Peggy,
Cuvam se za kolektivno piskanje 29.9 😁👍, bas bila sretna da bude pozitivan jer mi dragi ima 30.9 rodendan pa bi ga bas iznenadila sa najljepsim poklonom 🥰🥰🥰
Aaa zezasss....a jezi ga..onda mora biti ➕...navijamoooo 🤞🤞🤞
Peggy,
Cuvam se za kolektivno piskanje 29.9 😁👍, bas bila sretna da bude pozitivan jer mi dragi ima 30.9 rodendan pa bi ga bas iznenadila sa najljepsim poklonom 🥰🥰🥰
Joj drzim fige🤞 to bi bio najljepsi poklon 😁 ja sam vec smislila kako bi iznenadila muza, jos samo da docekam vise taj plusic..
Ajde i ja cu onda piskat 29. Ako ne dobijem,posto taman tad trebam dobiti, odnosno ne trebam 🙈
Wuhuuuuu kolektivno testiranjeeee wuhuuuuu 🤗🤗🤗🤗
Btw. Ja mjerila svoju sad 37.4 👀 a u kratkim rukavima sam 👀🙈 i to sam mjerila u razmaku od pol sata. Mislim da bum bubina 🙈👀
Btw. Ja mjerila svoju sad 37.4 👀 a u kratkim rukavima sam 👀🙈 i to sam mjerila u razmaku od pol sata. Mislim da bum bubina 🙈👀
Pa jel se osjecas lose? Mozda bus trudna a ne bubina 🤣

🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!
Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…Vuky kako doci do tog doktora? Jel imas neki kontakt? 😊 jel salje postom ili se bas mora doci kod njega?
https://ljubuski.net/2667-ljubuska-obitelj-sadikovic-vec-120-godina-lijeci-ljude-travama
To je taj doktor, ja sam bila na pregledu i meni je dao cajeve i homeopatske granulice, njemu čaj, mi smo bili tamo, ali njega nije gledao nego samo preporucio taj caj koji smo kupili kod njega i pio ga je mhesec i pol 3x dnevno... moram naci broj pa cu staviti ... i popio je 2x24 g matične mliječi... prije je pio fertil up onaj, to nije nista promjenilo...
Malagarava mogu preporuciti dr Sadikovica iz Ljubuskog, supeug je pio njegov caj i mi smo jos uzeli matičnu mliječ, i spermiogram mu je sada uredan! Takoder je i meni dao i caj i homeopatski pripravak, no jos ne mogu reci da je plus, no ja sam konstantno pod uzasnim stresom sto uz moju stitnjacu i nas odvojen zivot definitivno smanjuje sansu! No evo, svima preporucam maticnu i dr, Sadikovica, to imamo potvrdeno da je pomoglo!
Ima koji plusic? Nista ne pratim… nisam ni sigurna da smo ovaj mjesec pokrili te dane, a i nada mi je opcenito nikakva…Vuky kako doci do tog doktora? Jel imas neki kontakt? 😊 jel salje postom ili se bas mora doci kod njega?
https://ljubuski.net/2667-ljubuska-obitelj-sadikovic-vec-120-godina-lijeci-ljude-travama
To je taj doktor, ja sam bila na pregledu i meni je dao cajeve i homeopatske granulice, njemu čaj, mi smo bili tamo, ali njega nije gledao nego samo preporucio taj caj koji smo kupili kod njega i pio ga je mhesec i pol 3x dnevno… moram naci broj pa cu staviti … i popio je 2x24 g matične mliječi… prije je pio fertil up onaj, to nije nista promjenilo…
Hvala puno, i moj muz je popio fertil up i sada uzima maticnu mlijec i one vitamine a-z iz dm-a, nalaz nismo ponavljali od 2.mj, strah nas je da nije nista bolji ili da je jos ne daj boze gori 😖 ali morat ce uskoro da vidimo na cemu smo

AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Vuky - Peggy95 pa dobro se osjecam. Zapravo jutros mi bio malo visi tlak i nekak mi se vrtilo. Onak se osjecam pripito malo 🤦♀️. Al inace sam ok. Ne kasljem. Ne curi nos. I bole me leda za ubit. Eto inace sam ok. Uf..kad bi bar bila T..Ne bi morala na posao. A taman je kolegica bolesn i moram njeno raditi. (Salim se nije radi toga striktno ali ne bi bilo lose 🤣🤣🤣) Ali iako se nadam naravno i teoretski bi mogla biti ima tu neki covjeculjak mali koji govori nisi, nisi, nisi....🤣🤣🤣🤣
Vuky - Peggy95 pa dobro se osjecam. Zapravo jutros mi bio malo visi tlak i nekak mi se vrtilo. Onak se osjecam pripito malo 🤦♀️. Al inace sam ok. Ne kasljem. Ne curi nos. I bole me leda za ubit. Eto inace sam ok. Uf..kad bi bar bila T..Ne bi morala na posao. A taman je kolegica bolesn i moram njeno raditi. (Salim se nije radi toga striktno ali ne bi bilo lose 🤣🤣🤣) Ali iako se nadam naravno i teoretski bi mogla biti ima tu neki covjeculjak mali koji govori nisi, nisi, nisi….🤣🤣🤣🤣
Hahahaha znam taj osjecaj i meni je posla vise preko glaveee 😩

AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ali tvoji simptomi mi se cine dobri 😁😁🤞🤞🙏🙏

AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji