Pozdrav.
Pocela sam koristiti lh trakice od 8 dana ciklusa i do danas mi je nijansa druge crte skoro pa ista.. Dosta vidljiva ali ne tamna ko kontrolna.. Mene zanima ako je druga crta dobro vidljiva znaci li da su plodni dani ili? Znam da kad je testna tamna ili tamnija od kontrolne onda za dan slijedi ovulacija.. Al kak znati kad su plodni dani.. Nadam se da kuzite sta hocu pitati. Imam osjecaj da nikad necu docekati tu tamnu crtu.. Haha..
Hvala.
Kad ti bude tamna ili tamnija od kontrolne onda se kao broji do 48 sati da ti bude O. Najbolje odnos imate dan prije O i na samu O. Kad krene tamniti trakica onda se testira i 2 puta dnevno. Jer pik se moze desiti u noci ili u roku par sati. Dobit ces tamnu trakicu. Stavi nam slikicu trakica da vidimo pa cemo ti reci. 😉
Evo ovo je bilo jucer predvecer..
picture upload sites
Samo nastavi piskiti trakice. I vidit ces sama da ce ti poceti tamniti. I kad bude priblizna ko testna krenite akcijati. I onda ce ti doc pik i akcijajte jos koji dan. Nakon sto ulovis pik onda teatiraj jos koji dan cisto da vidis da je trakica krenula svijetlit. I slobodno ovdje stavljaj slike i mi cemo ti rec. Zato smo tu 😉😎👍
Eto malo da vam kazem kakvo je moje stanje. Danas jutarnja 36.8. Dnevna danas 37.1 i ne mice. Jucer je bila 36.9. Boluckaju me cicke malo. Imam kao neke grcice kao ono kad vas potera na wc. Vrti mi se. Vjerojatno zbog vremena jer pada kisa i uzas je. Tlak mi je skocio na 140/95 to je za mene visoko. Inace mi bude cca.120/75 Vjerojatno isto zbog vremena. Jucer popila 14.progesteron. zvala doktorku da vidim sta dalje al je na godisnjem ovaj tjedan. A sestra kaze nista piti na svoju ruku. Mislila sam mozda dalje uzet posto je bila Lh trakica prije 8 dana pozitivna. Znaci danas mi je 7DPO ili 27DC. Nista eto cekam dalje razvoj situacije. 😎🤭 . Kako je kod vas ostalih?
Nisi radila test??
Mozda bi nesto i pokazao😀
I meni je jutarnja temperatura bila oko 36,7-36,9,maloprije mjerila oko 36,7,znaci pala je u odnosu na jucer malo i po svemu sudeci stize M!
I onda bezveze uzmem drugi toplomjer da je izmjerim vaginalno,a ona skoro 37,4🤦
Cice me bole ni priblizno kao inace,vise neki osecaj tezine i napuhanosti nego bol(kad usporedjujem kako je bilo do sad),i stomak me malo bolucka,ali tako je bilo i jucer pa se preko noci potpuno smirilo!
Po menstrualnom kalendaru danas ili sutra trebam dobiti!
Do sad bi mi se uvijek dan ili dva prije M pojavio smeckasti iscjedak ,sad ni toga nema!
Osjecam da mi je vlazno dolje sve,a kad odem na wc bude samo bijeli iscjedak i to je to!
Ne znam sta da mislim😂
Nisam. Rano je. Tek je 7DPO. Za par dana cu. Tj. Kolektivno 29.9. ak ne dode do tada 😁. Najbolje ti je samo jednu metodu koristiti mjerenja jer svaka metoda ima razlicitu tempicu za pokazati pa nije bas mjerodavno mjesat metode. Ma drzat cemo mi 🤞 da tebi dode ➕ . Hoces ga raditi?
Ma znam da nije,ali evo zanimala me razlika u temperaturama!
Test vise nemam ni jedan kod sebe,a tek sutra idem na posao pa ga mogu kupiti!
Mozda je i bolje tako!😂
Uvjerena sam da smo ovulaciju svakako fulali iv6aj mjesec,a i temperatura mi je malo niza nego sto je bila jucer,tako da mi se cini da je samo pitanje sata kad ce stici M!
Jedino bas ako se dogodi da sutra ne dobijem do podne, mogla bih otici po test i vidjeti,ili cu i ja cekati kolektivno piskanje 29.😀
A tebi svakako drzim fige za par dana da nas obradujes😊
👍...joj nekad je dobro ne imat ih doma..al opet...kad ih imas mos se testirat kad oces 🤭..ajde onda sta god odlucis neka bude + i javi nam obaveznoooo😉😎
Cure ja sam danas popodne radila test,2 dana prije ocekivane i negativan je..bazalna i dalje 37 a dnevna 37.2..sad mi je zao sta sam uopce radila test 😕
Drzimo.🤞 i nis nije izgubljeno dom crvena ne dode stvarno. Pokusaj za koji dan. Moj frendici je isto bio prije M - a 7 dana kasnije + tako da...🤞🤞🤞🤞
Meni su strašne mucnice, sa povremenim grcevima…
Da se nadovežem meni temp 36.1… Nadam se da je takva jer sam se smrzla na poslu
Hmmmm...nadam se da je tako 👍🤞
Ej curke, ja danas bila kod ginica. Vidio mi je i na lijevom i na desnom jajniku vodece folikule, lijevi je 15,5 mm, a desni 14.6mm. Kaze evo prilike za blizance 😁 ovulaciju predvida za vikend, ali mi je rekao da dodem opet u srijedu da vidimo sta se desava. I uzeo mi je briseve jer ih zadnji put nismo radili. Eto bas me zanima sta ce biti. Pratim sve i trakicama i temperaturom pa da vidim hoce se poklopiti 😊
To su super vijesti, znaci u akciju jer su sanse velike 🤞
Svidja mi se kako tvoj gin radi, ovdje kod nas ih sve moras molit nesto da ti naprave 😐
Clio35 kako je tvoj pregled danas prosao?
Razveselite nas cekalice malo u ove tmurne dane.
Martina1982 bas mi je drago da pocinjete sa stimulacijom, nadam se da ce vam donijet srecu nakon ovog ludih mjeseci..
Peggy,
Cuvam se za kolektivno piskanje 29.9 😁👍, bas bila sretna da bude pozitivan jer mi dragi ima 30.9 rodendan pa bi ga bas iznenadila sa najljepsim poklonom 🥰🥰🥰
Ej curke, ja danas bila kod ginica. Vidio mi je i na lijevom i na desnom jajniku vodece folikule, lijevi je 15,5 mm, a desni 14.6mm. Kaze evo prilike za blizance 😁 ovulaciju predvida za vikend, ali mi je rekao da dodem opet u srijedu da vidimo sta se desava. I uzeo mi je briseve jer ih zadnji put nismo radili. Eto bas me zanima sta ce biti. Pratim sve i trakicama i temperaturom pa da vidim hoce se poklopiti 😊
Ejjjj to je odlicnoooo 🤗🤗🤗...bas bi ti bilo fora da budu blizanciiii..ja si zelim blizance...a onda konta...a jezi ga nece ni jedno a kamoli dva..e bas me zanima kako ce se kod tebe odvit situacija sa trakicam i tem jer kod mene nakon ultrazvuka nis nije imalo veze s vezom 😎..javljaj nam obaveznooo
Peggy,
Cuvam se za kolektivno piskanje 29.9 😁👍, bas bila sretna da bude pozitivan jer mi dragi ima 30.9 rodendan pa bi ga bas iznenadila sa najljepsim poklonom 🥰🥰🥰
Joj drzim fige🤞 to bi bio najljepsi poklon 😁 ja sam vec smislila kako bi iznenadila muza, jos samo da docekam vise taj plusic..
Ajde i ja cu onda piskat 29. Ako ne dobijem,posto taman tad trebam dobiti, odnosno ne trebam 🙈
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy,
Aaa zezasss....a jezi ga..onda mora biti ➕...navijamoooo 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji