Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2019. 09:34

MalaD

Pozdrav.
    Pocela sam koristiti lh trakice od 8 dana ciklusa i do danas mi je nijansa druge crte skoro pa ista.. Dosta vidljiva ali ne tamna ko kontrolna.. Mene zanima ako je druga crta dobro vidljiva znaci li da su plodni dani ili? Znam da kad je testna tamna ili tamnija od kontrolne onda za dan slijedi ovulacija.. Al kak znati kad su plodni dani.. Nadam se da kuzite sta hocu pitati. Imam osjecaj da nikad necu docekati tu tamnu crtu.. Haha..
    Hvala.

Kad ti bude tamna ili tamnija od kontrolne onda se kao broji do 48 sati da ti bude O. Najbolje odnos imate dan prije O i na samu O. Kad krene tamniti trakica onda se testira i 2 puta dnevno. Jer pik se moze desiti u noci ili u roku par sati. Dobit ces tamnu trakicu. Stavi nam slikicu trakica da vidimo pa cemo ti reci. 😉

23. Rujan 2019. 09:35

Mika111

Martina moja M stigla, doduše tek je sad prije sar vremena bilo malo crveno pa mislim da se od sutra zapravo broji prvi dan, tako da za ovaj mjesec nista od mene. Planiram sutra do gin naručiti se za folulikulometriju ovaj tjedan, a možda i stimulaciju ovulacije, vidjet cu sto ce predložiti

Super. Ajd ako je dosla. Onda odmor i na folikulometriju. Evo i ja cekam jos par dana da vidim sta se skuhalo pa i ja krecem na stimulciju O i folikulometriju. 😁

peggy95
    23. Rujan 2019. 10:08

malagarava

peggy95

Pozdrav zene.. citam na netu kako neki doktor mijo katurić pravi cajeve da muskima poboljsa spermigoram.. zna li netko za njega? Radi li jos to? Neki kontakt?

Na internetu ukucaj njegovo ime mozda ces naci kontakt. Posto sam ja godinama se mucila da zanesem trazila sam svasta i svakog i njega mi je jedna kolegica preporucila . Cula sam se s njim ali covjek nam je iskreno rekao da za nas nisu njegovi cajevi jer kod muza je dobar spermogram a kod mene svi nalazi su dobri takodjer. Davno sam se s njim cula . Br sam nazalost izgubila a ako ne nadjes kontakt pitat cu ovu kolegicu ako ona ima jos br jer proslo je sigurno 3 godine od tog

Hvala 😊 pa nasla sam neki kontakt ali ne znam jel to njegov,posto je prije par godina to netko pisao 🤔

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

23. Rujan 2019. 11:45

Eto malo da vam kazem kakvo je moje stanje. Danas jutarnja 36.8. Dnevna danas 37.1 i ne mice. Jucer je bila 36.9. Boluckaju me cicke malo. Imam kao neke grcice kao ono kad vas potera na wc. Vrti mi se. Vjerojatno zbog vremena jer pada kisa i uzas je.  Tlak mi je skocio na 140/95 to je za mene visoko. Inace mi bude cca.120/75 Vjerojatno isto zbog vremena. Jucer popila 14.progesteron. zvala doktorku da vidim sta dalje al je na godisnjem ovaj tjedan. A sestra kaze nista piti na svoju ruku. Mislila sam mozda dalje uzet posto je bila Lh trakica prije 8 dana pozitivna. Znaci danas mi je 7DPO ili 27DC. Nista eto cekam dalje razvoj situacije. 😎🤭 . Kako je kod vas ostalih? 

Arwen87
    23. Rujan 2019. 12:13

Martina1982

Eto malo da vam kazem kakvo je moje stanje. Danas jutarnja 36.8. Dnevna danas 37.1 i ne mice. Jucer je bila 36.9. Boluckaju me cicke malo. Imam kao neke grcice kao ono kad vas potera na wc. Vrti mi se. Vjerojatno zbog vremena jer pada kisa i uzas je. Tlak mi je skocio na 140/95 to je za mene visoko. Inace mi bude cca.120/75 Vjerojatno isto zbog vremena. Jucer popila 14.progesteron. zvala doktorku da vidim sta dalje al je na godisnjem ovaj tjedan. A sestra kaze nista piti na svoju ruku. Mislila sam mozda dalje uzet posto je bila Lh trakica prije 8 dana pozitivna. Znaci danas mi je 7DPO ili 27DC. Nista eto cekam dalje razvoj situacije. 😎🤭 . Kako je kod vas ostalih?

Nisi radila test??
    Mozda bi nesto i pokazao😀
    I meni je jutarnja temperatura bila oko 36,7-36,9,maloprije mjerila oko 36,7,znaci pala je u odnosu na jucer malo i po svemu sudeci stize M!
    I onda bezveze uzmem drugi toplomjer da je izmjerim vaginalno,a ona skoro 37,4🤦
    Cice me bole ni priblizno kao inace,vise neki osecaj tezine i napuhanosti nego bol(kad usporedjujem kako je bilo do sad),i stomak me malo bolucka,ali tako je bilo i jucer pa se preko noci potpuno smirilo!
    Po menstrualnom kalendaru danas ili sutra trebam dobiti!
    Do sad bi mi se uvijek dan ili dva prije M pojavio smeckasti iscjedak ,sad ni toga nema!
    Osjecam da mi je vlazno dolje sve,a kad odem na wc bude samo bijeli iscjedak i to je to!
    Ne znam sta da mislim😂

Tinas
    23. Rujan 2019. 12:15

Ja sam danas krenula s mjerenjem tempice. Danas mi je 8DC te mi je ujutro bila 36,1.
    Po onom kalendaru na mobitelu kaže da su mi plodni dani od 24.10 do 30.10, O dolazi 29.10.
    S obzirom da u srijedu idem na provjeru prohodnosti jajnika i folikulometriju, malo glupo pitanje ali da li će već tad ginekologica moći točnije vidjeti kad počinje O?
    LH trakice još nisam počela koristit jer sam ih naručila i tek dolazi u srijedu pa sam mislila tad odmah i počet. 
    Nadam se da mi neće pobjeći O 
    Btw. prema kalendaru O mi je u zadnjih godinu dana do sad dolazila uglavnom između 12 DC i 16DC, najčešće na 14DC.

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

23. Rujan 2019. 12:21

Tinas

Ja sam danas krenula s mjerenjem tempice. Danas mi je 8DC te mi je ujutro bila 36,1.
    Po onom kalendaru na mobitelu kaže da su mi plodni dani od 24.10 do 30.10, O dolazi 29.10.
    S obzirom da u srijedu idem na provjeru prohodnosti jajnika i folikulometriju, malo glupo pitanje ali da li će već tad ginekologica moći točnije vidjeti kad počinje O?
    LH trakice još nisam počela koristit jer sam ih naručila i tek dolazi u srijedu pa sam mislila tad odmah i počet.
    Nadam se da mi neće pobjeći O
    Btw. prema kalendaru O mi je u zadnjih godinu dana do sad dolazila uglavnom između 12 DC i 16DC, najčešće na 14DC.

Mogla bi ti vidit dal ima folikula i koliki su. Pa po tome rec kad bi mogla O eventualno biti.  Mislim da nece biti kasno za trakice ak stignu u srijedu. Taman. 👍👍👍

23. Rujan 2019. 12:24

Arwen87

Martina1982

Eto malo da vam kazem kakvo je moje stanje. Danas jutarnja 36.8. Dnevna danas 37.1 i ne mice. Jucer je bila 36.9. Boluckaju me cicke malo. Imam kao neke grcice kao ono kad vas potera na wc. Vrti mi se. Vjerojatno zbog vremena jer pada kisa i uzas je. Tlak mi je skocio na 140/95 to je za mene visoko. Inace mi bude cca.120/75 Vjerojatno isto zbog vremena. Jucer popila 14.progesteron. zvala doktorku da vidim sta dalje al je na godisnjem ovaj tjedan. A sestra kaze nista piti na svoju ruku. Mislila sam mozda dalje uzet posto je bila Lh trakica prije 8 dana pozitivna. Znaci danas mi je 7DPO ili 27DC. Nista eto cekam dalje razvoj situacije. 😎🤭 . Kako je kod vas ostalih?

Nisi radila test??
    I meni je jutarnja temperatura bila oko 36,7-36,9,maloprije mjerila oko 36,7,znaci pala je u odnosu na jucer malo i po svemu sudeci stize M!
    Cice me bole ni priblizno kao inace,vise neki osecaj tezine i napuhanosti nego bol(kad usporedjujem kako je bilo do sad),i stomak me malo bolucka,ali tako je bilo i jucer pa se preko noci potpuno smirilo!
    Do sad bi mi se uvijek dan ili dva prije M pojavio smeckasti iscjedak ,sad ni toga nema!
    Osjecam da mi je vlazno dolje sve,a kad odem na wc bude samo bijeli iscjedak i to je to!
    Ne znam sta da mislim😂

Nisam. Rano je. Tek je 7DPO. Za par dana cu. Tj. Kolektivno 29.9. ak ne dode do tada 😁. Najbolje ti je samo jednu metodu koristiti mjerenja jer svaka metoda ima razlicitu tempicu za pokazati pa nije bas mjerodavno mjesat metode. Ma drzat cemo mi 🤞 da tebi dode ➕ . Hoces ga raditi? 

MalaD
    23. Rujan 2019. 12:32

Martina1982

MalaD

Pozdrav.
    Pocela sam koristiti lh trakice od 8 dana ciklusa i do danas mi je nijansa druge crte skoro pa ista.. Dosta vidljiva ali ne tamna ko kontrolna.. Mene zanima ako je druga crta dobro vidljiva znaci li da su plodni dani ili? Znam da kad je testna tamna ili tamnija od kontrolne onda za dan slijedi ovulacija.. Al kak znati kad su plodni dani.. Nadam se da kuzite sta hocu pitati. Imam osjecaj da nikad necu docekati tu tamnu crtu.. Haha..
    Hvala.

Kad ti bude tamna ili tamnija od kontrolne onda se kao broji do 48 sati da ti bude O. Najbolje odnos imate dan prije O i na samu O. Kad krene tamniti trakica onda se testira i 2 puta dnevno. Jer pik se moze desiti u noci ili u roku par sati. Dobit ces tamnu trakicu. Stavi nam slikicu trakica da vidimo pa cemo ti reci. 😉

Evo ovo je bilo jucer predvecer.. 

picture upload sites

Arwen87
    23. Rujan 2019. 12:33

Martina1982

Arwen87

Martina1982

Nisi radila test??
    Ne znam sta da mislim😂

Nisam. Rano je. Tek je 7DPO. Za par dana cu. Tj. Kolektivno 29.9. ak ne dode do tada 😁. Najbolje ti je samo jednu metodu koristiti mjerenja jer svaka metoda ima razlicitu tempicu za pokazati pa nije bas mjerodavno mjesat metode. Ma drzat cemo mi 🤞 da tebi dode ➕ . Hoces ga raditi?

Ma znam da nije,ali evo zanimala me razlika u temperaturama!
    Test vise nemam ni jedan kod sebe,a tek sutra idem na posao pa ga mogu kupiti!
    Mozda je i bolje tako!😂
    Uvjerena sam da smo ovulaciju svakako fulali iv6aj mjesec,a i temperatura mi je malo niza nego sto je bila jucer,tako da mi se cini da je samo pitanje sata kad ce stici M!
    Jedino bas ako se dogodi da sutra ne dobijem do podne, mogla bih otici po test i vidjeti,ili cu i ja cekati kolektivno piskanje 29.😀
    A tebi svakako drzim fige za par dana da nas obradujes😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.