Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    22. Rujan 2019. 10:38

Hope2804,
    I ja je isto vidim,ali sam jako na oprezu jer su mi pokazivale pozitivno prosli mjesec,a dobila crvenu na vrijeme...🤔hmm

22. Rujan 2019. 11:00

Breskva

Hope2804,
    I ja je isto vidim,ali sam jako na oprezu jer su mi pokazivale pozitivno prosli mjesec,a dobila crvenu na vrijeme…🤔hmm

Da vidim i ja al budi oprezna s njima. 5DPO jr jako rano za test. Eventualno za betu ali i to je upitno koliko bi pokazala. Ja drzim 🤞 da bude crta sve tamnija i tamnija i da bude na kraju veliki ➕. Kad ce raditi neki drugi test? Pitam jer se i ja dvoumim. Meni danas 6DPO. Zadni progesteron. E sad ne znam dal dalje s njim. Zvat cu ginicu ujutro al rec ce mi da sam luda kad joj kazem da je LH trakica bila pozitivna prije 7 dana. Al ko ju sljivi nek misli sta oce.  🤣🤣🤣🤣

Arwen87
    22. Rujan 2019. 11:15

Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊

Ja trebam dobiti za dan ili dva!

Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!

Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je  36.9,i jucer sam mjerila  par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
    Uglavnom nemam pojma sta da mislim!

Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
    Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!

I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!

Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Rujan 2019. 11:39

Arwen87

Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊

Ja trebam dobiti za dan ili dva!

Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!

Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je 36.9,i jucer sam mjerila par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
    Uglavnom nemam pojma sta da mislim!

Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
    Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!

I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!

Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂

Draga Arwen87,kod svih su simptomi razliciti..ja sam ostala trudna ovaj mjesec a bila sam uvjerena kako ce vjestica doci na vrijeme.Znaci simptomo PMS-a kao i svaki mjesec.Grudi me inace pocnu boliti tjedan dana prije M,tako je bilo i ovaj put.Svaki dan su me sve vise bolile.Bila sam uvjerena da cu dobiti na vrijeme jer sam bila na pregledu i gin.vidio ovulaciju a mi smo odnos imali nakon ovulacije.sto se tice konkretno simptoma kod mene su bile jako bolne grudi,gusti bijeli iscjedak bez mirisa(mislila sam da sam pokupila upalu) i povecale su se i potamnile bradavice i aureole.Dugo sam cekla da napravim test.nakon 14 dana.i pokazao je pozitivno.evo i slikice.
    Tako da samo pozitivno i nadam se da ces ugledati uskoro plusic 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Breskva
    22. Rujan 2019. 11:40

Martina,mislila sam tamo negdje 11 /12 dpo pisnut pravi test pa kud puklo da puklo,a ove kineze imam 30ak komada pa neznam sta da radim s toliko njih pa me bas briga 😂😅
    A sto se tice ginica,ako mozes ic idi,mozda te i ona obraduje s nekim vijestima prije,drzim 🤞🤞🤞
    Arwin,sto se tice temp dobro je da je 37 to je dobar znak,nastavi mjerit i dalje, meni 2 dana prije menge pocne padat sa 37.1 i dode na 36.7 i tu vec znam da cu za dan dva dobit mengu...
    A i mozes i jedan test pisnut sutra...🥰🤞😳

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Rujan 2019. 11:45

monalisa

Curke dobro vam jutro, kak ste mi? Zelim svima srece u narednom odbrojavanju, doslo bude i vase vrijeme jer smo mi na svoj + cekali godinu i 3 mj i napokon docekali 😊😊😊 evo saljem vam slikicu danasnjeg testa, danas je pravi pravcati + ❤https://ibb.co/vs3S1Sn
    Saljem svima puseeee 🥰🥰🥰😚😚😚😚

Monalisa, kad ti je pregled? meni je prvi pregled sutra. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

22. Rujan 2019. 12:14

Breskva

Martina,mislila sam tamo negdje 11 /12 dpo pisnut pravi test pa kud puklo da puklo,a ove kineze imam 30ak komada pa neznam sta da radim s toliko njih pa me bas briga 😂😅
    A sto se tice ginica,ako mozes ic idi,mozda te i ona obraduje s nekim vijestima prije,drzim 🤞🤞🤞
    Arwin,sto se tice temp dobro je da je 37 to je dobar znak,nastavi mjerit i dalje, meni 2 dana prije menge pocne padat sa 37.1 i dode na 36.7 i tu vec znam da cu za dan dva dobit mengu…
    A i mozes i jedan test pisnut sutra…🥰🤞😳

Da bum vidla..tak sam i ja mislila pricekat bar da bude 11 ili 12DPO. Ma meni je problem zbog progesterona jedino. Al nazvat cu ju pa pitat. A ti ak ih imas toliko onda piski pa ces vidit. Mozd pocnu i tamniti 🤞😉🤗

Napokon 2804
    22. Rujan 2019. 12:51

Ja sinoc stavila 1.vaginaletu,mogu reci da mi je jutros lakse, samo me zacudilo nemma nikakvog isjedka jutros na ulosku

Mallla
    22. Rujan 2019. 13:37

Breskva što se kineza tiče, bila vidila i ne želim ih blizu sebi. Isto tako prvi put od 5dpo pa do M crta uvijek tu na kraju laž samo takva. Nisam naučila na greški pa opet naručila i opet pozitivni stalno a nigdje T. Tako da baci ih u smeće ili pusti da ti budu zabava. Ne znam od kad nas pratiš al pisala sam baš o tim kinezima... Sranje kroz gusto granje. Jedino su se pokazali ok oni u plastici rozo bijeli oni su pokazivali da nema T i naravno nije je ni bilo. Tako da Oprezno! Ja ću ipak navijati da kod tebe bude stvarni plus.
    Čini mi se po rasporedu da bi 29.9 i 3.10 mogli neka grupna piškanja organizirati? Ima nas na te datume.. 

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    22. Rujan 2019. 13:58

Mallla

Breskva što se kineza tiče, bila vidila i ne želim ih blizu sebi. Isto tako prvi put od 5dpo pa do M crta uvijek tu na kraju laž samo takva. Nisam naučila na greški pa opet naručila i opet pozitivni stalno a nigdje T. Tako da baci ih u smeće ili pusti da ti budu zabava. Ne znam od kad nas pratiš al pisala sam baš o tim kinezima… Sranje kroz gusto granje. Jedino su se pokazali ok oni u plastici rozo bijeli oni su pokazivali da nema T i naravno nije je ni bilo. Tako da Oprezno! Ja ću ipak navijati da kod tebe bude stvarni plus.
    Čini mi se po rasporedu da bi 29.9 i 3.10 mogli neka grupna piškanja organizirati? Ima nas na te datume..

Ja bi izmedu tih datuma trebala ne dobit mengu, jer mi je ovulacija bila ranije. Ali sve me strah prije raditi test jer se ne zelim razocarati. Tako da cu ja u krajnjem slučaju pričekati bar da ako kasni da zakasni 1 dan, po kalendaru... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.