Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    11. Rujan 2019. 17:59

Nekako sam se nadala da cu to izbjeci, ali moja gin o tim Klomifenima prica kao da je to nesto sasvim normalno tako da se necu opterecivati.

Gea123

11. Rujan 2019. 21:25

Martina1982

Uspjela sam piskit opet. Eto sta sam dobila…jel to pik?????https://ibb.co/19cyc69

Martina ja kako vidim pik je sto znaci iduca dva danaaaaa ti je O tu👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Drzim fige da se nesto uhvati 😘❤️

11. Rujan 2019. 21:27

tinchy-_-

Ma da da rekao je da je sve u redu.ali da je prerano da srčeko zakuca..nadam se da će za 10 dana😊😊😊😊😊

Ne nadamo se nego saljemo vibre srceku da se pojavi akcija 🥳🥳🥳😍 cestitam jos jednom i uzivaj u blazenom stanju ☺️☺️☺️

11. Rujan 2019. 21:28

P.S. Vidim da ima puno plusica i beta danas, a uz sve to i pregleda prvih pa zelim svima cestitati na plusicima i na urednim trudnocama,neka samo tako ostane 🤞🏻 A curama koje ovuliraju saljem dobre vibracije da se mali gremlini uhvate ☺️☺️

• justagirl2201
    11. Rujan 2019. 21:53

Martina to je pik po meni!!! Akcijaaaa🤞🤞🤞

• tinchy-_-
    11. Rujan 2019. 21:59

❤️❤️❤️❤️❤️x

Mallla
    11. Rujan 2019. 22:58

Nisam te trakice nikad vidila pa ne znam jel to pik, ali i da nije vrlo je blizu ili bio ili će bit. Baš me zanima sutra trakica. 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    12. Rujan 2019. 06:13

Gea123

Pozdrav cure, cestitam na plusicima, zelim vam uredne trudnoce i zdrave bebe 😘
    Ja krecem u petak s Klomifenima- tad mi je 5-ti dc. Pijem 5 dana i 11-ti dc idem na folikulometriju.

Super!ja sam malo cesce isla na folikulometrije ali ok-bitno da se pocelo s necim👍😊

• Lady33
    12. Rujan 2019. 06:35

Joj curke moje znam da nije za to tema al ja sam od sinoc uzrujana skroz..
    Inace imala sam 2 spontana i evo sad sam opet trudna danas tacno 8+0.
    I posto sam ja strogom mirovanju primam clexane s zivim sa svekrvom oni su morali znati sa sam trudna odma i kazem ja da ne govori nikome drugom.
    I mozete misliti ja sinoc saznam da zna i tetka i nena mog muza svekrva ispricala ... stvarno ne znam sta da radim uzas ..

url=https://lilypie.com]

anKol
    12. Rujan 2019. 06:55

Isla pisat sad ujutro, obrisem se a ono smeckasto na papiru...pa necu valjda sad jos i ranije dobit a 12 dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.