Ja mislim da sam dobila pod jako velikom dozom progesterona 🤦♀️😔 samo je evo sad krenulo rozkasto.
Eto ni to je ne moze sprijeciti 🙄
“Nebo strpljive voli.”
Malla, ma citala sam tu svasta da su nekima pokazale trudnocu(pozitivan test) kad je ovulacija im prosla..i tako par dana za redom.bla bla..pa me to zbunilo..
Pozitivan test-mislim kao dvije jednako tamne linije..oko 15h puno manje vidljiva testna linija..
Nije mi to on rekao sa sigurnoscu..nije znao u biti🤷♀️A ja sam bila sigurna da sam ju imala s obzirom na karakteristican iscjedak..eto,tako se ja odlucila na te trakice..s tim da sam imala prosli mjesec spontani-(bez ciscenja)jos me zanima da li ako su plodni dani prosli ili tek nekad budu,jel u to vrijeme lh trakice bi bile neg-onako da se testna linija ne pojavi uopce?hvala na ljubaznosti😇
Nadam se da nas ova legokockice samo malo zaebava!

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nadam se da nas ova legokockice samo malo zaebava!
Tak se i meni nekak cini 🤭
Ja mislim da sam dobila pod jako velikom dozom progesterona 🤦♀️😔 samo je evo sad krenulo rozkasto.
Eto ni to je ne moze sprijeciti 🙄
Nemoj zezat? Jel jako bas ili onak malo? Znas sta se moze desavati oko dana kad treba doc M.
haj svima i ja sam krenula s lh trakicama nedavno pa se nadam da me primate u drustvo! (:
Ej dobro dosla 😁😁😁😁
Ajmeee pa kako se to dogodilo? Super da su mu stavili tu mrezicu na drugo da se nebi ponovilo. Bas mi je zao sto ste to morali proci.
A meni je bratic imao rak testisa i takodjer mu je jedno jaje uklonjeno. Ima sad dvoje klinaca. Iz straha su krenuli odmah poslije vjencanja na dijete i odmah im je uspjelo. Tako da eto, svasta se desava i sve je moguce ❤
Tako ce i nama biti, samo moramo ustrajati i doci ce taj dan 🥰🥰🥰
Pa ne znaju kak se to desi. 🤭..al ludak. Ceko 7 dana i trpio bol. A moglo se spasiti. Al dobro sve je sad ok. Eto vidis i kod tvog bratica. Ma naravno bit ce kako ne. Sam smo mi malo nestrpljive docekat to ☺️🤭🤭🤭
Martina za sad je samo par puta bilo rozkasto na wc papiru i boli me trbuh kao da cu dobiti.
Neznam bilo jos stavljala utrogestan!?
Ako je O bila 19 dan ciklusa danas mi je tek 10dpo, ne svida mi se ako vec dobijem i to pod utricima
“Nebo strpljive voli.”
Mislila sam da nesto znate,jer stalno o tome tipkate..nebi inace niti pisala..al dobro..neznam ko bi se tu javio i zezao ljude..tesko je biti covjek i to dobar🤷♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji