Hej cure, moji danasnji simptomi su neka cudna mucnina i kao da imam kamenje u zelucu, podrigivanje i sve zivo mi je smrdilo na poslu 😖 bijeli iscjedak i dalje...
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Breskva ne gubi nadu jedan pad ne znači ništa samo polako.
A ja sam budala što je probala svašta, evine kapi, maca prah, vrkuta, stolisnik, gynositol itd. Sve to zvuči obećavajuće kad čitaš o tome.... Na kraju se često razočaraš jer očekujš puno a dobiješ samo 40dana ciklusa ili crnu M i slične belaje..
url=https://lilypie.com]
Peggy,i meni miris danas ali samo ujutro dok sam vozila gradom i takoder bijeli iscjedak cak mogu rec da ga je dosta i bilo,sad mjerim temp ona je 36.9
Mallla samo nemoj gubit nadu,vjerujem da ce doc nase vrijeme,vidim da si dosta upucena i dosta toga znas.
I ne sumnjam da neces uspijet. ❤️
Vjerujem da razliciti vitamini,dodaci i sto god sve ima svoju svrhu,a opet mislim da je i do nas isto bitno kako se osjecamo.
Danasnji stres,nacin zivota i psiha isto igra ulogu mozda cak i najvecu. Ja cak neki puta se mislilm da sam mozda previse se dala u sve ovo,neznam....
Svaki simptom obradujem,razmisljam o njemu,gledam dali je takav bio i prosli mjesec,gledam kako je drugima pa dali je tako i meni,mozda se samo trebamo opustit.... stvarno bi voljela kisu pluseva ovaj mjesec svima,i da ne gubimo nadu... 😍😍💋
Evo bas sam sentimentalna,bit ce neki zajeban pms 🤷♀️🤦♀️😂😂
Ja par dana pred M uopće nemam iscjedak pa mi to vaše zvuči obečavajuće...budem baš suha i onda M
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Hej cure,
Da se javim malo. Citam vas svaku vecer i cekam vase testiranje u nadi da cu skupa s vama ugledati vase plusice 😊
Meni M gotova jucer, krecemo polako u novu akciju hehehehehe
Novi mjesec-nova nada
Drzite mi se 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
A eto,ne moze covjek biti pametan!
Nekome je nesto super,a drugome to isto ne odgovara!
Moja M je danas stigla oko 17 sati,nikad joj se toliko nisam obradovala!
Gynositol mi je produzio ciklus 3 dana,nije strasno kao sto je Mallla bilo kod tebe,ali ne trebaju mi takve komplikacije!
Odustajem od njega iako je i teta u ljekarni rekla da sve koje zna da su ga koristile sad imaju bebice!
Mozda on i regulira i pomaze kod nepravilnih ciklusa,ali ove normalne ocito potpuno uprska!
Nastavit cu koristiti maticnu i uzet cu si Elevit,Prenatal ili nesto slicno...ako je sve ok djelovat ce bilo sta!
Neki dan pitam prijateljicu koja je nedavno rodila koje je vitamine koristila prije trudnoce,a ona kaze da nije nista!
Pocela je piti folnu tek nakon sto joj je propisao njen ginekolog,a tad je vec bila trudna!
Tako da vise ne planiram uopce razbijati glavu kako se najbolje pripremiti i sto poduzeti!
Ne pijem,ne pusim,gledam da se hranim zdravo,nisam pretila,pazim na sebe koliko god mogu,pa valjda ce se jednom dogoditi!
Ako ostanu trudne sve one koje ne vode racuna o bilo cemu i to nekoliko puta,valjda onda i mi imamo bar podjednake sanse makar za jednu bebicu!
Vec sam rekla da si dajem neki rok do Nove godine,ako ne bude rezultata,krecem s provjerom hormona,i onda ostalo dalje po redu sto bude trebalo!
Iako se nadam da ipak nece doci do toga😊
Pozdrav.
Evo mene opet.
Danas je 18 dan ciklusa.. Od prekjucer imam bolove s lijeve strane trbuha- valjda lijevi jajnik, iscjedak se mijenja od vodenastog do kao bjelanjak. Danas je kao bjelanjak… Jucer me pocele boljeti grudi na pritisak… Sve se cini da je ovulacija ovdje.. Saljem jednu slikicu pa molim misljenje.. Hvala.
Mala jesi svaki dan testirala ili tipa prije 2 dana pa opet danas..? Jer je moguce zbog bolova da trakica polako blijedi jer je Ovulacija bila..jer ako su bili ti bolovi moguce je da si osjetila izbacivanje celije kroz jajovod pa si to osjetila jer kod mene kroz koji dan od bolova obicno bude pik i nakon toga pocne blijediti crtica..eto nadam se da sam pomogla :)
Jutric cure, ovaj mjesec sam valjda uspjela biti najopustenija do sada... sutra ili pon menga ne treba doci, i sada me naravno lovi nada... a realno, bolucka tu i tamo trbuh ko da cu dobiti i osjecam da ce doci, ali opet neka mala nada tinja :/
Pratim vas da vidim ako je koji plusic ☺️
Eto..
Koliko sad imam vremena da nesto napravimo.. To je sad ujutro bilo u pol 10.
Eto..
Koliko sad imam vremena da nesto napravimo.. To je sad ujutro bilo u pol 10.
Daaaa to je toooooo...pa kazu da moze biti O za par sati ali i do 48. Tako da akcijanje danas...sutra i prekosutra. Al najbolje pocet danas. Ak ste jucer i to je dobro. 👍👍👍
Sortiraj odgovore
Najstariji