Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    12. Rujan 2019. 15:09

anKol

Mikixy

Cure moze mi koja objasniti lh trakice 🙈 dakle popiškila sam se na jednu i nije se pojavila nikakva crta 🤔🤔🤔🤔 a morala se barem jedna pokazati i druga ako je ovulacija šta sad??

Mora biti makar kontrolna, ako nema nijedne onda test nije ispravan

Ma ništa nema 😂😂😂 a ne znam sliku staviti

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

12. Rujan 2019. 15:42

Mikixy

anKol

Mikixy

Cure moze mi koja objasniti lh trakice 🙈 dakle popiškila sam se na jednu i nije se pojavila nikakva crta 🤔🤔🤔🤔 a morala se barem jedna pokazati i druga ako je ovulacija šta sad??

Mora biti makar kontrolna, ako nema nijedne onda test nije ispravan

Ma ništa nema 😂😂😂 a ne znam sliku staviti

Ako nema nista znaci da ne valja trakica. Baci ju i napravi novu. 

Mikixy
    12. Rujan 2019. 16:02

Budem vcrs ili sutra poslije posla... Ječer mi je M zavrsila pa mislim da ni nisam još blizu O

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mallla
    12. Rujan 2019. 18:22

Točkica ako je test tj. Dva testa pokazao + a oni su 25 ml\u onda je T bila ili je. Moja gin u tim situacijama da vaditi betu. 
    Konkretno kod mene je bio pozitivan test, iza testa 4 dana kašnjenja, 5ti dan dobila, 6ti dan radila betu jer me zakačio vikend beta 3.2 gin me pogledala da vidi jel sve u redu. Bila je biokemijska. Eto mogla te bar betu poslat vadit da potvrdiš da nije ništa ili da je bilo pa da je u odlasku. Doduše meni je gin savjetovala betu a ja sam otišla privatno je napravit. 

url=https://lilypie.com]

Breskva
    12. Rujan 2019. 20:18

Cure,dali mogu napuhanost smatrat kao simptom moguce ovulacije? Osjecam se kao balon

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Rujan 2019. 20:37

pozdrav cure,
    postavila sam ovo pitanje jos na jednoj temi u nadi da ce mi jedna od vas pomoci u mojoj dilemi...ovako vec vas duze vrijeme redovno citam ali se eto jos nisam javila.Vase objave su mi jako puuuno pomogle i dosta sam naucila od vas samo citajuci vase postove. Neznam kog da pitam pa sam se eto odlucila da tu postavim pitanje i nadam se da ce mi bar netko nesto moci pojasniti. Mjesecnice su mi inace dosta redovne u prosjeku dolaze svaka 32-34 dana.Ovaj mjesec mi kasni evo danas 8 dana. S partnerom imam nezasticene odnose ali isto pazimo jer meni je trenutno situacija na poslu takva da mozda jos koji mjesec bolje da pricekamo.. Znaci mjesecnica mi je trebala doci 04.09. kod ginekologa sam bila na pregledu 20.08. i rekao je da sam imala ovulaciju na desnom jajniku jer vidi zuto tijelo.Test jos uvijek nisam pravila, grudi me uzasno bole vec dva tjedna, stomak mi je napuhnut stalno i vec dva dana imam neke cudne grceve u stomaku. Ako nisam trudna dali postoji jos koji razlog kasnjenja a ovulacija je bila?Oprostite na ovako dugackom postu

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Breskva
    12. Rujan 2019. 20:46

Clio35, dobro dosla 😁
     Prvo mislim da bis trebala napravit test, prvo da razbis tu brigu dali si trudna ili ne
    A ja koliko znam razlog kasnjenja menge,a da nije trudnoca naravno moze biti iz puno razloga,promjena klime,stres,neki šok ako si dozivljela,neka upala....

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Rujan 2019. 20:56

Breskva

Clio35, dobro dosla 😁
    Prvo mislim da bis trebala napravit test, prvo da razbis tu brigu dali si trudna ili ne
    A ja koliko znam razlog kasnjenja menge,a da nije trudnoca naravno moze biti iz puno razloga,promjena klime,stres,neki šok ako si dozivljela,neka upala….

Hvala na dobrodoslici.Sve moguce sam procitala u vezi kasnjenja, ali eto nemam nista od toga. Kod ginekologa sam bila prije 15 ak dana i sve je bilo OK, dosao je nalaz Papa testa i sve je uredno i kako sto sam vec napisala utvrdio mi je ovulaciju. A mozda sam u međuvremenu skupila kakvu upalu a da i neznam. Nisam znala da i upale mogu biti razlog kasnjenju.Napraviti cu test pa ako bude negativan,a do pon. ne dobijem ici cu opet na pregled. Hvala na odgovoru

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

tera_
    12. Rujan 2019. 21:10

Pozzz zenicee, cestitam svima na plusicima :))
    Sretno svima sto su ulovile pik i izakcijale se :D
    Clio35 dobro dosla i ipak prvo napravi test :)
    Ja ovaj mjesec mjerim temp i pocela sam malo pipati cerviks pa cemo vidjet kad ce bit O, sada samo opusteno i samo akcijanje :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Breskva
    12. Rujan 2019. 21:27

Hahahahah samo neka je akcijanja 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.