Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinas
    26. Rujan 2019. 13:45

Evo ja opet piškila na trakicu jer sam one bez testne crte bacila 
    https://ibb.co/BZfTgCV
    Danas mi je 11 DC, inače najčešće imam O 14-15 DC.
    Molim cijenjeni žiri za mišljenje jer ću 50 trakica potrošit za 5 dana kako je krenulo

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

26. Rujan 2019. 14:04

Tinas

Evo ja opet piškila na trakicu jer sam one bez testne crte bacila
    https://ibb.co/BZfTgCV
    Danas mi je 11 DC, inače najčešće imam O 14-15 DC.
    Molim cijenjeni žiri za mišljenje jer ću 50 trakica potrošit za 5 dana kako je krenulo

Da sam ti nastavi piskiti trakice ali ne moras jos dva put dnevno. Jednom je dosta jer nije jos ni priblizno kontrolnoj.

26. Rujan 2019. 14:08

Medo2711

https://ibb.co/nbvC4R1

Moje misljenje ne da ova trakica nije jos pik. Iako vise bi vjerovala tempici. Ali kod mene se desila ista stvar. Imas kod mene u potpisu link za jedan forum. To je moj forum i tamo idi na temu bazalna. Vidit ces moj graf od ovog ciklusa. Bit ce to sve jasno. Tamo.di ti stoji da smo imali 4 odnosa za redom je navodno trebala biti Ovulacija od strane ginice i ultrazvuka. Ali foliku se nes desilo ocito.  Ako oces mozes se i tamo registrirat. Ja ga pokrenula pa ak zaziv zazivi :) Moze bilo tko od novih curka ako jos ne zna ☺️

Lady_E
    26. Rujan 2019. 14:16

Ajmeee pa kako se to dogodilo? Super da su mu stavili tu mrezicu na drugo da se nebi ponovilo. Bas mi je zao sto ste to morali proci. 
    A meni je bratic imao rak testisa i takodjer mu je jedno jaje uklonjeno. Ima sad dvoje klinaca. Iz straha su krenuli odmah poslije vjencanja na dijete i odmah im je uspjelo. Tako da eto, svasta se desava i sve je moguce ❤
    Tako ce i nama biti, samo moramo ustrajati i doci ce taj dan 🥰🥰🥰

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    26. Rujan 2019. 14:17

Lady_E

Ajmeee pa kako se to dogodilo? Super da su mu stavili tu mrezicu na drugo da se nebi ponovilo. Bas mi je zao sto ste to morali proci.
    A meni je bratic imao rak testisa i takodjer mu je jedno jaje uklonjeno. Ima sad dvoje klinaca. Iz straha su krenuli odmah poslije vjencanja na dijete i odmah im je uspjelo. Tako da eto, svasta se desava i sve je moguce ❤
    Tako ce i nama biti, samo moramo ustrajati i doci ce taj dan 🥰🥰🥰

Martina ovo je odgovor za tebe, ne znam zasto mi nekad ne pokupi citat 😠😂

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    26. Rujan 2019. 15:47

Medo to ti nije pik! Čak nije ni high (približno pik). Zna ti sr s tim trakicama tako kroz ciklus potamnit više puta. A tko zna možda se sprema još jedna O.
    Tinas pojavljuje se testna crta, al ne trebaš stalno piškat, opusti se, jednom dnevno je dosta. 
    Ekipa što grupno piška.... Znači 29og....ne znam da vam se prridružim.... Malo mi rano ispada.... 
    E da od popodne imam bolove kao O po jajnicima, posebno lijevom, danas me jednom zgrčio i jrdnom me na sredini zapeklo..... Kad bi bar to bilo nešto lijeepo

url=https://lilypie.com]

• legokockice
    26. Rujan 2019. 15:48

Cureee..nova sam..ne kuzim te lh trakice..kako one mogu otkriti trudnocu,u kojem slucaju i kad?
    Ja sam oko 11h testirala-pozitivan oko 15h onako bezveze idem -negativan..sve to isti dan.
    Meni je ovulacija trebala proci i radili smo na trudnoci ali sam bila kod ginica i on mi kaze da nije siguran da je ovulacija prosla i onda me skroz zbunio.no,tek sam sad zbunjena uzevsi te trakice..tko zna neka mi pojasni plizzz

Mallla
    26. Rujan 2019. 16:58

Legokockice mislim da te nisam najbolje razumjela!
    Lh pokazuje vrijeme kada će Ovulacija, a ne Trudnoću. Te trakice trudnoću pokažu samo ako M kasni pa imaš dvije tamne crte i onda ih potvrdiš hcg testom inače nisu pouzdan pokazatelj trudnoće.
    Što smatraš pozitivnim LH testom, imaš li sliku?
    Ako ti gin. Ne vidi da je bila Ovulacija onda vjerojatno ni nije bila. 

url=https://lilypie.com]

Breskva
    26. Rujan 2019. 17:04

Mallla i ti ces nama na piskanje u nedjelju?? 🥰🤞🤞
    To ce biti zanimljivo 😁
    Ja evo prijavljujem da opet mi se stvara metalni okus,manje nego jucer i ali nekako tu je 🤔
    Sad na poslu me presjekla neka bol  kod desnog jajnika dok sam sjedila,bas me cimnulo... i jedem ko manijak i daljeeee... 

Sunčica5
    26. Rujan 2019. 17:43

Ja mislim da sam dobila pod jako velikom dozom progesterona 🤦‍♀️😔 samo je evo sad krenulo rozkasto.
    Eto ni to je ne moze sprijeciti 🙄

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.