Ana-Marija 37 god, 36 kad smo poceli pokusavati... od 2mj aktivno pracenjem O... do tad se samo nismo pazili...
I ja osjetim sve simptome O i tocno za 14 dana M, ako mi O navecer, navecer za 14 dana dobijem M... da bi ispalo opet anovulatornih ciklusa ocito dosta....
Odlucila sam, tj.smo... nema smisla muciti se... samo da sada uspije...
Ana-Marija 37 god, 36 kad smo poceli pokusavati… od 2mj aktivno pracenjem O… do tad se samo nismo pazili…
I ja osjetim sve simptome O i tocno za 14 dana M, ako mi O navecer, navecer za 14 dana dobijem M… da bi ispalo opet anovulatornih ciklusa ocito dosta….
Odlucila sam, tj.smo… nema smisla muciti se… samo da sada uspije…
Evo, to mi stvarno nije jasno, da osjetiš sve simptome O, a anovulatorni je ciklus :(
To u biti ne možemo ni znati bez doktora. Ja nisam išla baš ciljano pratiti O kod ginekologa, ali su mi u sklopu pregleda obično rekli je li bila O i na kojem jajniku. Sad nisam bila već neko vrijeme pa ne znam je li se nešto promijenilo. Ako ne uspijemo uskoro, ići ću i ja na kontrolu jer također sam već u godinama kad ne mogu baš dugo čekati.
Ako te tješi, moja prijateljica je bila odlučila da će raditi na bebi pa joj se onda nešto zakompliciralo i odužilo, morala je na operaciju jajnika pa je oporavak trajao neko vrijeme itd. i uglavnom, njoj se nije dalo "gubiti vrijeme" na pokušavanje prirodno, nego si je odmah prvi ciklus kad je mogla sama platila inseminaciju i uspjelo im je odmah! Rekla je da bi išla i na IVF da nije uspjelo, da joj se nije dalo uopće pokušavati ni žicirati haha
Sad je rekla da bi drugo i da će probati mjesec-dva pa ako ne bude ništa, opet će si uplatiti, da nema ona živaca za ta iščekivanja.
Ana-Marija nisam 100% sigurna, jer moja frendica je isla pvt u Prag, bas zbog kompliciranja… ali vjerojatno i to ovisi od gin do gin i od kbc do kbc-a…
Uglavnom, moja gin misli da nista od O, tj.ona ne moze vidjeti, endometrij je trolinijski i 10mm, na desnom jajniku folikul najveci 1.25cm, na lijevom mali, od ciste postoji mogucnost da neki eventualno ne vidi! Sugerirala ivf! i tako… najrade bi plakala malo… a ne smijem…
Ejjj…ma isplaci se i uradi sve da ti bude lakse. Samo zapamti da bez obzira na sve i na bilo koji postupak ti ces biti mama jedan dan. Mozda je samo razlika na koji nacin. I nemoj dozvoliti ikome da ti pomrsi racune u tome. I samo duboko udahni i kreni naprjed. Za sve postoji rjesenje. Imas muza uza sebe i vas dvoje ste najbitniji sebi. 🤗🤗🤗
Necu dozvoliti padove,danas cu zvati doktora humane, sve nalaze vec imam i ici cemo sljedeci ciklus… ne zelim vise cekati.. 2x sto sam bila pratiti O ispada da je nema ili je ne uspjevaju uloviti… a meni u osjecaju nikakva razlika u ovulaturnom i aovulatornom ciklusu! Da imam 30 godina bi se jos malo strpila… ovako… idemo iskoristiti sto danasnje vrijeme pruza… neka bude uspjesno cim prije samo🙏🏽
Bas tako 👍 Drzim 🤞 za sve ubuduce sto te ceka i zelim ti svu srecu i da ono sta si zelis najavise na svijetu bude sto prije 🤗
Nista ni ovaj ciklus od mene.
Imam dva dana do M i napravila test koji otkriva 4 dana ranike trudnocu i nema naznake ni sjeni.
Idemo dalje👌💪
😡 a misa mu. Al cek da dode pravo. Nikad se ne zna. Znas nase.. dok ne dode crvena nada ipak postoji 😉😁
Znam Martina al ne nadam se😂
Uostalom dal ima ovdje slucajeva da im je pokazalo negativan test prije M pa onda pozitivan ?
Ja nikako ne razumijem, ako simptomi PMS krenu tako rano, tipa već 10 dana prije M, kada se onda ti isti simptomi javljaju u trudnoći? Nemoguće da se tako rano jave, čak 10 dana prije M, tada praktički još jedva da nije ni došlo do implatacije. Znači kad mi se već ovako rano jave simptomi, odmah mogu otpisati da je došlo do T. Što vi mislite?
Pozdrav cure ❤️ Pa da se nadovezem..
Tockice isto tako ti je kod mene,menga traje 6 dana ako cemo racunati do zadnje kapi..
1 dan bolovi,2 i 3 poplava ziva, nedaj Boze sjedit duze i dignut se, moram na wc istog trena., 4 kao da ce kraj skoro nista i onda 5 curi za poludit i 6 samo tockice i tako svaki mjesec. 🤷♀️
Uglavnom,ja sam jutros otpratila ovulaciju i to sam sigurna da je bila.🤩
pik prekjucer,jucer bolovi u desnom jajniku cca 2 sata me ubijalo i taman smo se keksali moram priznat da mi je sex lagano bio i bolan, kasnije nista proslo sve.
Jutros skok temp za 4 vise,trakica jedva se vidi...
E sad sta ce biti, neznam ali bar znam da smo odradili ovaj mjesec kako treba. Drzim svima 🤞🤞🤞da ovaj mjesec bude baby boom na ovom forumu ❤️💋💋
Ja nikako ne razumijem, ako simptomi PMS krenu tako rano, tipa već 10 dana prije M, kada se onda ti isti simptomi javljaju u trudnoći? Nemoguće da se tako rano jave, čak 10 dana prije M, tada praktički još jedva da nije ni došlo do implatacije. Znači kad mi se već ovako rano jave simptomi, odmah mogu otpisati da je došlo do T. Što vi mislite?
Bas to i mene muci, ja iza sebe imam 2 trudnoce i u obje nisam imala te klasicne grceve 10 dana prije m nego samo propadanja u jajnicima jedno 5 dana do m i uzasnooooo bolne grudi tako da da nisam mogla ni spavati na trbuhu...sad svaki put kad osjetim te grceve taj ciklus odmah otpišem😢
Ja kad sam bila trudna, taj mjesec sam samo osjećala dan prije M (koja nije došla) neki pritisak u trbuhu (ali sam možda to i umislila od iščekivanja M jer sam bila sigurna da će doći haha), a inače nikakve PMS simptome ni nakon što je bio plus na testu, a kamoli 10 dana prije! Nisam se ništa drugačije osjećala nego inače, apsolutno sve normalno.
Još se sjećam kako sam komentirala s curama koje su istovremeno bile trudne kako smo stalno iščekivale simptome i za svaki procjenjivale je li to T, a kad smo ostale trudne, ništa od simptoma haha
Tek kasnije me počeo neki umor loviti, a mučnine sam imala kratko i to tek nakon 2.5 mjeseca!
Sortiraj odgovore
Najstariji