Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2019. 10:18

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    Lady_E - 11.10.3019. - …dana♧
    Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 2 dana♧
    Nemo - 16.10.2019. - 2 dana ♧
    AnKol - 17.10.2019 - 3 dana♧
    MarinaI - 18.10.2019 - 4 dana♧
    Mika111 - 20.10.2019. - 6 dana♧
    Jusragirl - 24.10.2019. - 10 dana♧
    Arwen87 - 25.10.2019. - 11 dana♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 12 dana ♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 13 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 14 dana ♧
    Martina1982 - 30.10.2019 - 16 dana♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 16 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 17 dana♧
    Sunčica5
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 20 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 28 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 28 dana 🌱
    Tinas - 

14. Listopad 2019. 10:25

Moje trenutno stanje je sljedece. 2DPO. Jucer sam imala jako veliku nadutost i grceve neke u stomaku. (Stolica mi je uredna) Pokrili smo sve "plodne dane" osim jucer. Ali buduci sam dobila stopericu u petak oko 11 sati znaci O je trebala biti u subotu oko 23 navecer ak sam ja to dobro sve skuzila. Imali smo odnos oko 22 sata u subotu. Hahahah ovaj mjesec sve pisem,pamtim i registriram. Pocela jucer sa progesteronom. Danas osjecam onak neki pritisak dolje i povremeno neki grc sa probadanjem. 🤷‍♀️. Eto tako je to kod mene trenutno. Jos 13 dana pa da vidimo sta smo skuhali 🤣🤣🤣🤣 lh trakice i dalje piskim iz radoznalosti i jos je uvijek svaka pik. Slikam pa vam posaljem. A evo i mog grafa. https://ibb.co/HDs32KJ

Mika111
    14. Listopad 2019. 10:36

Martina meni se isto zadnjih mjeseci događa da dan dva nakon o vec pocnu ti neki grcevi u stomaku, ne kuzim zasto se to tako rano događa😌😌 ni sto bi to trebalo značiti, samo znam da do sada nije bilo uspjeha😢, proslr godine nakon 2.spontanog me bili uzasno strah nove trudnoće, a sada kad ju zelim i kada sam sigurna da ce biti sve ok, sada nikako da uspijemo😢😢
    Sto ti je rekla gin u slucaju da ne uspije ovaj puta (a drzimo fige da hoće😊) i iduci mjesec nastavljas s klomifenom ili?

14. Listopad 2019. 10:43

Mika111

Martinameni se isto zadnjih mjeseci događa da dan dva nakon o vec pocnu ti neki grcevi u stomaku, ne kuzim zasto se to tako rano događa😌😌 ni sto bi to trebalo značiti, samo znam da do sada nije bilo uspjeha😢, proslr godine nakon 2.spontanog me bili uzasno strah nove trudnoće, a sada kad ju zelim i kada sam sigurna da ce biti sve ok, sada nikako da uspijemo😢😢
    Sto ti je rekla gin u slucaju da ne uspije ovaj puta (a drzimo fige da hoće😊) i iduci mjesec nastavljas s klomifenom ili?

Znam kako ti je. Ja sam imala jako velik strah u sebi nakon gubitka nase male i poroda i svega sta je bilo. Ali sam nekako nadosla. Jednostavno sam shvatila da je to rizik ali da moram vjerovati da ce biti sve u redu sa sljedecom T iako nije bilo. Ni sa sljedece dve ali ne odustajem. Jednostavno nedam da me strah izjeda i da mi onemoguci ono sta najvise zelim na svijetu. Tako i tako ce biti kako mora biti. Ja dajem sve od sebe da sve bude ispravno i u redu a dalje ostavljam u rukama nekog drugog. Da sljedeci mjesec opet sa Klomifenima i stopericom samo cemo onda ici jos na Ultrazvuk da potvrdi da je O bila i tako do 12 mj. Onda idemo u Hrvatski za Bozicne praznike i kad se vratimo idemo na MPO. Nadam se da ce nam uspjet do 12 mj. Nemam pojma zasto je tako nakon O ali ja isti odmah poslje osjetim ta neka probadanja , grceve itd. Valjda nam tak tjelo reagira. 

Mika111
    14. Listopad 2019. 10:48

Martina koliko sam shvatila ti si izgubila jednu bebu u vec poodmakloj trudnoci, bas mi je zao zbog tvoga gubitka, nakon toga si imala jos jedan spontani?
    Malo me muči sto mi se ti grčevi nisu pojavljivali do unazad nekoliko mjeseci, ili ih sw bar ne sjecam, ne znam sto se promijenilo....
    Nadam se da ce vam vec ovaj mjesec uspjeti i da neces morati na MPO, drzim fige svima nama😘😚

14. Listopad 2019. 10:52

Mika111

Martina koliko sam shvatila ti si izgubila jednu bebu u vec poodmakloj trudnoci, bas mi je zao zbog tvoga gubitka, nakon toga si imala jos jedan spontani?
    Malo me muči sto mi se ti grčevi nisu pojavljivali do unazad nekoliko mjeseci, ili ih sw bar ne sjecam, ne znam sto se promijenilo….
    Nadam se da ce vam vec ovaj mjesec uspjeti i da neces morati na MPO, drzim fige svima nama😘😚

Da u 23 TT i nakon toga jos dva spontana u ranim trudnocama. Hvala ti. Zena moze sve prezivit i ostat jaka i dalje. Gle mozda ti se i tjeli mijenja a s njim i hormini pa onda nekad odreagira drugacije u nekim ciklusima. Volje bi citat nase tjelo skroz 🤭 al to je nemoguce. Bar meni. Ali sam zadovoljno za sada sto sam uspila pomocu temperature ustanoviti da li je bila O ili ne. Bar nes.🤣😎. Hvala i ja takoder drzim svima fige da ako ne ovaj mjesec sto prije ugledaju➕.

Lady_E
    14. Listopad 2019. 10:56

Curke, ja sam M dobila u petak. Bili smo izvan RH pa sam muku mucila s internetom. Novi termin za ne dobiti je 08.10. 😊

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    14. Listopad 2019. 10:57

Martina super graf, jasan ko dan. 
    A LH ti je moguće poz. Radi HCG injekcije. Jer ona reagira na HCG neka šema s alfa i beta lancima. Al u svakom slučaju neka nje pozitivne za sve one dane kada nije bila 😂😂

url=https://lilypie.com]

14. Listopad 2019. 11:00

Lady_E

Curke, ja sam M dobila u petak. Bili smo izvan RH pa sam muku mucila s internetom. Novi termin za ne dobiti je 08.10. 😊

👍

14. Listopad 2019. 11:02

Mallla

Martina super graf, jasan ko dan.
    A LH ti je moguće poz. Radi HCG injekcije. Jer ona reagira na HCG neka šema s alfa i beta lancima. Al u svakom slučaju neka nje pozitivne za sve one dane kada nije bila 😂😂

Hahahha bome da 🤣🤣🤣I da znas da cu ih piskiti skorz dok ne bude svijetla bas radi toga sto su me zezale. Al da i pomislila sam da je od inekcije. 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.