Vidim ima tu svasta zanimljivoga. Kod curka koje imaju bijeli iscjedak moze biti T a moze biti i dolazak M. Hebi ga. Nazalost vec smo zakljucili da su simptomi jednog i drugog jakooooo slicni pa cak i isti tako da ne ostaje nista drugo nego cekat "the" dan. Jedva cekam sutra da vidimo kako stojimo. Bas sam nestrpljiva🤗🥰. Kod mene se bolovi pojacali do te mjere da sam popila Ibuprofen prije sat vremena i jos ne djeluje. 😔. Mislim da ce ova M biti gadan. Al ak dode sutra ili prekosutra ja prezadovoljna. Znaci da mi se ciklus izreguliro. Da progesteron djeluje napokon. I jedva cekam krenut u stimulaciju Ovulacije i ostalo. Ne znam zas al bas se veselim nekako. Vjerojatno nova nada ili sta vec. U svakom slucaju drzim vam 🤞. Ja cu se testirati reda radi ali sam 101% sigurna da nista od mene.
https://ibb.co/GWN9mRr
Jutarnja temp 36.8 popodne 37.5…..vidi se zadebljanje crtice.Sta je moguce dve ovulacije u mjesecu??????
Gle blizu je pika al nije to to. Moze imat zena da dve O. Jednu na jednom i drugu na drugom jajniku. Evo imali vec ovdje nekoliko takvih slucaja. E sad sta se desi to tako. Nemam pojma.
Ova dolje je od danas..vidim da je iste boje ko jednoj curi gore..njoj si rekla da je ovulacija.Meni po bojama i temp je ovulacija cista.A sad dal je ili nije.Ili je u pitanju trudnoca neznam.Kasni vec 4 dana...jer citam po googlu da je nemoguce imati dve ovulacije.Ali ocito je mozda....ako je bilo tu situacija
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Jutarnja temp 36.8 popodne 37.5…..vidi se zadebljanje crtice.Sta je moguce dve ovulacije u mjesecu??????
Gle blizu je pika al nije to to. Moze imat zena da dve O. Jednu na jednom i drugu na drugom jajniku. Evo imali vec ovdje nekoliko takvih slucaja. E sad sta se desi to tako. Nemam pojma.
Ova dolje je od danas..vidim da je iste boje ko jednoj curi gore..njoj si rekla da je ovulacija.Meni po bojama i temp je ovulacija cista.A sad dal je ili nije.Ili je u pitanju trudnoca neznam.Kasni vec 4 dana…jer citam po googlu da je nemoguce imati dve ovulacije.Ali ocito je mozda….ako je bilo tu situacija
Zar jesam? ☺️. Ne znam stvarno izgleda dosta jaka kao kontrolna al nije ko kontrolna. A daj mi reci jesi ti radila test za T? Bilo je da. Mislim da je bas nedavno to bio slucaj sa Suncicom ako se ne varam i ako nisam krivo nesto polovila. Medo ajmo ispocetka. Koji je tebi danas dan ciklusa? Jer ona prva prva trakica koju si poslala nije ni blizu pika. Da li je ta trakica od onda kad si mislila da je O ili ? Malo sam se zbunila sada ☺️. Pa hajmo ispocetka.
Ova dolje je od danas..vidim da je iste boje ko jednoj curi gore..njoj si rekla da je ovulacija.Meni po bojama i temp je ovulacija cista.A sad dal je ili nije.Ili je u pitanju trudnoca neznam.Kasni vec 4 dana…jer citam po googlu da je nemoguce imati dve ovulacije.Ali ocito je mozda….ako je bilo tu situacija
Zar jesam? ☺️. Ne znam stvarno izgleda dosta jaka kao kontrolna al nije ko kontrolna. A daj mi reci jesi ti radila test za T? Bilo je da. Mislim da je bas nedavno to bio slucaj sa Suncicom ako se ne varam i ako nisam krivo nesto polovila. Medo ajmo ispocetka. Koji je tebi danas dan ciklusa? Jer ona prva prva trakica koju si poslala nije ni blizu pika. Da li je ta trakica od onda kad si mislila da je O ili ? Malo sam se zbunila sada ☺️. Pa hajmo ispocetka.
Naravno Martina🤗🤗Jesam,imam neki kineski bas se me pouzam u to i neznam koliko ima osjetljivost.Danas mi je 30.dan ciklusa.Ovaj mj mi je dr rekla da pratim ovulaciju i 17 dan je bila.A prosli mj isto 17 dan vidljiva na uzv.prvi je od jucer,a dolje je od danas.I blazna temp je 36.8.Nocas me nesto sarazilo dolje i imam sluz ali nije proziran,ali je rastezljiv.Ja mislim da danas ulazim u ovulaciju ako se ne varam.Ili tek sutra?
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Cure jucer nista i jutris opet rozi iscjedak, mislila sam da sam dobila ali pola dana nista i sad opet na wc papiru, na ulosku nista, luda sam vise od ovog stanja, neka krene i gotovo jer sam psihicki jako lose, jutros sam se bas rasplakala jer me jako podsjetilo na spontan prije nekoliko mjeseci, tad mi je beta ful rasla uz svakodnevno krvarenje.
Jako sam tuzna i bas me ovo sve pogada.
Sorry morala sam se potuziti. Ako nisam T neka dode jer moram provjeriti hormone na drugi dan ciklusa a neznam jel jel bi ovo danas racunala kao prvi dan ciklusa 😔
“Nebo strpljive voli.”
Ako ne krene kako treba do jutra napraviti cu test ali izgubila sam nadu skroz 😭
“Nebo strpljive voli.”
Ako ne krene kako treba do jutra napraviti cu test ali izgubila sam nadu skroz 😭
Ne gubi nadu i ne ocajavaj!🥰
Da li ti i inace M zapocinje roskastim ili smeđim iscjetkom ili odmah krene pravo krvarenje?
Zasto ne bi napravila test i sad odmah?
Nemoj se bezveze mrcvariti i strepiti do ujutro,pisni sad odmah i da mozes na miru cekati M ili znati da je nema 9 mjeseci😊
Ono sto bi ti test pokazao za par sati,vjerovatno bi ti pokazao i sad!
Nikad. Odmak krene propisno. Ali ovaj ciklus je specifican jer sam na utrogestanu od ovulacije. Ma ipak cu ujutro ako ne krene, imam samo kineze pa da je prva jutarnja jer sam do sad pisala vec sto puta a i da s vama svima pisnem 😉
“Nebo strpljive voli.”
Vidim ima tu svasta zanimljivoga. Kod curka koje imaju bijeli iscjedak moze biti T a moze biti i dolazak M. Hebi ga. Nazalost vec smo zakljucili da su simptomi jednog i drugog jakooooo slicni pa cak i isti tako da ne ostaje nista drugo nego cekat "the" dan. Jedva cekam sutra da vidimo kako stojimo. Bas sam nestrpljiva🤗🥰. Kod mene se bolovi pojacali do te mjere da sam popila Ibuprofen prije sat vremena i jos ne djeluje. 😔. Mislim da ce ova M biti gadan. Al ak dode sutra ili prekosutra ja prezadovoljna. Znaci da mi se ciklus izreguliro. Da progesteron djeluje napokon. I jedva cekam krenut u stimulaciju Ovulacije i ostalo. Ne znam zas al bas se veselim nekako. Vjerojatno nova nada ili sta vec. U svakom slucaju drzim vam 🤞. Ja cu se testirati reda radi ali sam 101% sigurna da nista od mene.
Nadam se da ce te sutra test iznenaditi,a i ostale cure koje iscekuju jutro!😍
A sve i da bude negativan,nije kraj svijeta!
Jednom ce se sav nas trud isplatiti i ostvarit cemo svoje trudnoce prirodno ili uz malu pomoc,potpuno nebitno,bitan je krajnji rezultat!🤰
Ja sam dobila jucer M i rekla sam da joj se nikad nisam tako veselila,jer sam mislila da ce mi Gynositol napraviti puno veci cirkus nego sto na kraju je!
Sad je pred nama novi mjesec i novi pokusaj,kad prodje M javim se da me pises na odbrojavanje ako moze😊
Nakon svega sto si prosla,ako i dobijes M,kako sama kazes,super je sto ti je ciklus napokon doveden u red,a onda je i sve ostalo za dalje lakse planirati!
A i sve ostale cure koje ne ugledate sutra plusice,nemojte biti tuzne!
Za sve postoji razlog i za sve postoji savrsen trenutak!
Mi cemo samo taj savrseni trenutak morati pricekati malo duze,da bi ga znale jos vise cijeniti!
Drzim vam fige sutra svima,i od srca zelim da vam sutrasnje jutro bude pocetak najvaznijeg i najljepseg razdoblja vasih zivota!❤️🥰😘
Nikad. Odmak krene propisno. Ali ovaj ciklus je specifican jer sam na utrogestanu od ovulacije. Ma ipak cu ujutro ako ne krene, imam samo kineze pa da je prva jutarnja jer sam do sad pisala vec sto puta a i da s vama svima pisnem 😉
Ja ne piskam s vama jer je moja M stigla jucer nakon 3 dana kasnjenja!
Sad cekam da prodje,pred nama je novi mjesec i nova prilika!
Ali drzim ti fige sutra,a i svima ostalima da vas iznenade plusici,i da nam ubrzo stavljate slike "tockica" nakon ultrazvuka😘
Sortiraj odgovore
Najstariji