Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchy29
    25. Rujan 2019. 06:41

Pozdrav curke..da se i ja malo javim..menga je prosla..novo akcijanje je krenulo pa cemo vidjet sta ce bit 🙂
    Nesto me malo zeza..prilikom odnosa imam neki cudan osjecaj nekad peckanjanekad boli...nekad nista..pa sam stavila jednu vaginaletu sinoc pa cu vidjet oce to proc..dala mi je u ljekarni jednu koja je kao jaka i ne treba vise..a moram se i narucit na pregled sad u 10. mjesecu...mozda je nekakva upalica negdje ili nesto..pa mi to smeta za sve ostalo..sta mislite?
    Vi koje narednih dana ocekujete svoje plusice drzim puno 🤞🤞🤞🤞 da tako i bude 🙂

Napokon 2804
    25. Rujan 2019. 09:36

Anchy29

Pozdrav curke..da se i ja malo javim..menga je prosla..novo akcijanje je krenulo pa cemo vidjet sta ce bit 🙂
    Nesto me malo zeza..prilikom odnosa imam neki cudan osjecaj nekad peckanjanekad boli…nekad nista..pa sam stavila jednu vaginaletu sinoc pa cu vidjet oce to proc..dala mi je u ljekarni jednu koja je kao jaka i ne treba vise..a moram se i narucit na pregled sad u 10. mjesecu…mozda je nekakva upalica negdje ili nesto..pa mi to smeta za sve ostalo..sta mislite?
    Vi koje narednih dana ocekujete svoje plusice drzim puno 🤞🤞🤞🤞 da tako i bude 🙂

Meni je jednom bila upala i to sam rijesila vaginaletama, a drugi puta su mi ustanovili Endometriozu... Ali nadajmo se da će proci i da će biti na kraju plus velik kao kuca 

• Anchy29
    25. Rujan 2019. 09:50

A mozes mi rec kod endometrioze..postoje kakvi simptomi toga? Kako je tebi bilo?

• Alisa
    25. Rujan 2019. 09:58

Prijavljujem dolazak crvene.
    Vise srece drugi put!vama drzim fige koje ste u iscekivanju! !😘

Breskva
    25. Rujan 2019. 11:05

Jutro svima 🙃, kako ste danas,ima li kojih simptomcica?
    Ja prijavljujem metalni okus koji se opet ponavlja ,umooooor koji me drzi vec 3 dana,glava i dalje boli... jedva cekam da napravim test da znam na cemu sam,ako ne moguce da me neka viroza lovi... temp se i dalje drzi 😁😅.. na poslu sam i najrade bi legla negdje

Mikixy
    25. Rujan 2019. 12:25

Breskva ti si trudna🤗🤗🤗🤗💓

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Napokon 2804
    25. Rujan 2019. 13:06

Anchy29

A mozes mi rec kod endometrioze..postoje kakvi simptomi toga? Kako je tebi bilo?

Ja sam ti imala konstantno probadanje kao da cu svaki čas dobiti, nakon toga mi se malo smirilo to probadanje, ali onda su poceli lagani grcevi, peckanje, bolni odnosi, jako bolne menge pune ugrusaka i obilne, bolne ovulacije (imala sam ju svaki mjesec ali radi Endometrioze se nije nista primalo) i tako... Najgore bi mi bilo kad bi nesto tesko radila, onda bi me jako bolilo, nju je tesko utvrditi ultrazvučnim pregledom, najpouzdanije ne laparaskopski, kao sto sam i ja, dogovorila takozvanu operaciju, da utvrde da li je ima, i s obzirom da je bilo tek u razvitku odmah su i ocistili to... Uglavnom nije ugodno ni malo

Napokon 2804
    25. Rujan 2019. 13:07

Breskva

Jutro svima 🙃, kako ste danas,ima li kojih simptomcica?
    Ja prijavljujem metalni okus koji se opet ponavlja ,umooooor koji me drzi vec 3 dana,glava i dalje boli… jedva cekam da napravim test da znam na cemu sam,ako ne moguce da me neka viroza lovi… temp se i dalje drzi 😁😅.. na poslu sam i najrade bi legla negdje

Hajde ti fino testic napravi i obraduj nas i sebe. Ne možemo dočekati da vidimo taj veliki plus ➕😍

Breskva
    25. Rujan 2019. 13:22

jooooj voljela bi da jesam,ali necu se previse nadat da se ne razocaram 🥺... probat cu izdrzat do 29.9 
    Hvala cure na podrsci,puno znaci... pusa svima i vama zelim plusice 💋💋💋💋

• Anchy29
    25. Rujan 2019. 13:31

Hope2804

Anchy29

Ja sam ti imala konstantno probadanje kao da cu svaki čas dobiti, nakon toga mi se malo smirilo to probadanje, ali onda su poceli lagani grcevi, peckanje, bolni odnosi, jako bolne menge pune ugrusaka i obilne, bolne ovulacije (imala sam ju svaki mjesec ali radi Endometrioze se nije nista primalo) i tako… Najgore bi mi bilo kad bi nesto tesko radila, onda bi me jako bolilo, nju je tesko utvrditi ultrazvučnim pregledom, najpouzdanije ne laparaskopski, kao sto sam i ja, dogovorila takozvanu operaciju, da utvrde da li je ima, i s obzirom da je bilo tek u razvitku odmah su i ocistili to… Uglavnom nije ugodno ni malo

Joj ne zvuci nimalo dobro...nafam se da ti je to sad ok.
    Ja nemam stalna probadanja..samo prije menge..prva dva dana i tokom ovulacije. Tokom odnosa me zna probost na desnoj strani..to ne osjetim jedino ako lezim..i znam nekad osjetit lagano peckanje tokom odnosa...🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.