Pozdrav.
Pocela sam koristiti lh trakice od 8 dana ciklusa i do danas mi je nijansa druge crte skoro pa ista.. Dosta vidljiva ali ne tamna ko kontrolna.. Mene zanima ako je druga crta dobro vidljiva znaci li da su plodni dani ili? Znam da kad je testna tamna ili tamnija od kontrolne onda za dan slijedi ovulacija.. Al kak znati kad su plodni dani.. Nadam se da kuzite sta hocu pitati. Imam osjecaj da nikad necu docekati tu tamnu crtu.. Haha..
Hvala.
Kad ti bude tamna ili tamnija od kontrolne onda se kao broji do 48 sati da ti bude O. Najbolje odnos imate dan prije O i na samu O. Kad krene tamniti trakica onda se testira i 2 puta dnevno. Jer pik se moze desiti u noci ili u roku par sati. Dobit ces tamnu trakicu. Stavi nam slikicu trakica da vidimo pa cemo ti reci. 😉
Evo ovo je bilo jucer predvecer..
picture upload sites
Samo nastavi piskiti trakice. I vidit ces sama da ce ti poceti tamniti. I kad bude priblizna ko testna krenite akcijati. I onda ce ti doc pik i akcijajte jos koji dan. Nakon sto ulovis pik onda teatiraj jos koji dan cisto da vidis da je trakica krenula svijetlit. I slobodno ovdje stavljaj slike i mi cemo ti rec. Zato smo tu 😉😎👍
Meni se na ovoj slici cini da su crte priblizno isto tamne.. Jer danas sad navecer mi je vec testna svijetlija.. Akcije je jucer bilo pa drzte prste da bude nesto. :-)
Pozdrav.
Ej curke, ja danas bila kod ginica. Vidio mi je i na lijevom i na desnom jajniku vodece folikule, lijevi je 15,5 mm, a desni 14.6mm. Kaze evo prilike za blizance 😁 ovulaciju predvida za vikend, ali mi je rekao da dodem opet u srijedu da vidimo sta se desava. I uzeo mi je briseve jer ih zadnji put nismo radili. Eto bas me zanima sta ce biti. Pratim sve i trakicama i temperaturom pa da vidim hoce se poklopiti 😊
To su super vijesti, znaci u akciju jer su sanse velike 🤞
Svidja mi se kako tvoj gin radi, ovdje kod nas ih sve moras molit nesto da ti naprave 😐
E pa i ja sam bila do nedavno kod jednog takvog i onda mi je puknuo film jer mi je ovo previse vazno. S ovim sad sam prezadovoljna, bas je 100% posvecen. Prijasnji me nije htio slat vadit hormone, sve mu je nesto lijeno bilo. Ne mogu to razumijeti nikako 😣
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Ej curke, ja danas bila kod ginica. Vidio mi je i na lijevom i na desnom jajniku vodece folikule, lijevi je 15,5 mm, a desni 14.6mm. Kaze evo prilike za blizance 😁 ovulaciju predvida za vikend, ali mi je rekao da dodem opet u srijedu da vidimo sta se desava. I uzeo mi je briseve jer ih zadnji put nismo radili. Eto bas me zanima sta ce biti. Pratim sve i trakicama i temperaturom pa da vidim hoce se poklopiti 😊
Ejjjj to je odlicnoooo 🤗🤗🤗…bas bi ti bilo fora da budu blizanciiii..ja si zelim blizance…a onda konta…a jezi ga nece ni jedno a kamoli dva..e bas me zanima kako ce se kod tebe odvit situacija sa trakicam i tem jer kod mene nakon ultrazvuka nis nije imalo veze s vezom 😎..javljaj nam obaveznooo
I jaaa, oduvijek su mi zelja blizanci 🥰 ali bit ce i jedno dovoljno posto nikako da se primi 😁 isto tako razmisljam nekad, kao kak ce biti blizanci kad ne mogu niti jedno dobiti. Ali ne mozemo znati, mozda bas budemo nagradene za ovaj trud u pokusavanju 😊🥰
E znam da je kod tebe sve bilo ludo pa me bas zanima kak ce biti kod mene. Javljam obavezno sta ce reci u srijedu 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Eto malo da vam kazem kakvo je moje stanje. Danas jutarnja 36.8. Dnevna danas 37.1 i ne mice. Jucer je bila 36.9. Boluckaju me cicke malo. Imam kao neke grcice kao ono kad vas potera na wc. Vrti mi se. Vjerojatno zbog vremena jer pada kisa i uzas je.
Ma znam da nije,ali evo zanimala me razlika u temperaturama!
Test vise nemam ni jedan kod sebe,a tek sutra idem na posao pa ga mogu kupiti!
Mozda je i bolje tako!😂
Uvjerena sam da smo ovulaciju svakako fulali iv6aj mjesec,a i temperatura mi je malo niza nego sto je bila jucer,tako da mi se cini da je samo pitanje sata kad ce stici M!
Jedino bas ako se dogodi da sutra ne dobijem do podne, mogla bih otici po test i vidjeti,ili cu i ja cekati kolektivno piskanje 29.😀
A tebi svakako drzim fige za par dana da nas obradujes😊
👍…joj nekad je dobro ne imat ih doma..al opet…kad ih imas mos se testirat kad oces 🤭..ajde onda sta god odlucis neka bude + i javi nam obaveznoooo😉😎
Ma mislila sam si naruciti hrpu kineza,ali kad vidim kakve gluposti pokazuju,cini mi se da ipak necu!
Naravno da javim rezultate😀
A kad/ako stigne M,javim pa da me stavis na novo odbrojavanje😘
Joj nemoj kineze. Ima na amazonu testica za kupiti koji nisi kineski. A isto su jeftini i dobis ih dostaaaa 🤭
Imas link?
Nije ti inace tlak tako visok,jel da?
Meni je puls inace povisen,zna biti i 120 u mirovanju,ali tlak mi je nizi!
Mozda ces stvarno i pokupiti nesto,ili si trudna pa te malo imunitet zeza!
Mogu tlak i puls malo ludovati kod temperature,ali tvoja nije neka visoka da bi trebala stvarati probleme!
Evo ovo nisu kninezi. Bar tak pise na pakiranju 30 x David Schwangerschaftstest Streifen 10 miu/ml HCG pregnancy test https://www.amazon.de/dp/B00B297GVE/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_a6zIDb7620AFQ
Martina nemoj da se brines,malo ti je povisen srcani tlak,po meni nije za paniku,mozda si se samo malo naprezala u necem jer to odmah vuce povisen puls,u smislu ko da si isla po stepenicama ili po uzbrdici brzim hodom ta spika… a to sto imas tempicu po meni ne moze to biti lose ako nisi bolesna… neka mrvica se skriva bit ce 😍🙃😍🙃😍🙃
A sto se tice kineza kod mene imaju veliki ❌❌❌ i nikad vise ih necu kupit,ja sam po njima trudna svaki mjesec,pa cak i sa mengom😂😂😂
E ma nis nisam radila. Kuhala veceru. I ajd doso M, jeli. Reko idem se otusirat pa onda izmjerila opet i ono isto 147/100 i 99 rhr. Onda sam se legla i smirila i zaspala. Sad ujutro mjerim normalan 🤦♀️. Vidit cu tokom dana kak ce biti. E imas njemacke testice. Stavila sam link maloprije. Bar pise na njim da su iz Njemacke 🤭
Martina, nisi li i ti danas trebala dobiti m?
Moja m danas stigla kako sam i očekivala, danas sam bila kod gin prepisala mi klomifene da pijem od 3.do 7.dc pa da 10.dc dođem na folikulometriju pa cemo vidjeti za dalje….
Po ultrazvuku od ginice i njenoj mogucoj O da. Ali po lh trakicama i temperaturi tek 29.9 zato sam i pomaknula datum. Jer da se O desila kad je ona mislila trakica i tempica bi to pokazale sigurno. Jer evo sad vec skoro 4 mjeseca kako mjerim tem i do sada nije zeznula i po tom se sigurno mogu ravnat sto se tice O i M. E fino da si ti krenula. Drzim 🤞 da bude uspjesno 🤗
Pozdrav.
Pocela sam koristiti lh trakice od 8 dana ciklusa i do danas mi je nijansa druge crte skoro pa ista.. Dosta vidljiva ali ne tamna ko kontrolna.. Mene zanima ako je druga crta dobro vidljiva znaci li da su plodni dani ili? Znam da kad je testna tamna ili tamnija od kontrolne onda za dan slijedi ovulacija.. Al kak znati kad su plodni dani.. Nadam se da kuzite sta hocu pitati. Imam osjecaj da nikad necu docekati tu tamnu crtu.. Haha..
Hvala.
Kad ti bude tamna ili tamnija od kontrolne onda se kao broji do 48 sati da ti bude O. Najbolje odnos imate dan prije O i na samu O. Kad krene tamniti trakica onda se testira i 2 puta dnevno. Jer pik se moze desiti u noci ili u roku par sati. Dobit ces tamnu trakicu. Stavi nam slikicu trakica da vidimo pa cemo ti reci. 😉
Evo ovo je bilo jucer predvecer..
picture upload sites
Samo nastavi piskiti trakice. I vidit ces sama da ce ti poceti tamniti. I kad bude priblizna ko testna krenite akcijati. I onda ce ti doc pik i akcijajte jos koji dan. Nakon sto ulovis pik onda teatiraj jos koji dan cisto da vidis da je trakica krenula svijetlit. I slobodno ovdje stavljaj slike i mi cemo ti rec. Zato smo tu 😉😎👍
Meni se na ovoj slici cini da su crte priblizno isto tamne.. Jer danas sad navecer mi je vec testna svijetlija.. Akcije je jucer bilo pa drzte prste da bude nesto. :-)
Pozdrav.
Ja bi ti osobno preporucila da nastavis testirat trakice i dalje. Akcijajte i sve to i drzimo 🤞 ali ipak nastavi jos malo ako ih imas jer nekako mi se cini testna dosta svijetlija jos od kontrolne. Ona mora biti ista kao kontrolna ili tamnija. A ne priblizno ista.
VI odbrojavanje
Suncica5 - 25.09.2019 - 1 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 3 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 5 dana♧
Peggy95 - 29.9.2019 - 5 dana♧
Martina1982 - 29.9.2019 - 5 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 6 dana♧
VII odbrojavanje 2019
Coco - 1.10.2019 - 7 dana♧
Hope2804 - 3.10.2019 - 9 dana♧
Mallla - 3.10.2019 - 9 dana ♧
Mikixy - 3.10.2019 - 9 dana ♧
Lady_E - 4.10.2019 - 10 dana♧
Tera_ - 8.10.2019 - 14 dana♧
Tockica - 9.10.2019 - 15 dan♧
Justagirl2201-12.10.2019-18 dana♧
Tinas 13.10.2019 - 19 dana♧
Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 22 dana♧
AnKol - 17.10.2019 - 23 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 37 dana♧
Test vise nemam ni jedan kod sebe,a tek sutra idem na posao pa ga mogu kupiti!
Mozda je i bolje tako!😂
Uvjerena sam da smo ovulaciju svakako fulali iv6aj mjesec,a i temperatura mi je malo niza nego sto je bila jucer,tako da mi se cini da je samo pitanje sata kad ce stici M!
Joj nemoj kineze. Ima na amazonu testica za kupiti koji nisi kineski. A isto su jeftini i dobis ih dostaaaa 🤭
Imas link?
Nije ti inace tlak tako visok,jel da?
Meni je puls inace povisen,zna biti i 120 u mirovanju,ali tlak mi je nizi!
Mozda ces stvarno i pokupiti nesto,ili si trudna pa te malo imunitet zeza!
Mogu tlak i puls malo ludovati kod temperature,ali tvoja nije neka visoka da bi trebala stvarati probleme!
Evo ovo nisu kninezi. Bar tak pise na pakiranju30 x David Schwangerschaftstest Streifen 10 miu/ml HCG pregnancy test https://www.amazon.de/dp/B00B297GVE/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_a6zIDb7620AFQ
Hvala za link,narucujem veceras😊
Maloprije sam radila test i bijel je da bijelji ne moze biti😂
Nije bio doduse prvi jutarnji urin ali danas trebam dobiti,da se bilo sto dogadja vjerujem da bi pokazao!
Temperatura 36,8 pa 37,1, pa sad opet 36,8!
Uglavnom,kao sto sam i pretpostavila,mene ce ovaj ciklus ocito zezati😒
Arwen,dok ne dode dobro je... drzim 🤞🤞🤞🤞
Ja da prijavim danas sam 7 dpo, temp se drzi zadnja 3 dana 36.9 i ne mrda ima li netko iskustva s tim? Kad bi mogla malo skocit? 🤷♀️
Od simptoma nista ekstra jedino sto me boli glava i jedem konstantno,neznam dali da prepisujem to prenatalu koji pijem,ili pms ali opet bas toliko da jedem cudno je za mene i tako vec par dana sigurno,ko rupa bez dna... 🥴 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji