Isla pisat sad ujutro, obrisem se a ono smeckasto na papiru…pa necu valjda sad jos i ranije dobit a 12 dc
Periovulacijsko krvarenje? Moj doktor na to kaze,nemoj se sekirat,to koliko god ti izgleda uznemiravajuce to je jako dobar znak. Znaci da si jako plodna i da je ovulacija tu ☺️🙈
Isla pisat sad ujutro, obrisem se a ono smeckasto na papiru…pa necu valjda sad jos i ranije dobit a 12 dc
Periovulacijsko krvarenje? Moj doktor na to kaze,nemoj se sekirat,to koliko god ti izgleda uznemiravajuce to je jako dobar znak. Znaci da si jako plodna i da je ovulacija tu ☺️🙈
Joj krivo sam napisala 🙈🤦🏻♀️ 12dpo
Joj krivo sam napisala 🙈🤦🏻♀️ 12dpo
Ako je dpo,moguce je da je implantacijsko i sada drzimo fige da se plod zadrzi🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️☺️☺️
Anakol 12dpo je skroz ok za dobiti ali i moguća implatacija. Koliko ti inače traje lutealna faza?
Lady33 ne isplati se nervirati može ti samo naštetiti, ožugaj joj što je rekla i pusti. Sada imaš puno važnijih i lipših misli nego razbijati glavu s tim tko zna a tko ne. Vjerujem da te uznemirilo ali opet kažem pusti to,.
url=https://lilypie.com]
Anakol 12dpo je skroz ok za dobiti ali i moguća implatacija. Koliko ti inače traje lutealna faza?
Lady33 ne isplati se nervirati može ti samo naštetiti, ožugaj joj što je rekla i pusti. Sada imaš puno važnijih i lipših misli nego razbijati glavu s tim tko zna a tko ne. Vjerujem da te uznemirilo ali opet kažem pusti to,.
Inace je 14 ili 15 dana, nikad mi nije uranilo....al za sve postoji prvi put
Ankol drzim 🤞 da je implantacija 😍 lady33 slazem se s Mallom...ne gubi zivce zbog tog...nije vrijedno...samo pusti...i posveti se sebi i T...bit ce sve ok! 😍
Meni je 25dc jutros u 4 me probudi pišanje i bol u jajnicima...dobit cu 100%...jos je rano al mozd urani tak da sam u nekom žnj moodu :/
A ima nas jos u žnj moodu 🙄 meni je 24 dc..nikad mi se duže nije trajalo tih 28 dana..iako ja uglavnom dobijem na 26. dan..ali isto tako bol u jajnicima kao da cu dobit..i odmah mi raspolozenje pada 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji