Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchy29
    28. Rujan 2019. 19:18

Držim vam svima sutra🤞🤞 i želim vam puno plusića 🙂🥰

28. Rujan 2019. 21:30

Medo2711

Martina1982

Medo2711

Martina1982

Medo2711

https://ibb.co/GWN9mRr
    Jutarnja temp 36.8 popodne 37.5…..vidi se zadebljanje crtice.Sta je moguce dve ovulacije u mjesecu??????

Gle blizu je pika al nije to to. Moze imat zena da dve O. Jednu na jednom i drugu na drugom jajniku. Evo imali vec ovdje nekoliko takvih slucaja. E sad sta se desi to tako. Nemam pojma.

Ova dolje je od danas..vidim da je iste boje ko jednoj curi gore..njoj si rekla da je ovulacija.Meni po bojama i temp je ovulacija cista.A sad dal je ili nije.Ili je u pitanju trudnoca neznam.Kasni vec 4 dana…jer citam po googlu da je nemoguce imati dve ovulacije.Ali ocito je mozda….ako je bilo tu situacija

Zar jesam? ☺️. Ne znam stvarno izgleda dosta jaka kao kontrolna al nije ko kontrolna. A daj mi reci jesi ti radila test za T? Bilo je da. Mislim da je bas nedavno to bio slucaj sa Suncicom ako se ne varam i ako nisam krivo nesto polovila. Medo ajmo ispocetka. Koji je tebi danas dan ciklusa? Jer ona prva prva trakica koju si poslala nije ni blizu pika. Da li je ta trakica od onda kad si mislila da je O ili ? Malo sam se zbunila sada ☺️. Pa hajmo ispocetka.

Naravno Martina🤗🤗Jesam,imam neki kineski bas se me pouzam u to i neznam koliko ima osjetljivost.Danas mi je 30.dan ciklusa.Ovaj mj mi je dr rekla da pratim ovulaciju i 17 dan je bila.A prosli mj isto 17 dan vidljiva na uzv.prvi je od jucer,a dolje je od danas.I blazna temp je 36.8.Nocas me nesto sarazilo dolje i imam sluz ali nije proziran,ali je rastezljiv.Ja mislim da danas ulazim u ovulaciju ako se ne varam.Ili tek sutra?

Nista piski jos trakice i vidit ces kak ce se ponasati. Bas cudna situacija. U svakom slucaju ak mozete pokrite akcijanje ovih dana pa sta bude budem. Stvarno cudno🤔. Meni je rekla na 7DC da cu imat O al ona se nije desila i bila je tek 21DC. Potvrdila trakica i tempica. Tak da.....

28. Rujan 2019. 21:39

Arwen87

Martina1982

Vidim ima tu svasta zanimljivoga. Kod curka koje imaju bijeli iscjedak moze biti T a moze biti i dolazak M. Hebi ga. Nazalost vec smo zakljucili da su simptomi jednog i drugog jakooooo slicni pa cak i isti tako da ne ostaje nista drugo nego cekat "the" dan. Jedva cekam sutra da vidimo kako stojimo. Bas sam nestrpljiva🤗🥰. Kod mene se bolovi pojacali do te mjere da sam popila Ibuprofen prije sat vremena i jos ne djeluje. 😔. Mislim da ce ova M biti gadan. Al ak dode sutra ili prekosutra ja prezadovoljna. Znaci da mi se ciklus izreguliro. Da progesteron djeluje napokon. I jedva cekam krenut u stimulaciju Ovulacije i ostalo. Ne znam zas al bas se veselim nekako. Vjerojatno nova nada ili sta vec. U svakom slucaju drzim vam 🤞. Ja cu se testirati reda radi ali sam 101% sigurna da nista od mene.

Nadam se da ce te sutra test iznenaditi,a i ostale cure koje iscekuju jutro!😍
    A sve i da bude negativan,nije kraj svijeta!
    Jednom ce se sav nas trud isplatiti i ostvarit cemo svoje trudnoce prirodno ili uz malu pomoc,potpuno nebitno,bitan je krajnji rezultat!🤰
    Ja sam dobila jucer M i rekla sam da joj se nikad nisam tako veselila,jer sam mislila da ce mi Gynositol napraviti puno veci cirkus nego sto na kraju je!
    Sad je pred nama novi mjesec i novi pokusaj,kad prodje M javim se da me pises na odbrojavanje ako moze😊
    Nakon svega sto si prosla,ako i dobijes M,kako sama kazes,super je sto ti je ciklus napokon doveden u red,a onda je i sve ostalo za dalje lakse planirati!
    A i sve ostale cure koje ne ugledate sutra plusice,nemojte biti tuzne!
    Za sve postoji razlog i za sve postoji savrsen trenutak!
    Mi cemo samo taj savrseni trenutak morati pricekati malo duze,da bi ga znale jos vise cijeniti!
    Drzim vam fige sutra svima,i od srca zelim da vam sutrasnje jutro bude pocetak najvaznijeg i najljepseg razdoblja vasih zivota!❤️🥰😘

Bas si lijepo sve napisala. 🥰. Ma bit ce kako ne. Kad tad. I onda cemo se smijat svemu ovome i morit ce nas druge brige 🤭. A do tada nek nam bude lijepo i ugodno druzenje. A ti sad odmaraj i onda opet akcija 😉❤

28. Rujan 2019. 21:39

Anchy29

Držim vam svima sutra🤞🤞 i želim vam puno plusića 🙂🥰

❤❤

28. Rujan 2019. 21:41

Sunčica5

Nikad. Odmak krene propisno. Ali ovaj ciklus je specifican jer sam na utrogestanu od ovulacije. Ma ipak cu ujutro ako ne krene, imam samo kineze pa da je prva jutarnja jer sam do sad pisala vec sto puta a i da s vama svima pisnem 😉

A misa mu. Da nije od utrica mozda? Aj vidit ces sutra sta kaze dr.test 😁. Drzim fige da je T u pitanju. 🤗🤗🤗

• Medo2711
    28. Rujan 2019. 21:54

Martina1982

Medo2711

Martina1982

Medo2711

Martina1982

Medo2711

https://ibb.co/GWN9mRr
    Jutarnja temp 36.8 popodne 37.5…..vidi se zadebljanje crtice.Sta je moguce dve ovulacije u mjesecu??????

Gle blizu je pika al nije to to. Moze imat zena da dve O. Jednu na jednom i drugu na drugom jajniku. Evo imali vec ovdje nekoliko takvih slucaja. E sad sta se desi to tako. Nemam pojma.

Ova dolje je od danas..vidim da je iste boje ko jednoj curi gore..njoj si rekla da je ovulacija.Meni po bojama i temp je ovulacija cista.A sad dal je ili nije.Ili je u pitanju trudnoca neznam.Kasni vec 4 dana…jer citam po googlu da je nemoguce imati dve ovulacije.Ali ocito je mozda….ako je bilo tu situacija

Zar jesam? ☺️. Ne znam stvarno izgleda dosta jaka kao kontrolna al nije ko kontrolna. A daj mi reci jesi ti radila test za T? Bilo je da. Mislim da je bas nedavno to bio slucaj sa Suncicom ako se ne varam i ako nisam krivo nesto polovila. Medo ajmo ispocetka. Koji je tebi danas dan ciklusa? Jer ona prva prva trakica koju si poslala nije ni blizu pika. Da li je ta trakica od onda kad si mislila da je O ili ? Malo sam se zbunila sada ☺️. Pa hajmo ispocetka.

Naravno Martina🤗🤗Jesam,imam neki kineski bas se me pouzam u to i neznam koliko ima osjetljivost.Danas mi je 30.dan ciklusa.Ovaj mj mi je dr rekla da pratim ovulaciju i 17 dan je bila.A prosli mj isto 17 dan vidljiva na uzv.prvi je od jucer,a dolje je od danas.I blazna temp je 36.8.Nocas me nesto sarazilo dolje i imam sluz ali nije proziran,ali je rastezljiv.Ja mislim da danas ulazim u ovulaciju ako se ne varam.Ili tek sutra?

Nista piski jos trakice i vidit ces kak ce se ponasati. Bas cudna situacija. U svakom slucaju ak mozete pokrite akcijanje ovih dana pa sta bude budem. Stvarno cudno🤔. Meni je rekla na 7DC da cu imat O al ona se nije desila i bila je tek 21DC. Potvrdila trakica i tempica. Tak da…..

Da bas cudno sve...sutra piskim opet trakicu u isto vrijeme.Pa cemo vudjeti kakva sutra crtica.Ako se nije sjetila doci menga..🤣🤣..po cemu je ona vidjela to?A tebi pokazalo tek 21 dc...cula sam da ti gin isto znaju grijesti na uzv dosta.Joj moj prijateljici nije znala reci je ili nije bila🙄🙄🙄..mislim ono doktorice...sretno tebi i drugim curama na plusicima i sto prije neka ostvari se.🤞🤞🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

28. Rujan 2019. 22:10

Medo2711. Vidla je folikul 2.1 velik. To je bio utorak 7DC. Rekla akcija cet, pet i sub. Tad bi trebala nekad biti O. Ja pratila trakice i tem. Nista od toga nije dalo naznaku da je O u pitanju. Pa ni iscjedak. Reko bizi propalo. Jer ona moze vidit folikul ali ako ne napravi ultrazvuk ponovno nakon par dana nece znat dal je bila O ili ne. Kad vidi na ultrazvuku da je folikul puknuo moze rec da je O bila. Tada jajovod preuzima jajnu stanicu koja je oplodiva 12 do 24 sata. Iz rasprsnute jajne stanice stvara se zuto tjelo(vidljivo takoder na ultrazvuku) kojem je vijek trajanja 12 dana. Ako dode do oplodnje super ako ne dolazi M. E onda sam na 15DC imala bolove za O. Jajnik ubi. Sluz tu. Tem odgovora. Reko ok to je to. Trakice nisu bile tamne. Je jedna bila priblizna pika ali...sljedi 20DC ka meni tem govori O ju tu ja idem piskit trakicu a ono pik na najjace. I eto moja aplikacija FF kaze 20 DC bila O. Poklopilo se sve. Tem. Trakice.Sluz i bolovi. 🙈🤷‍♀️. Moja prica za ovaj ciklus. S tim da od 13DC do 27 DC pila progesteron. Hvala i tebi isto ❤🤗

• Medo2711
    28. Rujan 2019. 22:29

Martina1982

Medo2711. Vidla je folikul 2.1 velik. To je bio utorak 7DC. Rekla akcija cet, pet i sub. Tad bi trebala nekad biti O. Ja pratila trakice i tem. Nista od toga nije dalo naznaku da je O u pitanju. Pa ni iscjedak. Reko bizi propalo. Jer ona moze vidit folikul ali ako ne napravi ultrazvuk ponovno nakon par dana nece znat dal je bila O ili ne. Kad vidi na ultrazvuku da jefolikul puknuo moze rec da je O bila. Tada jajovod preuzima jajnu stanicu koja je oplodiva 12 do 24 sata. Iz rasprsnute jajne stanice stvara se zuto tjelo(vidljivo takoder na ultrazvuku) kojem je vijek trajanja 12 dana. Ako dode do oplodnje super ako ne dolazi M.E onda sam na 15DC imala bolove za O. Jajnik ubi. Sluz tu. Tem odgovora. Reko ok to je to. Trakice nisu bile tamne. Je jedna bila priblizna pika ali…sljedi 20DC ka meni tem govori O ju tu ja idem piskit trakicu a ono pik na najjace. I eto moja aplikacija FF kaze 20 DC bila O. Poklopilo se sve. Tem. Trakice.Sluz i bolovi. 🙈🤷‍♀️. Moja prica za ovaj ciklus. S tim da od 13DC do 27 DC pila progesteron. Hvala i tebi isto ❤🤗

Znaci da ti se folikum razvijao polako...mozda si nesto ulovila.Puno nekad znace te trakice i mjerenje temp.Nase tijelo najbolje zna kad je ovulacija,ja je nekad na veliko osjetim nekad malo manje.Ali svaki mj je tu za sad🤗..mozda ti se malo oduzilo sta pijes.Zbog cega ih pijes?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Mallla
    29. Rujan 2019. 00:37

Medo pročitala sam sve ovo, jel imaš graf od temperature. Kolike su ti temp. Prije O. Ma ova tvoja trakica je baš blizu piku ili ke T ili je O, al nekako O na 30dc 😏 ja ću vibrirati da je T.  I temp. Je visoka i sve.... 
    Cure sretno ujutro! 

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    29. Rujan 2019. 00:39

Mene je strah raditi test, a opet imam nekakav osjećaj da je to to... Vidjet cemo sta ce pokazati ujutro. Curke drzim fige da bude sutra punoooo pluseva
    😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.