Omg pa nije ni čudno da mi je ovulacija 18. dan umjesto 14. 😂😂😂🙈🙈🙈
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!
Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…
Cula sam da je maticna dobra da. Al eto nisam se nikad okurazila uzet ju. Stres i odvojen zivot definitivno nisu najpogodniji. Razumijem te potpuno. Mi smo 4 godine zivili da smo se vidali sva 3 mjeseca na 2 tjedna i naravno da tu nije bilo uspjeha. Cek jesi ti spominjala neko preseljenje? Mozda ste potrefili bas taj put kad je trebalo. Drzim🤞 da jeste.
Jesam, preselila bi se cim zatrudnim zapravo... Iskreno, bas mi je tesko pustiti posao jer vec 12 godinaradim i sad da dam otkaz i budem bez porodiljnog isto nema smisla... A opet da se selim pa tek trazim posao ( a dolje nista moje struke se ni ne trazi) isto bi mi bio enorman stres... tako da, sad cemo dati jos malo vremena pa cemo pricati i odluciti sto cemo! Sad je njemu spermiogram uredan, meni hormoni uredni, desni jajnik super, lijevi ta cista ali isto ovoluira, endometrij ok, TSH je sada nizi ( uredan).. ali ja sam toliko opterecena da se vise ne nadam, nekako sam uvjerena da trudnoca nece biti dok sam ja toliko pod stresom... vidjeti cemo za 10-tak dana ( 30.9. nebi trebala dobiti)
Od pretraga: hormoni 2-3dc, AMH, progesteron na 21dc, uzv brisevi, suprug spermiogram - svi nalazi uredni, jedino imam manju cistu na lijevom jajniku, za koju sumnjaju da je endometrioticna ( ali Ca125 sada uredan) nisu mi jos spomenuli pretragu prohodnosti jajnika! U pvt klinici mi je gin preporucio ivf! Suprugu je prvi spermiogram bio malo losiji, sada pred mjesec dana mu je uredan!
Ei curke zanima me kad najranije gin moze otvoriti komplikacija/bolovanje, jel istina da moze kad djetetu prokuca srce tj. sa nekih 7tt? U prvoj t nisam radila pa ni ne znam kak to ide tocno. Pitam jer radim dosta fizicki tezak posao (starackom domu) dosta dizanja hodanja i svega ostalog, pa me zanima kad moze jer nisam jos zvala pa nisam ni pitala unapred, hvala 😊
Monalisa od otvaranja trudničke knjižice, a ona se otvara kada kuca srce, tako da da komplikacije od tada a obično bolovanje možeš i odmah.
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/6XcPC6p evo slikice ❤❤❤❤
Ovo je drugi test, nisam mogla izdrzati haha da se uvjerim 🥰
Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤
Hvalaaaa, eto totalno se opustila bez mjerenja, pracenja, trakica i eto desilo se, sad samo neka se i odrzi 😊😊
Cestitaaaaaam🥳🥳🥳🥳💕naracno da ce se odrzat🙏koliko god nama ljudi pricali opustite se i koliko god nama dlake skakale od te recenice ali to je ziva istina. Daj savjet kako si to uspijela? 😂
Eto kupili smo kucu i uopce nismo o tome razmisljali, posvetili smo se ovome i eto dogodilo se 😅
Hahhaha znaci moram kupiti kucu😂😂 da makla si misli od trusnocz i desilo se👌🤗😘super drago mi je jako🥰
https://ibb.co/6XcPC6p evo slikice ❤❤❤❤
Ovo je drugi test, nisam mogla izdrzati haha da se uvjerim 🥰
Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤
Hvalaaaa, eto totalno se opustila bez mjerenja, pracenja, trakica i eto desilo se, sad samo neka se i odrzi 😊😊
Cestitaaaaaam🥳🥳🥳🥳💕naracno da ce se odrzat🙏koliko god nama ljudi pricali opustite se i koliko god nama dlake skakale od te recenice ali to je ziva istina. Daj savjet kako si to uspijela? 😂
Eto kupili smo kucu i uopce nismo o tome razmisljali, posvetili smo se ovome i eto dogodilo se 😅
Nas uskoro ceka uredjenje kuce, javim je li tvoj recept uspjesan 😂
😂😂😂😂🔝
VI odbrojavanje
Suncica5 - 25.09.2019 - 2 dana♧
Emilijal - 26.9.2019 - 4 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 6 dana♧
Peggy95 - 29.9.2019 - 6 dana♧
Martina1982 - 29.9.2019 - 6 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 7 dana♧
VII odbrojavanje 2019
Coco - 1.10.2019 - 8 dana♧
Hope2804 - 3.10.2019 - 10 dana♧
Mallla - 3.10.2019 - 10 dana ♧
Mikixy - 3.10.2019 - 10 dana ♧
Lady_E - 4.10.2019 - 11 dana♧
Tera_ - 8.10.2019 - 15 dana♧
Tockica - 9.10.2019 - 16 dan♧
Justagirl2201-12.10.2019-19 dana♧
Tinas 13.10.2019 - 20 dana♧
Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 23 dana♧
AnKol - 17.10.2019 - 24 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 38 dana♧
Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!
Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…
Cula sam da je maticna dobra da. Al eto nisam se nikad okurazila uzet ju. Stres i odvojen zivot definitivno nisu najpogodniji. Razumijem te potpuno. Mi smo 4 godine zivili da smo se vidali sva 3 mjeseca na 2 tjedna i naravno da tu nije bilo uspjeha. Cek jesi ti spominjala neko preseljenje? Mozda ste potrefili bas taj put kad je trebalo. Drzim🤞 da jeste.
Jesam, preselila bi se cim zatrudnim zapravo… Iskreno, bas mi je tesko pustiti posao jer vec 12 godinaradim i sad da dam otkaz i budem bez porodiljnog isto nema smisla… A opet da se selim pa tek trazim posao ( a dolje nista moje struke se ni ne trazi) isto bi mi bio enorman stres… tako da, sad cemo dati jos malo vremena pa cemo pricati i odluciti sto cemo! Sad je njemu spermiogram uredan, meni hormoni uredni, desni jajnik super, lijevi ta cista ali isto ovoluira, endometrij ok, TSH je sada nizi ( uredan).. ali ja sam toliko opterecena da se vise ne nadam, nekako sam uvjerena da trudnoca nece biti dok sam ja toliko pod stresom… vidjeti cemo za 10-tak dana ( 30.9. nebi trebala dobiti)
Da nazalost stres je koban. A gle da ti kazem ne misli na to nejede jer ces misliti. Da ti kazem da to sto mislis o tome ima utjecaja...osobno mislim da nema. Gle akcijamo bez zastite u plodne i neplodne dane i naravno da ce desiti
Kad tad. Nekom prije nekom kasnije. 😘
E da cure kako brojite prvi dan M? Jer meni zna dva tri dana biti smedje pa tek onda krene crveno ali ja brojim skroz od tog prvog smedjeg dana 🤔🤔🤔 jel to ok?
Ak smedkari cijeli dan al bas cijeli i sutra krenem pravo onda i smedkarenje dolazi u obzir kao prvi dan. Ali ako smedkarenja malo ima i malo nema. I traje par dana onda tek kad krene zapravo. Da i ja sam uvijek kontala da ide od smedkarenja pa sam upisivala da mi M traje 9 dana, dok nisam pitala giniciu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji