Pozdrav curke..da se i ja malo javim..menga je prosla..novo akcijanje je krenulo pa cemo vidjet sta ce bit 🙂
Nesto me malo zeza..prilikom odnosa imam neki cudan osjecaj nekad peckanjanekad boli...nekad nista..pa sam stavila jednu vaginaletu sinoc pa cu vidjet oce to proc..dala mi je u ljekarni jednu koja je kao jaka i ne treba vise..a moram se i narucit na pregled sad u 10. mjesecu...mozda je nekakva upalica negdje ili nesto..pa mi to smeta za sve ostalo..sta mislite?
Vi koje narednih dana ocekujete svoje plusice drzim puno 🤞🤞🤞🤞 da tako i bude 🙂
Pozdrav curke..da se i ja malo javim..menga je prosla..novo akcijanje je krenulo pa cemo vidjet sta ce bit 🙂
Nesto me malo zeza..prilikom odnosa imam neki cudan osjecaj nekad peckanjanekad boli…nekad nista..pa sam stavila jednu vaginaletu sinoc pa cu vidjet oce to proc..dala mi je u ljekarni jednu koja je kao jaka i ne treba vise..a moram se i narucit na pregled sad u 10. mjesecu…mozda je nekakva upalica negdje ili nesto..pa mi to smeta za sve ostalo..sta mislite?
Vi koje narednih dana ocekujete svoje plusice drzim puno 🤞🤞🤞🤞 da tako i bude 🙂
Meni je jednom bila upala i to sam rijesila vaginaletama, a drugi puta su mi ustanovili Endometriozu... Ali nadajmo se da će proci i da će biti na kraju plus velik kao kuca
A mozes mi rec kod endometrioze..postoje kakvi simptomi toga? Kako je tebi bilo?
Prijavljujem dolazak crvene.
Vise srece drugi put!vama drzim fige koje ste u iscekivanju! !😘
Jutro svima 🙃, kako ste danas,ima li kojih simptomcica?
Ja prijavljujem metalni okus koji se opet ponavlja ,umooooor koji me drzi vec 3 dana,glava i dalje boli... jedva cekam da napravim test da znam na cemu sam,ako ne moguce da me neka viroza lovi... temp se i dalje drzi 😁😅.. na poslu sam i najrade bi legla negdje
A mozes mi rec kod endometrioze..postoje kakvi simptomi toga? Kako je tebi bilo?
Ja sam ti imala konstantno probadanje kao da cu svaki čas dobiti, nakon toga mi se malo smirilo to probadanje, ali onda su poceli lagani grcevi, peckanje, bolni odnosi, jako bolne menge pune ugrusaka i obilne, bolne ovulacije (imala sam ju svaki mjesec ali radi Endometrioze se nije nista primalo) i tako... Najgore bi mi bilo kad bi nesto tesko radila, onda bi me jako bolilo, nju je tesko utvrditi ultrazvučnim pregledom, najpouzdanije ne laparaskopski, kao sto sam i ja, dogovorila takozvanu operaciju, da utvrde da li je ima, i s obzirom da je bilo tek u razvitku odmah su i ocistili to... Uglavnom nije ugodno ni malo
Jutro svima 🙃, kako ste danas,ima li kojih simptomcica?
Ja prijavljujem metalni okus koji se opet ponavlja ,umooooor koji me drzi vec 3 dana,glava i dalje boli… jedva cekam da napravim test da znam na cemu sam,ako ne moguce da me neka viroza lovi… temp se i dalje drzi 😁😅.. na poslu sam i najrade bi legla negdje
Hajde ti fino testic napravi i obraduj nas i sebe. Ne možemo dočekati da vidimo taj veliki plus ➕😍
jooooj voljela bi da jesam,ali necu se previse nadat da se ne razocaram 🥺... probat cu izdrzat do 29.9
Hvala cure na podrsci,puno znaci... pusa svima i vama zelim plusice 💋💋💋💋
Ja sam ti imala konstantno probadanje kao da cu svaki čas dobiti, nakon toga mi se malo smirilo to probadanje, ali onda su poceli lagani grcevi, peckanje, bolni odnosi, jako bolne menge pune ugrusaka i obilne, bolne ovulacije (imala sam ju svaki mjesec ali radi Endometrioze se nije nista primalo) i tako… Najgore bi mi bilo kad bi nesto tesko radila, onda bi me jako bolilo, nju je tesko utvrditi ultrazvučnim pregledom, najpouzdanije ne laparaskopski, kao sto sam i ja, dogovorila takozvanu operaciju, da utvrde da li je ima, i s obzirom da je bilo tek u razvitku odmah su i ocistili to… Uglavnom nije ugodno ni malo
Joj ne zvuci nimalo dobro...nafam se da ti je to sad ok.
Ja nemam stalna probadanja..samo prije menge..prva dva dana i tokom ovulacije. Tokom odnosa me zna probost na desnoj strani..to ne osjetim jedino ako lezim..i znam nekad osjetit lagano peckanje tokom odnosa...🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji