Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    22. Rujan 2019. 20:47

Omg pa nije ni čudno da mi je ovulacija 18. dan umjesto 14. 😂😂😂🙈🙈🙈

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

vuky
    22. Rujan 2019. 21:21

Martina1982

vuky

Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!

Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…

Cula sam da je maticna dobra da. Al eto nisam se nikad okurazila uzet ju. Stres i odvojen zivot definitivno nisu najpogodniji. Razumijem te potpuno. Mi smo 4 godine zivili da smo se vidali sva 3 mjeseca na 2 tjedna i naravno da tu nije bilo uspjeha. Cek jesi ti spominjala neko preseljenje? Mozda ste potrefili bas taj put kad je trebalo. Drzim🤞 da jeste.

Jesam, preselila bi se cim zatrudnim zapravo... Iskreno, bas mi je tesko pustiti posao jer vec 12 godinaradim i sad da dam otkaz i budem bez porodiljnog isto nema smisla... A opet da se selim pa tek trazim posao ( a dolje nista moje struke se ni ne trazi) isto bi mi bio enorman stres... tako da, sad cemo dati jos malo vremena pa cemo pricati i odluciti sto cemo! Sad je njemu spermiogram uredan, meni hormoni uredni, desni jajnik super, lijevi ta cista ali isto ovoluira, endometrij ok, TSH je sada nizi ( uredan).. ali ja sam toliko opterecena da se vise ne nadam, nekako sam uvjerena da trudnoca nece biti dok sam ja toliko pod stresom... vidjeti cemo za 10-tak dana ( 30.9. nebi trebala dobiti) 

vuky
    22. Rujan 2019. 21:29

Od pretraga: hormoni 2-3dc, AMH, progesteron na 21dc, uzv brisevi, suprug spermiogram - svi nalazi uredni, jedino imam manju cistu na lijevom jajniku, za koju sumnjaju da je endometrioticna ( ali Ca125 sada uredan)  nisu mi jos spomenuli pretragu prohodnosti jajnika! U pvt klinici mi je gin preporucio ivf! Suprugu je prvi spermiogram bio malo losiji, sada pred mjesec dana mu je uredan! 

• monalisa
    22. Rujan 2019. 21:30

Ei curke zanima me kad najranije gin moze otvoriti komplikacija/bolovanje, jel istina da moze kad djetetu prokuca srce tj. sa nekih 7tt? U prvoj t nisam radila pa ni ne znam kak to ide tocno. Pitam jer radim dosta fizicki tezak posao (starackom domu) dosta dizanja hodanja i svega ostalog, pa me zanima kad moze jer nisam jos zvala pa nisam ni pitala unapred, hvala 😊

Mallla
    22. Rujan 2019. 22:43

Monalisa od otvaranja trudničke knjižice, a ona se otvara kada kuca srce, tako da da komplikacije od tada a obično bolovanje možeš i odmah. 

url=https://lilypie.com]

• EmilijaJ
    22. Rujan 2019. 22:56

monalisa

EmilijaJ

monalisa

Martina1982

monalisa

https://ibb.co/6XcPC6p evo slikice ❤❤❤❤
    Ovo je drugi test, nisam mogla izdrzati haha da se uvjerim 🥰

Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤

Hvalaaaa, eto totalno se opustila bez mjerenja, pracenja, trakica i eto desilo se, sad samo neka se i odrzi 😊😊

Cestitaaaaaam🥳🥳🥳🥳💕naracno da ce se odrzat🙏koliko god nama ljudi pricali opustite se i koliko god nama dlake skakale od te recenice ali to je ziva istina. Daj savjet kako si to uspijela? 😂

Eto kupili smo kucu i uopce nismo o tome razmisljali, posvetili smo se ovome i eto dogodilo se 😅

Hahhaha znaci moram kupiti kucu😂😂 da makla si misli od trusnocz i desilo se👌🤗😘super drago mi je jako🥰

• EmilijaJ
    22. Rujan 2019. 22:59

coco

monalisa

EmilijaJ

monalisa

Martina1982

monalisa

https://ibb.co/6XcPC6p evo slikice ❤❤❤❤
    Ovo je drugi test, nisam mogla izdrzati haha da se uvjerim 🥰

Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤

Hvalaaaa, eto totalno se opustila bez mjerenja, pracenja, trakica i eto desilo se, sad samo neka se i odrzi 😊😊

Cestitaaaaaam🥳🥳🥳🥳💕naracno da ce se odrzat🙏koliko god nama ljudi pricali opustite se i koliko god nama dlake skakale od te recenice ali to je ziva istina. Daj savjet kako si to uspijela? 😂

Eto kupili smo kucu i uopce nismo o tome razmisljali, posvetili smo se ovome i eto dogodilo se 😅

Nas uskoro ceka uredjenje kuce, javim je li tvoj recept uspjesan 😂

😂😂😂😂🔝

23. Rujan 2019. 09:20

VI odbrojavanje
    Suncica5 - 25.09.2019 - 2 dana♧
    Emilijal - 26.9.2019 - 4 dana♧
    Breskva - 29.9.2019 - 6 dana♧
    Peggy95 - 29.9.2019 - 6 dana♧
    Martina1982 - 29.9.2019 - 6 dana♧
    Vuky - 30.9.2019 - 7 dana♧
    VII odbrojavanje 2019
    Coco - 1.10.2019 - 8 dana♧
    Hope2804 - 3.10.2019 - 10 dana♧
    Mallla - 3.10.2019 - 10 dana ♧
    Mikixy - 3.10.2019 - 10 dana ♧
    Lady_E - 4.10.2019 - 11 dana♧
    Tera_ - 8.10.2019 - 15 dana♧
    Tockica - 9.10.2019 - 16 dan♧
    Justagirl2201-12.10.2019-19 dana♧
    Tinas 13.10.2019 - 20 dana♧
    Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 23 dana♧
    AnKol - 17.10.2019 - 24 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 38 dana♧

23. Rujan 2019. 09:29

vuky

Martina1982

vuky

Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!

Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…

Cula sam da je maticna dobra da. Al eto nisam se nikad okurazila uzet ju. Stres i odvojen zivot definitivno nisu najpogodniji. Razumijem te potpuno. Mi smo 4 godine zivili da smo se vidali sva 3 mjeseca na 2 tjedna i naravno da tu nije bilo uspjeha. Cek jesi ti spominjala neko preseljenje? Mozda ste potrefili bas taj put kad je trebalo. Drzim🤞 da jeste.

Jesam, preselila bi se cim zatrudnim zapravo… Iskreno, bas mi je tesko pustiti posao jer vec 12 godinaradim i sad da dam otkaz i budem bez porodiljnog isto nema smisla… A opet da se selim pa tek trazim posao ( a dolje nista moje struke se ni ne trazi) isto bi mi bio enorman stres… tako da, sad cemo dati jos malo vremena pa cemo pricati i odluciti sto cemo! Sad je njemu spermiogram uredan, meni hormoni uredni, desni jajnik super, lijevi ta cista ali isto ovoluira, endometrij ok, TSH je sada nizi ( uredan).. ali ja sam toliko opterecena da se vise ne nadam, nekako sam uvjerena da trudnoca nece biti dok sam ja toliko pod stresom… vidjeti cemo za 10-tak dana ( 30.9. nebi trebala dobiti)

Da nazalost stres je koban. A gle da ti kazem ne misli na to nejede jer ces misliti. Da ti kazem da to sto mislis o tome ima utjecaja...osobno mislim da nema.  Gle akcijamo bez zastite u plodne i neplodne dane i naravno da ce desiti
    Kad tad. Nekom prije nekom kasnije. 😘

23. Rujan 2019. 09:31

Mikixy

E da cure kako brojite prvi dan M? Jer meni zna dva tri dana biti smedje pa tek onda krene crveno ali ja brojim skroz od tog prvog smedjeg dana 🤔🤔🤔 jel to ok?

Ak smedkari cijeli dan al bas cijeli i sutra krenem pravo onda i smedkarenje dolazi u obzir kao prvi dan. Ali ako smedkarenja malo ima i malo nema. I traje par dana onda tek kad krene zapravo. Da i ja sam uvijek kontala da ide od smedkarenja pa sam upisivala da mi M traje 9 dana, dok nisam pitala giniciu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.