Ove zadnje dvije su od danas,jedna odoslovno u 7 ujutro ,a druga oko 1 popodne
https://ibb.co/PMm6WXw
Imas jos danas vremena za keks...iako bi bilo super da si i jucer imala...ako nastavi rasti onda ce zakljucak biti da je bila O
E ovako.Imamo 3 trudnoce prirodnim putem iza nas tako da se smatra da spermici nisu problem. Znaci prirodna oplodnja nije problem. Ja imam problem sa drugom fazom ciklusa i odrzavanjem trudnoce. Znaci progesteronom. Jer mi ciklusi variraju od 28 do 50 i kusur dana. Isli smo na stimuliranje Ovulacije i stopericu jer sa stopericom znam kad ce tocno biti pucanje folikula i tako mogu imat odnose i pocet sa progesteronom. Sto opet nije tocna sigurnost da ce se oplodnja desiti ali bar znamo planirat sta i kako. I to sve na moju inicijativu jer sam rekla da nemam vremena vise cekat da se desi samo od sebe. A i ak se desi opet treba pomoc medikamemta da se odrzi. Ginica je samo odlucila kad ide stoperica jer folikul mora odgovarati velicinom. Ako si radila hormone i ako je ona rekla da je sve sa hormonima ok onda vjeruj je. A ako zelis mozes ju eventualno pitati za Klomifen stimulirate O pa da ides na folikulometriju. Inace za parove s kojima je sve u redu tek nakon godinu dana ginici idu na te neke medikamente itd. Pricanje o MPO. Meni je moja rekla ovako. Godini dana prirodno. 3 mjeseca progesteron. Zatim 3 mjeseca Klomifen plus progesteron. Ako ni tada ne uspije onda ide prica o MPO. Nadam se da sam ti uspjela odgovoriti. I sam ti pitaj sta te zanima. Zato smo ovdje da si pomognemo. 😘
Ovo nakon godinu dana pa 3 mjeseca vrijedi samo za mlađe žene?
Jer frendica mi je krenula s 39 u pokušavanje i mislim (nisam sigurna, nisam htjela previše propitivati) da su je odmah nakon 6 mjeseci stavili na MPO, tj. čim se javila da imaju problema. Sad će 41.
Zavisi. Ovo je meni rekla moja. I da tako ona radi. Mislim da mozda nas iznad 35 ipak prije salju i da nam daju manje vremena. Al eto moja je meni tako rekla.
Ana-Marija nisam 100% sigurna, jer moja frendica je isla pvt u Prag, bas zbog kompliciranja… ali vjerojatno i to ovisi od gin do gin i od kbc do kbc-a…
Uglavnom, moja gin misli da nista od O, tj.ona ne moze vidjeti, endometrij je trolinijski i 10mm, na desnom jajniku folikul najveci 1.25cm, na lijevom mali, od ciste postoji mogucnost da neki eventualno ne vidi! Sugerirala ivf! i tako… najrade bi plakala malo… a ne smijem…
Ejjj...ma isplaci se i uradi sve da ti bude lakse. Samo zapamti da bez obzira na sve i na bilo koji postupak ti ces biti mama jedan dan. Mozda je samo razlika na koji nacin. I nemoj dozvoliti ikome da ti pomrsi racune u tome. I samo duboko udahni i kreni naprjed. Za sve postoji rjesenje. Imas muza uza sebe i vas dvoje ste najbitniji sebi. 🤗🤗🤗
Mi izgleda obustavljamo ciklus. Muz je u krevetu, bolovanje otvoreno, dijagnoza prehlada... Samo viče zeno kuhaj caj, zeno donesi maramice, zeno samo da ti kazem volim, te, a ja u spavaću samo do vrata ulazim 😂😂😂
5dpo....temp 37,3, bijeli iscjedak....to je to od mene za sad
Ma ne mjerim bazalnu i ne pratim po tome al mjerim ispod ruke svaki dan nakon O...i uvijek je 37 nikad vise...a danas se osjecam bas bolesno...imam nalete vrućina i tu tempicu....a jucer je bila 36,8...pa se nadam da nije viroza nego se nes dogada
A vidit ces da,prati si tempicu... i ja se nadam da je ipak neka mrvica koja ti dize temperaturu 🤞
Okej ja neznam sta je sad ovo,meni su se pocele ocito ubacivat stranice od miss mama u postove... malo cudna spika
Ma nema veze,
Uglavnom piskila trakicu i mislim da pocinje svijetlit...
To je to , ipak je ono sinoc bio pik...
akcijanje danas i sutra pa kud puklo da puklo 👍😂
https://ibb.co/XSDYz9y
Sortiraj odgovore
Najstariji