A mozes mi rec kod endometrioze..postoje kakvi simptomi toga? Kako je tebi bilo?
Ja sam ti imala konstantno probadanje kao da cu svaki čas dobiti, nakon toga mi se malo smirilo to probadanje, ali onda su poceli lagani grcevi, peckanje, bolni odnosi, jako bolne menge pune ugrusaka i obilne, bolne ovulacije (imala sam ju svaki mjesec ali radi Endometrioze se nije nista primalo) i tako… Najgore bi mi bilo kad bi nesto tesko radila, onda bi me jako bolilo, nju je tesko utvrditi ultrazvučnim pregledom, najpouzdanije ne laparaskopski, kao sto sam i ja, dogovorila takozvanu operaciju, da utvrde da li je ima, i s obzirom da je bilo tek u razvitku odmah su i ocistili to… Uglavnom nije ugodno ni malo
Joj ne zvuci nimalo dobro…nafam se da ti je to sad ok.
Ja nemam stalna probadanja..samo prije menge..prva dva dana i tokom ovulacije. Tokom odnosa me zna probost na desnoj strani..to ne osjetim jedino ako lezim..i znam nekad osjetit lagano peckanje tokom odnosa…🙄
Sad je okej, jedino ako se preforsiram osjetim, ali dobro je... Onda je to neka bakterijica, vaginalete i sve super
A mozes mi rec kod endometrioze..postoje kakvi simptomi toga? Kako je tebi bilo?
Ja sam ti imala konstantno probadanje kao da cu svaki čas dobiti, nakon toga mi se malo smirilo to probadanje, ali onda su poceli lagani grcevi, peckanje, bolni odnosi, jako bolne menge pune ugrusaka i obilne, bolne ovulacije (imala sam ju svaki mjesec ali radi Endometrioze se nije nista primalo) i tako… Najgore bi mi bilo kad bi nesto tesko radila, onda bi me jako bolilo, nju je tesko utvrditi ultrazvučnim pregledom, najpouzdanije ne laparaskopski, kao sto sam i ja, dogovorila takozvanu operaciju, da utvrde da li je ima, i s obzirom da je bilo tek u razvitku odmah su i ocistili to… Uglavnom nije ugodno ni malo
Joj ne zvuci nimalo dobro…nafam se da ti je to sad ok.
Ja nemam stalna probadanja..samo prije menge..prva dva dana i tokom ovulacije. Tokom odnosa me zna probost na desnoj strani..to ne osjetim jedino ako lezim..i znam nekad osjetit lagano peckanje tokom odnosa…🙄
Sad je okej, jedino ako se preforsiram osjetim, ali dobro je… Onda je to neka bakterijica, vaginalete i sve super
Svejedno se nadam da cemo docekat taj plusic brzo..bez obzira na bilo kakve probleme 🤞🙂
Evo ovo nisu kninezi. Bar tak pise na pakiranju30 x David Schwangerschaftstest Streifen 10 miu/ml HCG pregnancy test https://www.amazon.de/dp/B00B297GVE/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_a6zIDb7620AFQ
Hvala za link,narucujem veceras😊
Maloprije sam radila test i bijel je da bijelji ne moze biti😂
Nije bio doduse prvi jutarnji urin ali danas trebam dobiti,da se bilo sto dogadja vjerujem da bi pokazao!
Temperatura 36,8 pa 37,1, pa sad opet 36,8!
Uglavnom,kao sto sam i pretpostavila,mene ce ovaj ciklus ocito zezati😒
A misa mu…..nadam se da te ipak nece zezat crvena. Ali pazi dok ne dode za pravo nista nije izgubljenom 😎😉👍
Oooo,cini se da ce me crvena ipak zezati🤦
Kasni,trebala sam dobiti jucer,ciklusi mi uvijek tocni,jucer se pojavi malo kao roskastog iscjetka i ja mislila to je to,stavila tampon i dobro!
Poslije ga idem promijeniti,na njemu nista!
Maloprije se napokon pojavilo malo smedjeg,ali i to nista u odnosu na prije,ako nastavi ovim tempom necu dobiti jos 3-4 dana🤷😂
Ne znam da li je neka od vas cura koristila Gynositol a da joj je on produzio ciklus???
Super je sto mi je ocito simptome pms-a smanjio na minimum minimuma,ali ne znam da li da ga nastavim koristiti ako ce mi ovako rastegnuti ciklus!
Da sam dobila jucer,do nedjelje bi bila gotova sa M,a ovako ja nemam pojma do kad cu je cekati!
Evo ovo nisu kninezi. Bar tak pise na pakiranju30 x David Schwangerschaftstest Streifen 10 miu/ml HCG pregnancy test https://www.amazon.de/dp/B00B297GVE/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_a6zIDb7620AFQ
Nije bio doduse prvi jutarnji urin ali danas trebam dobiti,da se bilo sto dogadja vjerujem da bi pokazao!
A misa mu…..nadam se da te ipak nece zezat crvena. Ali pazi dok ne dode za pravo nista nije izgubljenom 😎😉👍
Kasni,trebala sam dobiti jucer,ciklusi mi uvijek tocni,jucer se pojavi malo kao roskastog iscjetka i ja mislila to je to,stavila tampon i dobro!
Maloprije se napokon pojavilo malo smedjeg,ali i to nista u odnosu na prije,ako nastavi ovim tempom necu dobiti jos 3-4 dana🤷😂
Ne znam da li je neka od vas cura koristila Gynositol a da joj je on produzio ciklus???
Super je sto mi je ocito simptome pms-a smanjio na minimum minimuma,ali ne znam da li da ga nastavim koristiti ako ce mi ovako rastegnuti ciklus!
Da sam dobila jucer,do nedjelje bi bila gotova sa M,a ovako ja nemam pojma do kad cu je cekati!
A joj...bas bzvz. Mallla ti je uzimala G. Nes je pisala na mom forumu o njemu pod temom preparati mislim. Vis bas je zeznut svakom ovaj mjesec. Ne znam sta je to u zraku al nes je. 👀🙈
Pozdrav curke..da se i ja malo javim..menga je prosla..novo akcijanje je krenulo pa cemo vidjet sta ce bit 🙂
Nesto me malo zeza..prilikom odnosa imam neki cudan osjecaj nekad peckanjanekad boli…nekad nista..pa sam stavila jednu vaginaletu sinoc pa cu vidjet oce to proc..dala mi je u ljekarni jednu koja je kao jaka i ne treba vise..a moram se i narucit na pregled sad u 10. mjesecu…mozda je nekakva upalica negdje ili nesto..pa mi to smeta za sve ostalo..sta mislite?
Vi koje narednih dana ocekujete svoje plusice drzim puno 🤞🤞🤞🤞 da tako i bude 🙂
Moze biti neka upalica da. U svakom slucaju dobro je da si uzeka vaginaletu a i da ces ici na kontrolicu. Posebno zato sto planiras trudnocu pa bolje sta rjesiti ako ima nego da te zeza to. Da si mirna. 👍😁
Jutro svima 🙃, kako ste danas,ima li kojih simptomcica?
Ja prijavljujem metalni okus koji se opet ponavlja ,umooooor koji me drzi vec 3 dana,glava i dalje boli… jedva cekam da napravim test da znam na cemu sam,ako ne moguce da me neka viroza lovi… temp se i dalje drzi 😁😅.. na poslu sam i najrade bi legla negdje
👀...osim grceva..bolnih sisa...bolnih leda i umora nemam nikakvih simptoma. E da danas krenuo mljecni iscjedak...
Prijavljujem dolazak crvene.
Vise srece drugi put!vama drzim fige koje ste u iscekivanju! !😘
A hebemu i crvenoj😡....doc ce taj drugi put uskoro 😉🥰
Trudnice nase...hajmo malo da vas cujemo kako ste i bacite na nas malo trudnice prasine 🤗🥰. Suncica? Danas dan "the". Kako si?
Hej ja uzimam Gynositol i sad kad potrošim neću više. Ciklus mi inače traje 30dana a s njim 39. Ovulacija bude od 15 do 19dc a s njjm od 21 do 25dc. Simptomi prije O jači a PMS nema i M čistija.
url=https://lilypie.com]
Martina ja sam jos na progesteronu, kako je O bila 19 dan ciklusa, mislila sam u petak mozda test pa da stanem s utricima da krene ako bude negativan 🤷🏼♀️
Totalno mi je zbunjola ovaj ciklus uzas
“Nebo strpljive voli.”
Sortiraj odgovore
Najstariji