Heej curke, i ja bi se testirala u nedjelju, ali jos cu razmislit. Ako budem ja cu se s nekim jeftinim testom 😅 od simptoma i danas imam bockanja oko desnog jajnika, grceve u stomaku, proljev i jako mi je zasmrdilo ono pice hell da sam se skoro ispovracala 😩 ima li netko da je ugledao plusic ovih dana? 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Hvala cure na savjetima...mozda mi se desi cudo.Necu vise pisati lh trakice poslje ovulacije iz dosade🤣to me samo scima bezveze..
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Mislila sam da nesto znate,jer stalno o tome tipkate..nebi inace niti pisala..al dobro..neznam ko bi se tu javio i zezao ljude..tesko je biti covjek i to dobar🤷♀️
Ne kuzim koji je tvoj problem. Mi ovdje razmjenjujemo iskustva i savjete, i to na lijep i pristojan nacin, ne lazemo i ne zezamo druge. Lh test nije test za trudnoću, test za trudnocu je test za trudnoću. Trakice se ne mogu koristit mjesec dana, ili par dana, moras prvo upoznati svoj ciklus da bi ih znala pravilno koristiti. I u svakom slucaju za sve te testove postoje o upute u kojima pise kako se koristi, kako se cuvaju testovi i u krajnjem slučaju, sta koja linija znaci. Nije uredu tvoje ponasanje. Lijepo postavljeno pitanje dobije i lijep odgovor, ako naravno koja od nas zna odgovor na isto. Mi nismo ginekolozi, mi smo zene koje se trude ostvariti u ulozi majke, i podrska smo jedna drugoj, a ne neprijatelj. Svaka je nesto prosla, i moze dati savjet drugoj i reci svoje iskustvo, ali najbolji savjetnik je tvoj ginekolog, njemu je posao posavjetovati te.

Mislila sam da nesto znate,jer stalno o tome tipkate..nebi inace niti pisala..al dobro..neznam ko bi se tu javio i zezao ljude..tesko je biti covjek i to dobar🤷♀️
Ne kuzim koji je tvoj problem. Mi ovdje razmjenjujemo iskustva i savjete, i to na lijep i pristojan nacin, ne lazemo i ne zezamo druge. Lh test nije test za trudnoću, test za trudnocu je test za trudnoću. Trakice se ne mogu koristit mjesec dana, ili par dana, moras prvo upoznati svoj ciklus da bi ih znala pravilno koristiti. I u svakom slucaju za sve te testove postoje o upute u kojima pise kako se koristi, kako se cuvaju testovi i u krajnjem slučaju, sta koja linija znaci. Nije uredu tvoje ponasanje. Lijepo postavljeno pitanje dobije i lijep odgovor, ako naravno koja od nas zna odgovor na isto. Mi nismo ginekolozi, mi smo zene koje se trude ostvariti u ulozi majke, i podrska smo jedna drugoj, a ne neprijatelj. Svaka je nesto prosla, i moze dati savjet drugoj i reci svoje iskustvo, ali najbolji savjetnik je tvoj ginekolog, njemu je posao posavjetovati te.
👍
Heej curke, i ja bi se testirala u nedjelju, ali jos cu razmislit. Ako budem ja cu se s nekim jeftinim testom 😅 od simptoma i danas imam bockanja oko desnog jajnika, grceve u stomaku, proljev i jako mi je zasmrdilo ono pice hell da sam se skoro ispovracala 😩 ima li netko da je ugledao plusic ovih dana? 😊
Hhhh bas ce biti pravi test kolektiv 🤭🤭🤭👍👍👍
Martina za sad je samo par puta bilo rozkasto na wc papiru i boli me trbuh kao da cu dobiti.
Neznam bilo jos stavljala utrogestan!?
Ako je O bila 19 dan ciklusa danas mi je tek 10dpo, ne svida mi se ako vec dobijem i to pod utricima
Da malo cudno i prerano da dobis. Iako nije nuzno neki problem jer se tolerira dan dva vise manje. Ne mora biti striktno. A gle budes vidla ako prestane danas sutra, onda znas sta je bilo 😁. Hmm..koliko ih imas ono jos za popit. Da nazoves ginica ujutro? Jer nije se bas zezat sa hormonima.
Malla, ma citala sam tu svasta da su nekima pokazale trudnocu(pozitivan test) kad je ovulacija im prosla..i tako par dana za redom.bla bla..pa me to zbunilo..
Pozitivan test-mislim kao dvije jednako tamne linije..oko 15h puno manje vidljiva testna linija..
Nije mi to on rekao sa sigurnoscu..nije znao u biti🤷♀️A ja sam bila sigurna da sam ju imala s obzirom na karakteristican iscjedak..eto,tako se ja odlucila na te trakice..s tim da sam imala prosli mjesec spontani-(bez ciscenja)jos me zanima da li ako su plodni dani prosli ili tek nekad budu,jel u to vrijeme lh trakice bi bile neg-onako da se testna linija ne pojavi uopce?hvala na ljubaznosti😇
Uglavnom testna crta bude prisutna ali bude svjetla. Kod nekih testova i nekih žena može bit da je nema ač gotovo rijetko. Potrebno je 3mj korištenja trakica da bi žena znala što joj pokazuju. A nekad i nakon toga znaju unjeti zbunjolu u priču.

url=https://lilypie.com]
Mallla i ti ces nama na piskanje u nedjelju?? 🥰🤞🤞
To ce biti zanimljivo 😁
Ja evo prijavljujem da opet mi se stvara metalni okus,manje nego jucer i ali nekako tu je 🤔
Sad na poslu me presjekla neka bol kod desnog jajnika dok sam sjedila,bas me cimnulo… i jedem ko manijak i daljeeee…
Mislim se još raditi ili ne.... Mogla bi za ekipu. A od danas me bocka, pecka, steže u donjem djelu stomaka prema lijevom jajniku i poprilično mi je to čudno. Imama dosta kremast iscjedak a cerviks jr visok i dalje i zatvoren.... Evo neznam što očrkivati ali sam se počela nadati.

Hope gađa u sridu 👍
Peggy opaaa to miriše na dobro.... Meni je nos trrnutno osjetljiviji al to mi bude u PMS-u, čim mi muškarci smrde to je alarm za nos 😂😂
Sunčice ipak ćemo navijat da ne dobiješ i da je to samo malo tako porozilo možda kao implatacija zašto da ne!

Hvala cure 💕 rozkasto je stalo bar za sad ali je test negativan 😔 ipak sam popila jos utrice pa cu viditi do nedjelje jer poslije O mogu se piti do 14 dana
“Nebo strpljive voli.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji