Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • legokockice
    26. Rujan 2019. 17:57

Malla, ma citala sam tu svasta da su nekima pokazale trudnocu(pozitivan test) kad je ovulacija im prosla..i tako par dana za redom.bla bla..pa me to zbunilo..
    Pozitivan test-mislim kao dvije jednako tamne linije..oko 15h puno manje vidljiva testna linija..
    Nije mi to on rekao sa sigurnoscu..nije znao u biti🤷‍♀️A ja sam bila sigurna da sam ju imala s obzirom na karakteristican iscjedak..eto,tako se ja odlucila na te trakice..s tim da sam imala prosli mjesec spontani-(bez ciscenja)jos me zanima da li ako su plodni dani prosli ili tek nekad budu,jel u to vrijeme lh trakice bi bile neg-onako da se testna linija ne pojavi uopce?hvala na ljubaznosti😇

tera_
    26. Rujan 2019. 18:29

Nadam se da nas ova legokockice samo malo zaebava!

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

26. Rujan 2019. 18:54

tera_

Nadam se da nas ova legokockice samo malo zaebava!

Tak se i meni nekak cini 🤭

26. Rujan 2019. 18:56

Sunčica5

Ja mislim da sam dobila pod jako velikom dozom progesterona 🤦‍♀️😔 samo je evo sad krenulo rozkasto.
    Eto ni to je ne moze sprijeciti 🙄

Nemoj zezat? Jel jako bas ili onak malo? Znas sta se moze desavati oko dana kad treba doc M.

26. Rujan 2019. 18:56

Acqua

haj svima i ja sam krenula s lh trakicama nedavno pa se nadam da me primate u drustvo! (:

Ej dobro dosla 😁😁😁😁

26. Rujan 2019. 18:58

Lady_E

Ajmeee pa kako se to dogodilo? Super da su mu stavili tu mrezicu na drugo da se nebi ponovilo. Bas mi je zao sto ste to morali proci.
    A meni je bratic imao rak testisa i takodjer mu je jedno jaje uklonjeno. Ima sad dvoje klinaca. Iz straha su krenuli odmah poslije vjencanja na dijete i odmah im je uspjelo. Tako da eto, svasta se desava i sve je moguce ❤
    Tako ce i nama biti, samo moramo ustrajati i doci ce taj dan 🥰🥰🥰

Pa ne znaju kak se to desi. 🤭..al ludak. Ceko 7 dana i trpio bol. A moglo se spasiti. Al dobro sve je sad ok. Eto vidis i kod tvog bratica. Ma naravno bit ce kako ne. Sam smo mi malo nestrpljive docekat to ☺️🤭🤭🤭

Sunčica5
    26. Rujan 2019. 19:40

Martina za sad je samo par puta bilo rozkasto na wc papiru i boli me trbuh kao da cu dobiti.
    Neznam bilo jos stavljala utrogestan!?
    Ako je O bila 19 dan ciklusa danas mi je tek 10dpo, ne svida mi se ako vec dobijem i to pod utricima

“Nebo strpljive voli.”

• legokockice
    26. Rujan 2019. 20:02

Ok super..hvala Vam na pomoci cure

• legokockice
    26. Rujan 2019. 20:09

Mislila sam da nesto znate,jer stalno o tome tipkate..nebi inace niti pisala..al dobro..neznam ko bi se tu javio i zezao ljude..tesko je biti covjek i to dobar🤷‍♀️

peggy95
    26. Rujan 2019. 20:27

Heej curke, i ja bi se testirala u nedjelju, ali jos cu razmislit. Ako budem ja cu se s nekim jeftinim testom 😅 od simptoma i danas imam bockanja oko desnog jajnika, grceve u stomaku, proljev i jako mi je zasmrdilo ono pice hell da sam se skoro ispovracala 😩 ima li netko da je ugledao plusic ovih dana? 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.