Pozdrav.
Pocela sam koristiti lh trakice od 8 dana ciklusa i do danas mi je nijansa druge crte skoro pa ista.. Dosta vidljiva ali ne tamna ko kontrolna.. Mene zanima ako je druga crta dobro vidljiva znaci li da su plodni dani ili? Znam da kad je testna tamna ili tamnija od kontrolne onda za dan slijedi ovulacija.. Al kak znati kad su plodni dani.. Nadam se da kuzite sta hocu pitati. Imam osjecaj da nikad necu docekati tu tamnu crtu.. Haha..
Hvala.
Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊
Ja trebam dobiti za dan ili dva!
Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!
Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je 36.9,i jucer sam mjerila par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
Uglavnom nemam pojma sta da mislim!
Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!
I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!
Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂
Nadamo se da te ipak nece zezat ciklus 👍 tempica je dobra za sada ne pada. Ne znam kak ti bude inace tem. Hoces raditi test ak ne dode sutra ili prekosutra? Onaj je vjerojatno bio prerano napravljen. Drzimo 🤞
Martina,ne mjerim inace bazalnu temperaturu,ali sam u zadnjih par mjeseci znala izmjeriti 2-3 dana prije ocekivane M i ne bude mi ni blizu 37!
Grudi me inace puno jace bole,a do sad bi mi se uvijek pojavio i smeckasti iscjedak otprilike dva dana prije pa sam po tome znala da je mogu ocekivati!
Sad ni toga nema,iscjedak mi je potpuno bijel!
Ja sam prestala piti folnu od Solgara jer sam od nje pocela imati blagu zgaravicu i nekakvu nelagodu u zelucu,i prebacila se na Gynositol koji koristim mozda mjesec dana(samo sam par puta preskocila uzimanje)!
Jedino je to neka promjena koju sam uvela!
A od jucer sam pocela koristiti i maticnu mlijec,pa cemo vidjeti sta ce biti od to dvoje u kombinaciji!
Ako ne bude nikakvog rezultata do kraja godine,onda bih mogla mozda za pocetak prekontrolirati hormone!
Sto ste vi radile od pretraga?
Evo temperatura maloprije 36,85😂
Sad cu je kao manijak mjeriti svakih pola sata🤦🤦😂
I mene isto zanima sto se radile od pretraga do sad. Ja sad u srijedu nakon godinu dana pokušavanja idem provjeriti prohodnost jajnika prije toga sam samo odrađivala standardno preglede kod ginekologa (Papa Itd)
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
MalaD
Aj stavi sliku pa cemo biti pametniji 😉
A kako znati da su plodni dani!?
Ja mislim samo pratiti ultrazvukom odnosno ici na folikulometriju.
Evo moj primjer ovaj ciklus, trakica pozitiva, na ultrazvuku folikul pukao, ali je bio vodeci i na drugom jajniku koji je pukao 19 dc i vidjelo se zuto tijelo.
Da sam samo trakicama pratila mislila bi da mi je O bila 14 dc po svim simptomima ali iz tog folikula se nije vidjelo zuto tijelo pa je pretpostavka da je to bila cista.
Nego je O bila 19dc .
“Nebo strpljive voli.”
Papa, brisevi, hormoni 2-5 dc, progesteron, prohodnost, AMH, kariogram, trombofilija. Mislim da je to to
“Nebo strpljive voli.”
Za trombofiliju i kariogram moras imati indikaciju.
Jerino ako nas imas super ginica da ti da.
Po meni svaka zena koja se odluci na trudnocu bi trebala napraviti pretrage na trombofiliju ali jbg skupa pretraga pa cekaju tri spontana ili gubitak bebe u visokoj trudnoci. Tuzno.
“Nebo strpljive voli.”
E da jos sam radila i imunoloske pretrage ali tek poslije gubitka bebe.
“Nebo strpljive voli.”
Martina moja M stigla, doduše tek je sad prije sar vremena bilo malo crveno pa mislim da se od sutra zapravo broji prvi dan, tako da za ovaj mjesec nista od mene. Planiram sutra do gin naručiti se za folulikulometriju ovaj tjedan, a možda i stimulaciju ovulacije, vidjet cu sto ce predložiti
E da cure kako brojite prvi dan M? Jer meni zna dva tri dana biti smedje pa tek onda krene crveno ali ja brojim skroz od tog prvog smedjeg dana 🤔🤔🤔 jel to ok?
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Miki ja mislim da se prvi dan broji tek kad zacrveniš, smeđe se ne broji, neka me netko od cura ispravi ako grijesim
Sortiraj odgovore
Najstariji