Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2019. 10:33

justagirl2201

Sad je još rano za test jel?

Nemoj jos. Pricekaj bar do dana M. 🙏. Ak mozes se strpiti. Al ipak jos 5 dana...moguce da bude ➕ ali moguce da bude i - jer je rano 😘

12. Rujan 2019. 10:33

Tockica i Sanja0508 sto se dogada kod vas?

12. Rujan 2019. 10:44

Sta mislite jel ova trakica sa desne strane bio pik?https://ibb.co/ZKVgcfZ

• tinchy-_-
    12. Rujan 2019. 10:50

Curke..znate kako sam jučer bila na pregledu..E do tad mi ništa nije bilo..a jutros sam se probudila sa smeđom flekom na gaćicama..i sad mi još malo ide ali nije strašno..šta mislite je to od pregleda ili🙄🙄

12. Rujan 2019. 10:53

tinchy-_-

Curke..znate kako sam jučer bila na pregledu..E do tad mi ništa nije bilo..a jutros sam se probudila sa smeđom flekom na gaćicama..i sad mi još malo ide ali nije strašno..šta mislite je to od pregleda ili🙄🙄

Moze biti da da je od pregleda. Ja osobno poznavajuci sebe bi nazvala doktora ili otisla tamo. Za svaki slucaj. 

Mallla
    12. Rujan 2019. 11:05

Martina je pik ili je neposredno prije bio! Ja bi ga računala kao pik.
    Tinchy može bit od pregleda jer je dolje sce osjetljivo al nazovi dr za svaki slučaj

url=https://lilypie.com]

Mallla
    12. Rujan 2019. 11:07

justagirl2201

Ankol drzim 🤞 da je implantacija 😍 lady33 slazem se s Mallom…ne gubi zivce zbog tog…nije vrijedno…samo pusti…i posveti se sebi i T…bit ce sve ok! 😍
    Meni je 25dc jutros u 4 me probudi pišanje i bol u jajnicima…dobit cu 100%…jos je rano al mozd urani tak da sam u nekom žnj moodu :/

Dobit ćeš dobbit... Sad jel M ili + vidjet ćemo 😀😁 malo šale

url=https://lilypie.com]

12. Rujan 2019. 11:31

točkicaa

Ja ne znam šta bi vam rekla. Meni je danas 3 dan ciklusa, curim normalno samo manje nego inače. Jutros sam radila clear blue test koji je pokazao opet neku crticu jako svijetlu, ali je tamo. Luda sam. Možda još nije skroz opao hcg, ne znam stvarno, temperatura mi se držala visoko do danas, danas je za 0.02 niza.
    Jučer sam zvala da se naručim za pregled kod ginekologa, ispričala sam sestri, kaze ona da ne vjeruje da sam trudna ako sam mengu dobila, jedino da je bila možda biokemijska, samo me naručila za 1.10.
    Ne vjerujem ni ja da sam trudna, vjerujem da je biokemijska, samo me živcira sto mi je i celar blue danas pokazao jako svijetu crticu. 🤦‍♀️
    Pratiti ću temperaturu još ovih par dana da vidim jel se penje ili spusta, ako se bude popela napraviti ću još jedan.

A misa mu....da nije mozda onda stvarno biokemijska bila?. Da clearblue testovi su obicno u redu i pokazu stvarno stanje. Bar koliko sam vidla i cula. O bas mi zao da je tako kako je. Aj drz se i javljaj nam stanje dalje ❤😘🤗

Mikixy
    12. Rujan 2019. 13:14

Cure moze mi koja objasniti lh trakice 🙈 dakle popiškila sam se na jednu i nije se pojavila nikakva crta 🤔🤔🤔🤔 a morala se barem jedna pokazati i druga ako je ovulacija šta sad?? 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

anKol
    12. Rujan 2019. 14:11

Mikixy

Cure moze mi koja objasniti lh trakice 🙈 dakle popiškila sam se na jednu i nije se pojavila nikakva crta 🤔🤔🤔🤔 a morala se barem jedna pokazati i druga ako je ovulacija šta sad??

Mora biti makar kontrolna, ako nema nijedne onda test nije ispravan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.