Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    22. Rujan 2019. 13:59

Malla,ma ne lovim se ja njih nikako , i to sto kazes zabava su mi  samo,posto sam se opekla na njima. 
    Pa se sjecate da sam bila stavila slikicu da je pozitivan,a ja imala mengu 3 dan 😂😂😂hahaha o cemu pricamo...
    Ajmo jedno grupno pisanje,ja sam za 29.9!! Pa neka bude to nas dan 😁😁🤞🤞🤞

22. Rujan 2019. 14:32

Breskva

Malla,ma ne lovim se ja njih nikako , i to sto kazes zabava su mi samo,posto sam se opekla na njima.
    Pa se sjecate da sam bila stavila slikicu da je pozitivan,a ja imala mengu 3 dan 😂😂😂hahaha o cemu pricamo…
    Ajmo jedno grupno pisanje,ja sam za 29.9!! Pa neka bude to nas dan 😁😁🤞🤞🤞

Meni pase 29.9 tako da ja mogu 😉👍

22. Rujan 2019. 14:34

Arwen87

Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊

Ja trebam dobiti za dan ili dva!

Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!

Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je 36.9,i jucer sam mjerila par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
    Uglavnom nemam pojma sta da mislim!

Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
    Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!

I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!

Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂

Nadamo se da te ipak nece zezat ciklus 👍 tempica je dobra za sada ne pada. Ne znam kak ti bude inace tem. Hoces raditi test ak ne dode sutra ili prekosutra? Onaj je vjerojatno bio prerano napravljen. Drzimo 🤞

22. Rujan 2019. 14:35

Marinal i Mika111 kakvo je stanje kod vas? Suncica? 

22. Rujan 2019. 14:40

vuky

Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!

Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…

Cula sam da je maticna dobra da. Al eto nisam se nikad okurazila uzet ju. Stres i odvojen zivot definitivno nisu najpogodniji. Razumijem te potpuno. Mi smo 4 godine zivili da smo se vidali sva 3 mjeseca na 2 tjedna i naravno da tu nije bilo uspjeha. Cek jesi ti spominjala neko preseljenje? Mozda ste potrefili bas taj put kad je trebalo. Drzim🤞 da jeste. 

• monalisa
    22. Rujan 2019. 15:09

Clio35

monalisa

Curke dobro vam jutro, kak ste mi? Zelim svima srece u narednom odbrojavanju, doslo bude i vase vrijeme jer smo mi na svoj + cekali godinu i 3 mj i napokon docekali 😊😊😊 evo saljem vam slikicu danasnjeg testa, danas je pravi pravcati + ❤https://ibb.co/vs3S1Sn
    Saljem svima puseeee 🥰🥰🥰😚😚😚😚
    Monalisa, kad ti je pregled? meni je prvi pregled sutra.

A po mojoj procjeni 30.5, ja budem zvala sutra da se tek narucim

• monalisa
    22. Rujan 2019. 15:12

Da se nadovezem msm na termin 30.5 a gin jos nisam zvala kad sam tek u petak saznala

Arwen87
    22. Rujan 2019. 15:22

Martina1982

Arwen87

Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊

Ja trebam dobiti za dan ili dva!

Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!

Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je 36.9,i jucer sam mjerila par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
    Uglavnom nemam pojma sta da mislim!

Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
    Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!

I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!

Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂

Nadamo se da te ipak nece zezat ciklus 👍 tempica je dobra za sada ne pada. Ne znam kak ti bude inace tem. Hoces raditi test ak ne dode sutra ili prekosutra? Onaj je vjerojatno bio prerano napravljen. Drzimo 🤞

Martina,ne mjerim inace bazalnu temperaturu,ali sam u zadnjih par  mjeseci znala izmjeriti 2-3 dana prije ocekivane M i ne bude mi ni blizu 37!

Grudi me inace puno jace bole,a do sad bi mi se uvijek pojavio i smeckasti iscjedak  otprilike dva dana prije pa sam po tome znala da je mogu ocekivati!
    Sad ni toga nema,iscjedak mi je potpuno bijel!
    Ja sam prestala piti folnu od Solgara jer sam od nje pocela imati blagu zgaravicu i nekakvu nelagodu u zelucu,i prebacila se na Gynositol koji koristim mozda mjesec dana(samo sam par puta preskocila uzimanje)!
    Jedino je to neka promjena koju sam uvela!
    A od jucer sam pocela koristiti i maticnu mlijec,pa cemo vidjeti sta ce biti od to dvoje u kombinaciji!
    Ako ne bude nikakvog rezultata do kraja godine,onda bih mogla mozda za pocetak prekontrolirati hormone!
    Sto ste vi radile od pretraga?
    Evo  temperatura maloprije 36,85😂
    Sad cu je kao manijak mjeriti svakih pola sata🤦🤦😂

22. Rujan 2019. 16:16

Ja sam danas nesto procurila nazalost.
    Tako da cini se nista od T.
    Javljam situaciju daljnjih  pokusaja uz cajeve  i maticnu mlijec😂

Sunčica5
    22. Rujan 2019. 16:34

Martina meni danas 25 dc, po “prvoj” ovulaciji bi trebala dobiti kroz 3 dana najkasnije, ali kako je ultrazvukom potvrdena i “druga” ovulacija 19dc nebi trebala dobiti prije 1.10. 💆🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Kad ce na kraju doci 🤷🏼‍♀️
    Tako da se pridruzujem grupnom pisanju testa 29.9 😉

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.