Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    22. Rujan 2019. 10:35

Breskva

https://ibb.co/C5jK75nJooooj ako me opet zaj… ovaj mjesec tuzit cu ih 😂😂😂

Meni se čini da vidim jakoooo blijedu crticu 

Breskva
    22. Rujan 2019. 10:38

Hope2804,
    I ja je isto vidim,ali sam jako na oprezu jer su mi pokazivale pozitivno prosli mjesec,a dobila crvenu na vrijeme...🤔hmm

22. Rujan 2019. 11:00

Breskva

Hope2804,
    I ja je isto vidim,ali sam jako na oprezu jer su mi pokazivale pozitivno prosli mjesec,a dobila crvenu na vrijeme…🤔hmm

Da vidim i ja al budi oprezna s njima. 5DPO jr jako rano za test. Eventualno za betu ali i to je upitno koliko bi pokazala. Ja drzim 🤞 da bude crta sve tamnija i tamnija i da bude na kraju veliki ➕. Kad ce raditi neki drugi test? Pitam jer se i ja dvoumim. Meni danas 6DPO. Zadni progesteron. E sad ne znam dal dalje s njim. Zvat cu ginicu ujutro al rec ce mi da sam luda kad joj kazem da je LH trakica bila pozitivna prije 7 dana. Al ko ju sljivi nek misli sta oce.  🤣🤣🤣🤣

Arwen87
    22. Rujan 2019. 11:15

Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊

Ja trebam dobiti za dan ili dva!

Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!

Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je  36.9,i jucer sam mjerila  par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
    Uglavnom nemam pojma sta da mislim!

Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
    Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!

I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!

Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Rujan 2019. 11:39

Arwen87

Breskva drzim fige da crtica potamni!!!😊

Ja trebam dobiti za dan ili dva!

Imala sam jos jedan test iz ljekarne i pisnula sam na njega prosli tjedan(puno prerano)i naravno da je bio negativan!

Trenutno kod kuce nemam ni jedan,a jutros sam mjerila temperaturu i ona je 36.9,i jucer sam mjerila par puta u toku dana,stalno je oko 37(od 37,1-36,8,pa onda opet ode na 37)!
    Uglavnom nemam pojma sta da mislim!

Imam neke lagane kao grceve u trbuhu i nekakav kao pritisak u grudima,nema ni tragu onom bolu kako inace bude(da mi problem spavati na trbuhu i da bi zaplakala kad me muz zagrli)!
    Osim ako za to nije zasluzan Gynositol u smislu da je skroz ublazio simptome pms-a!!

I jos sam tamo negdje u pon.i utorak imala proljev i isto neke lagane grceve,mislila da sam pokupila neku virozu jer mi je bilo toliko hladno te dvije veceri i imala sam kao neku groznicu,vec mislila da cu se razboliti , a na kraju se to nije ponavljalo!

Vidim da se sve nesto ovih dana zalite da su vam ciklusi poludili, pa evo,ocito da ni ja necu biti izuzetak ovaj mjesec😂😂

Draga Arwen87,kod svih su simptomi razliciti..ja sam ostala trudna ovaj mjesec a bila sam uvjerena kako ce vjestica doci na vrijeme.Znaci simptomo PMS-a kao i svaki mjesec.Grudi me inace pocnu boliti tjedan dana prije M,tako je bilo i ovaj put.Svaki dan su me sve vise bolile.Bila sam uvjerena da cu dobiti na vrijeme jer sam bila na pregledu i gin.vidio ovulaciju a mi smo odnos imali nakon ovulacije.sto se tice konkretno simptoma kod mene su bile jako bolne grudi,gusti bijeli iscjedak bez mirisa(mislila sam da sam pokupila upalu) i povecale su se i potamnile bradavice i aureole.Dugo sam cekla da napravim test.nakon 14 dana.i pokazao je pozitivno.evo i slikice.
    Tako da samo pozitivno i nadam se da ces ugledati uskoro plusic 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Breskva
    22. Rujan 2019. 11:40

Martina,mislila sam tamo negdje 11 /12 dpo pisnut pravi test pa kud puklo da puklo,a ove kineze imam 30ak komada pa neznam sta da radim s toliko njih pa me bas briga 😂😅
    A sto se tice ginica,ako mozes ic idi,mozda te i ona obraduje s nekim vijestima prije,drzim 🤞🤞🤞
    Arwin,sto se tice temp dobro je da je 37 to je dobar znak,nastavi mjerit i dalje, meni 2 dana prije menge pocne padat sa 37.1 i dode na 36.7 i tu vec znam da cu za dan dva dobit mengu...
    A i mozes i jedan test pisnut sutra...🥰🤞😳

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Rujan 2019. 11:45

monalisa

Curke dobro vam jutro, kak ste mi? Zelim svima srece u narednom odbrojavanju, doslo bude i vase vrijeme jer smo mi na svoj + cekali godinu i 3 mj i napokon docekali 😊😊😊 evo saljem vam slikicu danasnjeg testa, danas je pravi pravcati + ❤https://ibb.co/vs3S1Sn
    Saljem svima puseeee 🥰🥰🥰😚😚😚😚

Monalisa, kad ti je pregled? meni je prvi pregled sutra. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

22. Rujan 2019. 12:14

Breskva

Martina,mislila sam tamo negdje 11 /12 dpo pisnut pravi test pa kud puklo da puklo,a ove kineze imam 30ak komada pa neznam sta da radim s toliko njih pa me bas briga 😂😅
    A sto se tice ginica,ako mozes ic idi,mozda te i ona obraduje s nekim vijestima prije,drzim 🤞🤞🤞
    Arwin,sto se tice temp dobro je da je 37 to je dobar znak,nastavi mjerit i dalje, meni 2 dana prije menge pocne padat sa 37.1 i dode na 36.7 i tu vec znam da cu za dan dva dobit mengu…
    A i mozes i jedan test pisnut sutra…🥰🤞😳

Da bum vidla..tak sam i ja mislila pricekat bar da bude 11 ili 12DPO. Ma meni je problem zbog progesterona jedino. Al nazvat cu ju pa pitat. A ti ak ih imas toliko onda piski pa ces vidit. Mozd pocnu i tamniti 🤞😉🤗

Napokon 2804
    22. Rujan 2019. 12:51

Ja sinoc stavila 1.vaginaletu,mogu reci da mi je jutros lakse, samo me zacudilo nemma nikakvog isjedka jutros na ulosku

Mallla
    22. Rujan 2019. 13:37

Breskva što se kineza tiče, bila vidila i ne želim ih blizu sebi. Isto tako prvi put od 5dpo pa do M crta uvijek tu na kraju laž samo takva. Nisam naučila na greški pa opet naručila i opet pozitivni stalno a nigdje T. Tako da baci ih u smeće ili pusti da ti budu zabava. Ne znam od kad nas pratiš al pisala sam baš o tim kinezima... Sranje kroz gusto granje. Jedino su se pokazali ok oni u plastici rozo bijeli oni su pokazivali da nema T i naravno nije je ni bilo. Tako da Oprezno! Ja ću ipak navijati da kod tebe bude stvarni plus.
    Čini mi se po rasporedu da bi 29.9 i 3.10 mogli neka grupna piškanja organizirati? Ima nas na te datume.. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI