Cure Koliko nakon ovulacija nazalna temperatura krene padati ako nije došlo do trudnoće?
Okej ja neznam sta je sad ovo,meni su se pocele ocito ubacivat stranice od miss mama u postove… malo cudna spika
Ma nema veze,
Uglavnom piskila trakicu i mislim da pocinje svijetlit…
To je to , ipak je ono sinoc bio pik…
akcijanje danas i sutra pa kud puklo da puklo 👍😂
https://ibb.co/XSDYz9y
🤣🤣 mozda ti ostalo na paste. Ma ono sinoc.je bio pikcina. A i kazu ak imas dva dana poz Trakicu da se gleda prvi dan. Sretno dalje i nek pukne pa da bude ➕🤭☺️
Cure Koliko nakon ovulacija nazalna temperatura krene padati ako nije došlo do trudnoće?
Gle to je malo komplicirano jer nemaju sve zene isto dana M i nije svima na isti dan O. Nekom kasnije nekom ranije. Pa bi ja rekla da to zavisi kolika ti je lutealna faza. Ako je 14 dana onda bi rekla tamo negdi 12DPO ili 13DPO. A nekom cak na sam dan M padne. To je moje misljenje. Meni je tako. Ujutro ju izmjerim i ako je pala znam sta je na stvari.
Da se nadovežem na temp. Meni bude 9 ili 10dpo nagli pad pa rast i onda na dan M skroz pad. Svaka je žena različita zato svaka žena mora popratit za sebe.
url=https://lilypie.com]
Vuky- zar ne bi sljedeca opcija ipak prije ivf-a bio klomifen ili nesto slicno za ovulaciju, folikulometrija i ciljani odnosi? Koliko shvacam nemate nikakvih losih nalaza tako da, nisam strucnjak, ali sigurno ima jos opcija prije ivf-a.
Gea123
Cure koje ste rekla da imate grčeve odmah poslije o, moram priznati da mi je sad malo lakse, vec sam mislila da se meni jedinoj to događa i da nesto nije ok, ocito je kod nekih od nas pms izrazeniji i ranije krene
Meni su simptomi PMS-a ovaj mjesec počeli bas rano... čak 10 dana prije. Grudi su mi već sada natečene i osjetljive, šta će tek biti za koji dan. A ja se nadala trudnoći 😌
Meni su simptomi PMS-a ovaj mjesec počeli bas rano… čak 10 dana prije. Grudi su mi već sada natečene i osjetljive, šta će tek biti za koji dan. A ja se nadala trudnoći 😌
Ništa jos nije gotovo, mozda je to bas znak da nema m idućih 9 mj.☺☺
Aaa curke tako rano nema šanse da prepoznate PMS.... Zapravo PMS i prvi znakovi T su isti.... I baš zato se mi često ponadamo da je T kad osjetimo PMS ili mislimo da je PMS A ono bude T. Ništa nije gotovo dok ne zacrvenimo.
Ja mislim da se bližim O, a plodnim danima definitivno jer nakon dugo imam konkretniji iscjedak kojj bi mogao kroz ovaj tjedan postat bjelanjak. Grudi su se na napuhale a ne koristim nikakve dodatke ovaj mj.... Možda bude čudo pa O bude na sredini ciklusa 😀
url=https://lilypie.com]
Da i Klomifen ili neke druge tablete ti prepise ginic te kaze koje dane da ih pijes. Znaci zapravo nemres nis na svoju ruku. Ali mozes porazgovarat i traziti misljenje od ginica.
Da kužim… problem je što je nama sad već preko godine dana, i ni jedna trudnoća nije ostvarena.
Plus nikad vidjela
Zato mi je čudno da mi nije spomenula ništa, mislim ona je prokomentirala da kao možda nismo gađali dobre dane… al opet u godinu dana i na temelju aplikacije za praćenje ovulacije i toga da mi je M točna ko u sat, ne vjerujem da ni jednom nismo pogodili tj.vjerujem da smo više puta pogodili ali dobro, nisam se ja htjela sad nešto previše raspravljati s njom.
Mislim rekla mi je da mi je maternica blago sedlasta, ali da to nebi trebao biti problem sa začećem. Ah… ne znam više što misliti. Znam samo da sam počela čitati temu MPO.
Hvala ti na odgovoru
Nemoj se brinuti sto nisi plus vidila u godinu dana. Ima nas jos takvih. I treba bas pogoditi onaj trenutak. Ja sebi u glavu uvijek ubacim da nesto nije uredu, i da necu imati bebu. A onda se okrenem oko sebe i vidim da se svi muce s tim. Danasnji tempo zivota nam je svima udaran. Pogledam moje sestricne (11 nas ima) i sve smo u nekim godinama od 27 do 35. I jedino ova od 35 ima bebicu i jedino ja razmisljam o tome. Dok ove druge ni pomisliti na to. Kada im kazem da se brinem one mi se smiju i kazu da se opustim. Granica se pomakla, tempo nam je svima stresan. I ja sam uvjerena da mi to mozemo. Tako da ne brini. Vec se veseli tome sto nas ceka, jer i da ne ide prirodnim putem medicina je danas toliko razvijena da pomoci ima. Bebica ce nam svima doci. ❤
Razumijem jer nisam ni ja razmišljala o tome do negdje 32. godine. Istina je, granice su se pomaknule i mislim da većina ipak uspije na kraju. Koliko ti imaš godina?
Evo uskoro pa 30, i ako mi svi po izgledu daju jedno 22. Pa kada se spomene tebe bebica svi mi uvijek vicu pa kuda ces tako mlada, zivi zivot prije udaje i klinaca 🤣🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji