Ana-Marija nisam 100% sigurna, jer moja frendica je isla pvt u Prag, bas zbog kompliciranja… ali vjerojatno i to ovisi od gin do gin i od kbc do kbc-a…
Uglavnom, moja gin misli da nista od O, tj.ona ne moze vidjeti, endometrij je trolinijski i 10mm, na desnom jajniku folikul najveci 1.25cm, na lijevom mali, od ciste postoji mogucnost da neki eventualno ne vidi! Sugerirala ivf! i tako… najrade bi plakala malo… a ne smijem…
Ejjj…ma isplaci se i uradi sve da ti bude lakse. Samo zapamti da bez obzira na sve i na bilo koji postupak ti ces biti mama jedan dan. Mozda je samo razlika na koji nacin. I nemoj dozvoliti ikome da ti pomrsi racune u tome. I samo duboko udahni i kreni naprjed. Za sve postoji rjesenje. Imas muza uza sebe i vas dvoje ste najbitniji sebi. 🤗🤗🤗
Necu dozvoliti padove,danas cu zvati doktora humane, sve nalaze vec imam i ici cemo sljedeci ciklus... ne zelim vise cekati.. 2x sto sam bila pratiti O ispada da je nema ili je ne uspjevaju uloviti... a meni u osjecaju nikakva razlika u ovulaturnom i aovulatornom ciklusu! Da imam 30 godina bi se jos malo strpila... ovako... idemo iskoristiti sto danasnje vrijeme pruza... neka bude uspjesno cim prije samo🙏🏽
Cure, sretno svima!
Vi mame anđela, držite se i znajte da ćete imati svoje anđele i na zemlji :*
Meni je definitivno O prošla, baš osjećam razliku. Nisam sigurna jesmo li pogodili ovaj mjesec, ali vidjet ćemo. Je li moguće da mi je O bila nekoliko sati nakon pika? Tj. možda su mi obje crtice bile tamnije neko vrijeme, to ne znam jer sam tek u subotu ujutro radila test i bile su ful tamne crtice, a već popodne sam osjetila laganu bol u desnom jajniku. U nedjelju nestao i iscjedak i sve, nema više, finito hahaha
Ana-Marija nisam 100% sigurna, jer moja frendica je isla pvt u Prag, bas zbog kompliciranja… ali vjerojatno i to ovisi od gin do gin i od kbc do kbc-a…
Uglavnom, moja gin misli da nista od O, tj.ona ne moze vidjeti, endometrij je trolinijski i 10mm, na desnom jajniku folikul najveci 1.25cm, na lijevom mali, od ciste postoji mogucnost da neki eventualno ne vidi! Sugerirala ivf! i tako… najrade bi plakala malo… a ne smijem…
Ejjj…ma isplaci se i uradi sve da ti bude lakse. Samo zapamti da bez obzira na sve i na bilo koji postupak ti ces biti mama jedan dan. Mozda je samo razlika na koji nacin. I nemoj dozvoliti ikome da ti pomrsi racune u tome. I samo duboko udahni i kreni naprjed. Za sve postoji rjesenje. Imas muza uza sebe i vas dvoje ste najbitniji sebi. 🤗🤗🤗
Necu dozvoliti padove,danas cu zvati doktora humane, sve nalaze vec imam i ici cemo sljedeci ciklus… ne zelim vise cekati.. 2x sto sam bila pratiti O ispada da je nema ili je ne uspjevaju uloviti… a meni u osjecaju nikakva razlika u ovulaturnom i aovulatornom ciklusu! Da imam 30 godina bi se jos malo strpila… ovako… idemo iskoristiti sto danasnje vrijeme pruza… neka bude uspjesno cim prije samo🙏🏽
Svi držimo fige!!! Koliko ti godina imaš?
Cure, nadam se da ćemo uskoro i mi imati ovakav popis za nas klokanice :))))
https://www.index.hr/mame/clanak/baby-boom-na-domacem-terenu-nekima-stize-prvo-a-nekima-peto-dijete/2123744.aspx
Ana_Marija da moguće je itekako da je bila odmah nakon što si vidjela PIK. Od vrhunca LH u tijelu do O je cca 6 do 8h najčešće, a od početka rasta LH to bi bio onaj High je 12do 36h ili netko kaže može ić do 48h. Fora je što mi ni sa trakicama ne možemo znat kada je baš vrhunac LH. Uglavnom zbog tih "praznih prostora" preporuča se akcija prije O. Plus što spermijima treba nekoliko sati da se u nama prilagode i dođu u fazu kada mogu oploditi. Treba se baš dosta toga poklopit a na samo dio možemo utjecat. (sorry što sam otišla na dugo i široko).
Vuky bravo za odluku, takva sam i ja lad mi pukne film ne čekam više ništa. Sretno i da bude uspješno od prve!
url=https://lilypie.com]
Ana_Marija da moguće je itekako da je bila odmah nakon što si vidjela PIK. Od vrhunca LH u tijelu do O je cca 6 do 8h najčešće, a od početka rasta LH to bi bio onaj High je 12do 36h ili netko kaže može ić do 48h. Fora je što mi ni sa trakicama ne možemo znat kada je baš vrhunac LH. Uglavnom zbog tih "praznih prostora" preporuča se akcija prije O. Plus što spermijima treba nekoliko sati da se u nama prilagode i dođu u fazu kada mogu oploditi. Treba se baš dosta toga poklopit a na samo dio možemo utjecat. (sorry što sam otišla na dugo i široko).
Vuky bravo za odluku, takva sam i ja lad mi pukne film ne čekam više ništa. Sretno i da bude uspješno od prve!
Hvala ti što si otišla u širinu :)))
Ma, uvijek sam čitala za tih 12 do 36 sati nakon pika pa mi je bilo čudno da sam tako brzo osjetila. Kod mene nema greške, svaki mjesec u drugom jajniku osjetim onako kao laganu bol i točno za 2 tjedna M. Subota mi se poklapa i s danom (ne?)očekivane M.
Jedino što je akcija bila u petak navečer i poslije više ništa, ali ako je O bila u subotu, onda bi to trebalo biti ok.
VII odbrojavanje 2019
Mikixy - 3.10.2019 ✔️
Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 1 dan♧
AnKol - 17.10.2019 - 2 dana♧
MarinaI - 18.10.2019 - 3 dana♧
Mika111 - 20.10.2019. - 5 dana♧
Jusragirl - 24.10.2019. - 9 dana♧
Arwen87 - 25.10.2019. - 10 dana♧
Emilijal - 26.10.2019 - 11 dana ♧
Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 12 dana♧
Breskva - 28.10.2019 - 13 dana ♧
Martina1982 - 30.10.2019 - 15 dana♧
Hope2804 - 30.10.2019. - 15 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 16 dana♧
Sunčica5
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Mallla - 3.11.2019. - 19 dana 🌱
Lady_E - 8.11.2019. - 24 dana 🌱
Tera - 11.11.2019 - 27 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 27 dana 🌱
Tinas -
Nemo -
Mi izgleda obustavljamo ciklus. Muz je u krevetu, bolovanje otvoreno, dijagnoza prehlada… Samo viče zeno kuhaj caj, zeno donesi maramice, zeno samo da ti kazem volim, te, a ja u spavaću samo do vrata ulazim 😂😂😂
Jooj musko kad se razboli onda su svi na nogama😀😀
Nadam se da ide na bolje
Cure koje ste rekla da imate grčeve odmah poslije o, moram priznati da mi je sad malo lakse, vec sam mislila da se meni jedinoj to događa i da nesto nije ok, ocito je kod nekih od nas pms izrazeniji i ranije krene
Ja po tjedan dana imam bolove prije M a grudi pocnu jos ranije😀
Sortiraj odgovore
Najstariji