Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2019. 18:34

peggy95

Breskva

Peggy,
    Cuvam se za kolektivno piskanje 29.9 😁👍, bas bila sretna da bude pozitivan jer mi dragi ima 30.9 rodendan pa bi ga bas iznenadila sa najljepsim poklonom 🥰🥰🥰

Joj drzim fige🤞 to bi bio najljepsi poklon 😁 ja sam vec smislila kako bi iznenadila muza, jos samo da docekam vise taj plusic..
    Ajde i ja cu onda piskat 29. Ako ne dobijem,posto taman tad trebam dobiti, odnosno ne trebam 🙈

Wuhuuuuu kolektivno testiranjeeee wuhuuuuu 🤗🤗🤗🤗

23. Rujan 2019. 18:41

Btw. Ja mjerila svoju sad 37.4 👀 a u kratkim rukavima sam 👀🙈 i to sam mjerila u razmaku od pol sata. Mislim da bum bubina 🙈👀

vuky
    23. Rujan 2019. 18:46

Ili si trudna Martina 

peggy95
    23. Rujan 2019. 18:46

Martina1982

Btw. Ja mjerila svoju sad 37.4 👀 a u kratkim rukavima sam 👀🙈 i to sam mjerila u razmaku od pol sata. Mislim da bum bubina 🙈👀

Pa jel se osjecas lose? Mozda bus trudna a ne bubina 🤣

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

vuky
    23. Rujan 2019. 18:52

peggy95

vuky

Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!

Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…
    Vuky kako doci do tog doktora? Jel imas neki kontakt? 😊 jel salje postom ili se bas mora doci kod njega?

https://ljubuski.net/2667-ljubuska-obitelj-sadikovic-vec-120-godina-lijeci-ljude-travama

To je taj doktor, ja sam bila na pregledu i meni je dao cajeve i homeopatske granulice, njemu čaj, mi smo bili tamo, ali njega nije gledao nego samo preporucio taj caj koji smo kupili kod njega i pio ga je mhesec i pol 3x dnevno... moram naci broj pa cu staviti ... i popio je 2x24 g matične mliječi... prije je pio fertil up onaj, to nije nista promjenilo...

peggy95
    23. Rujan 2019. 18:56

vuky

peggy95

vuky

Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!

Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…
    Vuky kako doci do tog doktora? Jel imas neki kontakt? 😊 jel salje postom ili se bas mora doci kod njega?

https://ljubuski.net/2667-ljubuska-obitelj-sadikovic-vec-120-godina-lijeci-ljude-travama

To je taj doktor, ja sam bila na pregledu i meni je dao cajeve i homeopatske granulice, njemu čaj, mi smo bili tamo, ali njega nije gledao nego samo preporucio taj caj koji smo kupili kod njega i pio ga je mhesec i pol 3x dnevno… moram naci broj pa cu staviti … i popio je 2x24 g matične mliječi… prije je pio fertil up onaj, to nije nista promjenilo…

Hvala puno, i moj muz je popio fertil up i sada uzima maticnu mlijec i one vitamine a-z iz dm-a, nalaz nismo ponavljali od 2.mj, strah nas je da nije nista bolji ili da je jos ne daj boze gori 😖 ali morat ce uskoro da vidimo na cemu smo

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

23. Rujan 2019. 18:57

Vuky - Peggy95 pa dobro se osjecam. Zapravo jutros mi bio malo visi tlak i nekak mi se vrtilo. Onak se osjecam pripito malo 🤦‍♀️. Al inace sam ok. Ne kasljem. Ne curi nos. I bole me leda za ubit. Eto inace sam ok. Uf..kad bi bar bila T..Ne bi morala na posao. A taman je kolegica bolesn i moram njeno raditi. (Salim se nije radi toga striktno ali ne bi bilo lose 🤣🤣🤣) Ali iako se nadam naravno i teoretski bi mogla biti ima tu neki covjeculjak mali koji govori nisi, nisi, nisi....🤣🤣🤣🤣

peggy95
    23. Rujan 2019. 18:59

Martina1982

Vuky - Peggy95 pa dobro se osjecam. Zapravo jutros mi bio malo visi tlak i nekak mi se vrtilo. Onak se osjecam pripito malo 🤦‍♀️. Al inace sam ok. Ne kasljem. Ne curi nos. I bole me leda za ubit. Eto inace sam ok. Uf..kad bi bar bila T..Ne bi morala na posao. A taman je kolegica bolesn i moram njeno raditi. (Salim se nije radi toga striktno ali ne bi bilo lose 🤣🤣🤣) Ali iako se nadam naravno i teoretski bi mogla biti ima tu neki covjeculjak mali koji govori nisi, nisi, nisi….🤣🤣🤣🤣

Hahahaha znam taj osjecaj i meni je posla vise preko glaveee 😩

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

peggy95
    23. Rujan 2019. 19:00

Ali tvoji simptomi mi se cine dobri 😁😁🤞🤞🙏🙏

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Arwen87
    23. Rujan 2019. 19:30

Martina1982

Arwen87

Martina1982

Arwen87

Martina1982

Eto malo da vam kazem kakvo je moje stanje. Danas jutarnja 36.8. Dnevna danas 37.1 i ne mice. Jucer je bila 36.9. Boluckaju me cicke malo. Imam kao neke grcice kao ono kad vas potera na wc. Vrti mi se. Vjerojatno zbog vremena jer pada kisa i uzas je. Tlak mi je skocio na 140/95 to je za mene visoko. Inace mi bude cca.120/75 Vjerojatno isto zbog vremena. Jucer popila 14.progesteron. zvala doktorku da vidim sta dalje al je na godisnjem ovaj tjedan. A sestra kaze nista piti na svoju ruku. Mislila sam mozda dalje uzet posto je bila Lh trakica prije 8 dana pozitivna. Znaci danas mi je 7DPO ili 27DC. Nista eto cekam dalje razvoj situacije. 😎🤭 . Kako je kod vas ostalih?

Nisi radila test??
    Mozda bi nesto i pokazao😀
    I meni je jutarnja temperatura bila oko 36,7-36,9,maloprije mjerila oko 36,7,znaci pala je u odnosu na jucer malo i po svemu sudeci stize M!
    I onda bezveze uzmem drugi toplomjer da je izmjerim vaginalno,a ona skoro 37,4🤦
    Cice me bole ni priblizno kao inace,vise neki osecaj tezine i napuhanosti nego bol(kad usporedjujem kako je bilo do sad),i stomak me malo bolucka,ali tako je bilo i jucer pa se preko noci potpuno smirilo!
    Po menstrualnom kalendaru danas ili sutra trebam dobiti!
    Do sad bi mi se uvijek dan ili dva prije M pojavio smeckasti iscjedak ,sad ni toga nema!
    Osjecam da mi je vlazno dolje sve,a kad odem na wc bude samo bijeli iscjedak

Ma znam da nije,ali evo zanimala me razlika u temperaturama!
    Test vise nemam ni jedan kod sebe,a tek sutra idem na posao pa ga mogu kupiti!
    Mozda je i bolje tako!😂
    Uvjerena sam da smo ovulaciju svakako fulali iv6aj mjesec,a i temperatura mi je malo niza nego sto je bila jucer,tako da mi se cini da je samo pitanje sata kad ce stici M!
    Jedino bas ako se dogodi da sutra ne dobijem do podne, mogla bih otici po test i vidjeti,ili cu i ja cekati kolektivno piskanje 29.😀
    A tebi svakako drzim fige za par dana da nas obradujes😊

👍…joj nekad je dobro ne imat ih doma..al opet…kad ih imas mos se testirat kad oces 🤭..ajde onda sta god odlucis neka bude + i javi nam obaveznoooo😉😎

Ma mislila sam si naruciti hrpu kineza,ali kad vidim kakve gluposti pokazuju,cini mi se da ipak necu!
    Naravno da javim rezultate😀
    A kad/ako stigne M,javim pa da me stavis na novo odbrojavanje😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.