Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Listopad 2019. 14:27

Ana_Marija imam i ja jednu takvu priju što je odma znala! 😂 Al da bude zanimljivije ona je meni to rekla tada, kao ja mislim da sam sinoć ovulirala i da se uhvatilo.... Nakon dva dana kaže čudno se osjećam sigurno sam T. Stvarno je bila T. E sad jel to moć pozitivnih misli, čista sreća ili nešto drugo, tko bi znao.
    Što se mene tiče ja sam T svaki misec 😂😂 još najbolje kad me netko pita a da nisi možda T, ja odma zamislim još 100 simptoma. Al ipak kad mi se u T nešto jelo svi bi mi govorili a to si zažudila, a ja bi uvik govorila ehhh žudim ja i kad nisam trudna 😂😂😂
    Tako da sve može bit simptom a ni ne mora! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    15. Listopad 2019. 14:29

E a pošto sve pratim detaljno vjerujem kad budem T da ću opet detektirat neke simptome, čega god bili somptomi sigurna sam da ću ih tada pripisat trudnoći. A do tada ću se svaki mj. Nadati da je to baš ovaj mj i baš ovi simptomi. 

Ana_Marija_2019
    15. Listopad 2019. 14:47

Da, da, naravno. Ako slučajno bude ovaj mjesec TAJ, sve moguće simptome ću pripisati T haha - od vrućine do zatvora i napetosti, sve!
    Tako kad sam bila T nekih 15 tjedana bila sam uvjerena kako već imam trbuh i pitam ginekologicu jel moguće da mi je to već trbuh, a ona se počela smijati i rekla da mi je to prije neka nadutost nego od bebe, da mi se sigurno još ne može vidjeti. Eto, i trbuh sam si bila zamislila, a gdje neću neke ovakve simptome hahaha

15. Listopad 2019. 15:15

Hhhhhh jeste me nasmijale sa simptomima od  prdeca i znanjem da se odmah znalo kad se oplodilo. 🤔. Jbt i na kraju stvarno zenska u pravu. 👀🙊Ne zna sta bi mislila o tome. Znam da jedini simptom kojem cu vjerovat ce biti test sa ➕ ili II . A niti onda necu vjerovat dok ne vidim na ultrazvuku da je to to. ☺️Jer sam do sada gledajuci te neke simptome bila svaki mjesec trudna 🤣🤣🤣🤣 kad ono dosla M. 

15. Listopad 2019. 15:17

Ana_Marija_2019

Da, da, naravno. Ako slučajno bude ovaj mjesec TAJ, sve moguće simptome ću pripisati T haha - od vrućine do zatvora i napetosti, sve!
    Tako kad sam bila T nekih 15 tjedana bila sam uvjerena kako već imam trbuh i pitam ginekologicu jel moguće da mi je to već trbuh, a ona se počela smijati i rekla da mi je to prije neka nadutost nego od bebe, da mi se sigurno još ne može vidjeti. Eto, i trbuh sam si bila zamislila, a gdje neću neke ovakve simptome hahaha

Ana_Marija_2019

E a kad smo kod trbuha evo sjetila se i ja da sam svog M pitala isto tak u nekom tjednu jaoooo jel ovo vec nasa beba pa mi trbuh takav....a kaze on meni...hmmm..jedino ak ti beba nije vec u trbuhu jedno 2,3 godine onda je...al mislim da si malo debela...🤣🤣🤣🤣...a jesmo se nasmijali dobro na to 😁

Ana_Marija_2019
    15. Listopad 2019. 15:33

Hahaha svi trebamo na dijetu i u teretanu :))))
    Ma nisam ni ja vjerovala ni testu do ultrazvuka, čak mi je i ultrazvuk bio sumnjiv. Dok se beba ne rodi, ništa ne vjerujem hahaha
    Meni su najgori simptomi bili u zadnjem mjesecu trudnoće, do tada je sve bila pjesma! Već sad me najviše strah tog zadnjeg mjeseca. I oporavka od poroda. I novorođenčeta. hahaha

Mallla
    15. Listopad 2019. 16:48

E Martina to je to pun pogodak s tim Debela 😂😂😂 moj trbuh je sad cca 5mj trudan 😂😂
    Ipak meni je najteži dio T bio od 6 do 16 tjedna... Svaki mi je bio sa svojim tegobama al tih 10 tjedana ja nisam bila za ništa... Daj mi krevet i to je sve što mi treba. Toliko sam htjela jest nešto normalno al ne i ne želudac u banani.... Kad je to prestalo počela nesanica i bol u leđima, a onda sam kraj pritisak.... Ugl. Imala sam urednu normalnu trudnoću, al sam osjetila sve "čari" koje svima nama priželjkujem jer izdržljivo je! 

peggy95
    15. Listopad 2019. 18:52

Napravila ja malo prije test iz dosade... kad ono https://ibb.co/ngW4pLp 🙈 veceras keksanje 🤣

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

vuky
    15. Listopad 2019. 18:54

Ja sam prvi mjesec kad smo planski radili na trudnoci imala sve simptome, i uz to podrigivala sto nikad nisam prije,  bas umislila sve, mucnine, vrtoglavicu, metalni okus u ustima, bolne cice 🤣🤣🤣 
    Sad mi je rekla ko vjerojatno nije O, a ja cu se opet nadati dok ne dobijem M :D 

15. Listopad 2019. 18:59

peggy95

Napravila ja malo prije test iz dosade… kad onohttps://ibb.co/ngW4pLp 🙈 veceras keksanje 🤣

Wuhuuuuuu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.