Drzim vam cure svima fige da se na kolektivnom piskanju pojavi sto vise plusica!😊
Dosla sam samo malo da vam se pozalim!
Kao pregazena macka sam,bas sam neka depresivna,menge jos uvijek nema ni na vidiku a kasni evo 3.dan,jucer na tamponu malo samo sluzi i mrvica smeđeg iscjetka i to je to!
Do sad bi skoro prosla,i mogli bi se baciti na posao za par dana,a ja je jos nisam ni dobila!
Cice i dalje ne bole jako,grceva skoro nema,samo neki kao blagi pritisak u donjem dijelu trbuha i to je to!
Bas sam tuzna sto mi je Gyonositol tako zeznuo ciklus😭
Arwen a jesi radila test? Jel možda znaš kad ti je bila O? Meni ti je prošli ciklus bio takav, isto sam tako imala rozo, pa smeđe pa ništa onda sam na kraju dobila 39dc, O bila 24dc. Otišlo sve kasno. Bila sam zbunjena i tužna. O mi je bila kad skoro trebam dobit i simptome zamjenila za simptome T, radila testove i ludila. Ugl. Prošlo je, danas sam popila zadnji G i više ga ne kupujem. Negdje sam bila pročitala da on zna nekome povisiti testosteron, što nije baš dobro. Samo znam da više ništa ne uzimam na svoju ruku.
url=https://lilypie.com]
Moje stanje: 28dc, 7dpo, O bila 21dc navodno. TEMP 36.8. Kod mene kremasti iscjedak, i baš boluckanje jajnika kao da je O, koči mi nogu skoro, smetaju mi hlače preko trbuha ugl. Nešto se događa a sad šta pojma nemam. Nadam se da neću dobit uranjeno jer bi to bila kratka lutealna faza, s druge strane se pitam zašto me toliko "boli". Još me dodatno svaki mišić boli i raspoloženje mi je 0. Nekad bi volila ubrzat ciklus. Evo ovo je nešto što sam osjećala prije u prvim tjednima T samo što je sad pre rano da bi bila riječ o T. Možda može biti i PMS evo ne znam al baš ovaj put ne umišljam.
Mixy čekaj pala na 36 a sad je 39? Da se nisi razboljela jet temp. 39 je vrućica? Ili si krivo napisala?
Hahahhahaha da krivo sam napisala bila 36,6 pa je sada 36,9
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Mixy čekaj pala na 36 a sad je 39? Da se nisi razboljela jet temp. 39 je vrućica? Ili si krivo napisala?
Hahahhahaha da krivo sam napisala bila 36,6 pa je sada 36,9
Pa ja gledam 😂😂👍
Ma to je dobar znak, odlična temp. Neka ostane takva i onda pričamo o potencijalnoj T.
Jutro svima 😁
Ja evo danas 10 dpo ,i dalje me prati metalni okus ali ne pretjerano,cice bole svakim danom sve vise,dok skidam grudnjak ih osjetim i bas bude olaksanje kad ga skinem😂
Danas dok sam se vozila na posao,sve mi je nekako mirisalo po dinstanom luku,okeeej treba vidit sta je sa gradskim mirisom 😂😂
Imam neke grceve u donjem djelu stomaka ali ne strasne,iscjedak bijelkast ... kako je kod vas?
Arwen a jesi radila test? Jel možda znaš kad ti je bila O? Meni ti je prošli ciklus bio takav, isto sam tako imala rozo, pa smeđe pa ništa onda sam na kraju dobila 39dc, O bila 24dc. Otišlo sve kasno. Bila sam zbunjena i tužna. O mi je bila kad skoro trebam dobit i simptome zamjenila za simptome T, radila testove i ludila. Ugl. Prošlo je, danas sam popila zadnji G i više ga ne kupujem. Negdje sam bila pročitala da on zna nekome povisiti testosteron, što nije baš dobro. Samo znam da više ništa ne uzimam na svoju ruku.
Radila sam test na dan ocekivane M,bio je negativan!
Nemam pojma kad je bila O,jer smo bili na godisnjem odmoru i zaboravila sam ponijeti trakice pa nisam nista ni mogla provjeravati!
Inace,zadnja dva ciklusa kako sam pratila s trakicam, O je bila izmedju 11-13 dana ciklusa po mojoj procjeni(osjetila sam bolove u jajnicima,grceve,i iscjedak je bio onako proziran,rastezljiv),a cini mi se da mi je i ovaj mjesec bila tako nekako (eventualno izmedju 11 i 15 dana ciklusa)!
Mislim da necu ni nastaviti piti Gynositol, bezveze sam bacila novac,a imam jos pola kutije!
U srednjoj skoli su mi ciklusi setali kako su htjeli,i sad kad su mi normalni on usere stvar do kraja!
Samo se nadam da kad napokon procurim,da ce sljedeca M doci na vrijeme i da se opet nece ponoviti ovo isto!
Pit cu samo maticnu mlijec i moram pronaci folnu koja mi nece izazivati zgaravicu pa cemo vidjeti kako ce biti!
Fino fino simptomici su tu kod vas jos samo da kolektivno testiranje potvrdi + i milina..🤞🤞🤞🤞....svida mi se to..bilo bi vrijeme za neki plus na ovom odbrojavanju 😁. Kod mene tem.jutarnja 36.8 danas. Dnevna bude izmedu 37.1 i 37.4. Zadnja dva dana je vise 37.4. Ne nadam se previse jer bilo je turbulentno ovaj ciklus. Eto jos dva dana i onda ce biti neki mir. Bar kod mene. Od simptoma. Grcice skoro da ni ne osjetim. Ostale bolne sise i leda. Ostalo ama bas nista da bi nagovjestilo T ili dolazak M. Pa eto..bumo vidla 🤷♀️
Pozdrav.
Evo mene opet.
Danas je 18 dan ciklusa.. Od prekjucer imam bolove s lijeve strane trbuha- valjda lijevi jajnik, iscjedak se mijenja od vodenastog do kao bjelanjak. Danas je kao bjelanjak... Jucer me pocele boljeti grudi na pritisak... Sve se cini da je ovulacija ovdje.. Saljem jednu slikicu pa molim misljenje.. Hvala.
Pozdrav.
Evo mene opet.
Danas je 18 dan ciklusa.. Od prekjucer imam bolove s lijeve strane trbuha- valjda lijevi jajnik, iscjedak se mijenja od vodenastog do kao bjelanjak. Danas je kao bjelanjak… Jucer me pocele boljeti grudi na pritisak… Sve se cini da je ovulacija ovdje.. Saljem jednu slikicu pa molim misljenje.. Hvala.
Nije jos pik, ali ide prema njemu. Probaj piskiti jos jednom danas kasnije da vidis kako ce biti. Meni isto bolovi i sluz krenu cim trakica bude blizu pika. Tako da mi vec tad krenemo s akcijom 😁 piski i prati dalje i budite vrijedni 🥰
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji