Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Rujan 2019. 15:51

Točkica da i graf kaže nema O još. 
    MalaD ide prema piku al nije još. 
    Arwen sigurno ti O nije bila 15dc....sigurno ti je G nju pomaknuo. Prošli ciklus meni bolovi na 13dc do 15 a O bila tek 24dc a bila bi ruku u vatru dala da je bila 15dc. Ovaj ciklus isto sigura O 18dc a na kraju bila 21dc....tako da zajebucnoo nas G. I sad si mislim da ovo što me žica je isto njegovo maslo. 

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    27. Rujan 2019. 16:02

Mallla

Arwen sigurno ti O nije bila 15dc….sigurno ti je G nju pomaknuo. Prošli ciklus meni bolovi na 13dc do 15 a O bila tek 24dc a bila bi ruku u vatru dala da je bila 15dc. Ovaj ciklus isto sigura O 18dc a na kraju bila 21dc….tako da zajebucnoo nas G. I sad si mislim da ovo što me žica je isto njegovo maslo.

A ne znam sta da ti kazem,sve je moguce!
    Mene napokon pocinje boliti prilicno jako trbuh pa mislim da M napokon stize nakon 3 dana kasnjenja!
    Ja i Gynositol smo zavrsili definitivno!
    Unatoc tome sto PMS ne osjetim dok ga koristim,definitivno mi ne trebaju ciklusi koji traju 40 dana!
    Steta!
    Jel pijes folnu?
    Ako da,ciju si kupila?

Napokon 2804
    27. Rujan 2019. 16:39

Arwen87

Mallla

Arwen sigurno ti O nije bila 15dc….sigurno ti je G nju pomaknuo. Prošli ciklus meni bolovi na 13dc do 15 a O bila tek 24dc a bila bi ruku u vatru dala da je bila 15dc. Ovaj ciklus isto sigura O 18dc a na kraju bila 21dc….tako da zajebucnoo nas G. I sad si mislim da ovo što me žica je isto njegovo maslo.

Mene napokon pocinje boliti prilicno jako trbuh pa mislim da M napokon stize nakon 3 dana kasnjenja!
    Unatoc tome sto PMS ne osjetim dok ga koristim,definitivno mi ne trebaju ciklusi koji traju 40 dana!
    Steta!
    Jel pijes folnu?
    Ako da,ciju si kupila?

Probaj agnus castus (konopljika) ublazava simptome skoro u potpunosti, regulira ciklus, u njemačkoj je to broj 1, pomaže kod začeća, meni su uz to ciklusi 28 dana, i traju po 5 dana, a krvarenje nije veliko, jedan dan nosim veliki ulozak, ostale dane mogu sa dnevnim proci. Nema hormona, pa probaj... Meni je super, i uz to pijem folnu kiselinu 

Mallla
    27. Rujan 2019. 16:52

Hope nema hormona ni gynositol al i jedno i drugo utječe na hormone. Nekom pomažu nekom odmažu. Znam da više ništa ali ništa ne uzimam na svoju ruku

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    27. Rujan 2019. 16:55

Hope2804

Arwen87

Mallla

Steta!
    Jel pijes folnu?
    Ako da,ciju si kupila?

Probaj agnus castus (konopljika) ublazava simptome skoro u potpunosti, regulira ciklus, u njemačkoj je to broj 1, pomaže kod začeća, meni su uz to ciklusi 28 dana, i traju po 5 dana, a krvarenje nije veliko, jedan dan nosim veliki ulozak, ostale dane mogu sa dnevnim proci. Nema hormona, pa probaj… Meni je super, i uz to pijem folnu kiselinu

Ciju folnu pijes?
    Ja sam koristila Solgarovu pa mi je bas tesko padala na zeludac!
    Meni je ciklus i inace 28 dana,i uopce nemam obilne M,a ovaj mjesec mi je Gynositol sve pobrkao!
    Necu ga vise koristiti!
    Citala sam i za konopljiku da je super i da je hvale,kao i vrkutu i stolisnik i macu,pa se  na kraju odlucila za G i zajebala se!
    Pijes tinkturu ili nesto drugo?

27. Rujan 2019. 16:57

Slazem se Mallla s tobom. Imam dama kapsule Mace. Ali uzimam ih jer nisam uspjela pitat ginicu. Uzimam samo Elevit vitamine za prije trudnoce. Stvarno nije zezat se sa hormonima. A i ne djeluju svi preparati isto svakome. Ne mora nuzno ono sto nekom pase i meni pasati i obrnuto. Tak da ja isto na svoju ruku nista vise :)

27. Rujan 2019. 17:05

Boze sta sam ja napisala.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Svasta. Htjela sam rec da ne uzimam kapsule Maca jer nisam uspila pitat ginicu dal smijem. 

27. Rujan 2019. 17:06

MalaD

Pozdrav.
    Evo mene opet.
    Danas je 18 dan ciklusa.. Od prekjucer imam bolove s lijeve strane trbuha- valjda lijevi jajnik, iscjedak se mijenja od vodenastog do kao bjelanjak. Danas je kao bjelanjak… Jucer me pocele boljeti grudi na pritisak… Sve se cini da je ovulacija ovdje.. Saljem jednu slikicu pa molim misljenje.. Hvala.

Da da sam piski jos. Mogla bi uskoro i pik uloviti. 👍👍👍

Napokon 2804
    27. Rujan 2019. 18:12

Pijem femibion baby Planung tabletice, svaki dan po jednu 

Breskva
    27. Rujan 2019. 18:26

Meni se sve cini da ce meni doci moja crvena na vrijeme 🥺 mjerila sam danas temp i pocela je padat, kako je krenulo doci ce na dan kad sam smo mislile sve se testirat... 
    https://ibb.co/jGMDHYj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.