Hej curke..evo samo da vam javim..sad došla s hitne☹️ prokrvarila sam.vidjela mi je hematom...srčeko se još ne čuje pa mi ndmogu dat nikakve tablete..znači mirovanje strogo 8 dana do pregleda..u slučaju jačeg krvarenja natrag na hitnu..ugl..prijeteći pobačaj😟🙁☹️😪
Clio35 sjećam te se, prije si bila pisala samo se ne mogu sjetit na kojoj točno temi. Čak mislim da ti kasni i više od 8 dana ako je 20.8 gin vidio da je O već bila a u lutealna faza traje okvirno 14 dana znači kasni 10dana punih, al dobro 8 ili 10 ne bitno, napravi test i rješi dvojbe a mislim da ćeš ugledati plus.
Tinchy drago mi ke da si ipak pregledana, nije mi drago što je situacija takva. Puno cura s hematomom ili hematomima je iznjelo trudnoću i ti ćeš. Sad doslovno ppslušaj dr i strogo miruj. Znači samo u wc možeš otić i to je to. Navijamo da 19og čuješ malo snažno srculence
url=https://lilypie.com]
Hej curke..evo samo da vam javim..sad došla s hitne☹️ prokrvarila sam.vidjela mi je hematom…srčeko se još ne čuje pa mi ndmogu dat nikakve tablete..znači mirovanje strogo 8 dana do pregleda..u slučaju jačeg krvarenja natrag na hitnu..ugl..prijeteći pobačaj😟🙁☹️😪
Jooooj drzi se. Nadam se da ce biti sve ok. Drzim fige i molim za tebe. Sad mir ali strogo strogo mirovanje. Ima i primjera di je sve ok proslo tako da cemo razmisljat o tome. Javljaj sve. Saljem🤗🤗😘😘💕
Evo da se i ja javim malo. Od mene ovaj mjesec nista nisam pratila nista, niti sam bila u tome. Imala sam sudar pa sam bila i tome svemu. Sad cemo da prode ciklus pa cemo dalje, taman da dodem sebi oko svega🙏 svim curkama sretno i cekamo plusice🥰😘
Cure,dali mogu napuhanost smatrat kao simptom moguce ovulacije? Osjecam se kao balon
Moze biti 👍
pozdrav cure,
postavila sam ovo pitanje jos na jednoj temi u nadi da ce mi jedna od vas pomoci u mojoj dilemi…ovako vec vas duze vrijeme redovno citam ali se eto jos nisam javila.Vase objave su mi jako puuuno pomogle i dosta sam naucila od vas samo citajuci vase postove. Neznam kog da pitam pa sam se eto odlucila da tu postavim pitanje i nadam se da ce mi bar netko nesto moci pojasniti. Mjesecnice su mi inace dosta redovne u prosjeku dolaze svaka 32-34 dana.Ovaj mjesec mi kasni evo danas 8 dana. S partnerom imam nezasticene odnose ali isto pazimo jer meni je trenutno situacija na poslu takva da mozda jos koji mjesec bolje da pricekamo.. Znaci mjesecnica mi je trebala doci 04.09. kod ginekologa sam bila na pregledu 20.08. i rekao je da sam imala ovulaciju na desnom jajniku jer vidi zuto tijelo.Test jos uvijek nisam pravila, grudi me uzasno bole vec dva tjedna, stomak mi je napuhnut stalno i vec dva dana imam neke cudne grceve u stomaku. Ako nisam trudna dali postoji jos koji razlog kasnjenja a ovulacija je bila?Oprostite na ovako dugackom postu
Ako je vidio zuto tjelo znaci da je O prosla i samim time postoji mogucnost trudnoce jos. Ja bi na tvom mjestu napravila test pa ces vidit dalje. Pa moze biti stres...svas nes..ne nuzno nesto strasno. Ali kako ti pises prije bi rekla da je T u pitanju. Javi nam svakako dalje razvoj situacije. 😁
Pozzz zenicee, cestitam svima na plusicima :))
Sretno svima sto su ulovile pik i izakcijale se :D
Clio35 dobro dosla i ipak prvo napravi test :)
Ja ovaj mjesec mjerim temp i pocela sam malo pipati cerviks pa cemo vidjet kad ce bit O, sada samo opusteno i samo akcijanje :)
Evo jeeee 😁😁...ajd super..i ja sam ovaj ciklus isto malo pipala C...zanimljivo je u svakom slucaju...sam sto mene ovaj ciklus tem.zeza...zas nemam pojma...
Hej curke..evo samo da vam javim..sad došla s hitne☹️ prokrvarila sam.vidjela mi je hematom…srčeko se još ne čuje pa mi ndmogu dat nikakve tablete..znači mirovanje strogo 8 dana do pregleda..u slučaju jačeg krvarenja natrag na hitnu..ugl..prijeteći pobačaj😟🙁☹️😪
O joj...ne mora to biti lose...mnoge su ga trudnice imale pa je bilo sve u redu i iznjele trudnoce...samo odmaraj sada i ne sekiraj se..radi sam nuzno...bit ce sve u redu 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗
Evo da se i ja javim malo. Od mene ovaj mjesec nista nisam pratila nista, niti sam bila u tome. Imala sam sudar pa sam bila i tome svemu. Sad cemo da prode ciklus pa cemo dalje, taman da dodem sebi oko svega🙏 svim curkama sretno i cekamo plusice🥰😘
Oooo misa mu..pa kako si?
VI odbrojavanje
Sanja0508 - 9.9.2019 - …dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 1 dan ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 4 dana♧
Marinal - 21.9.3019 - 8 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 10 dana♧
Mika111 - 23.9.2019 - 10 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 12 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 13 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 16bdana♧
Mallla - 30.9.2019 - 17 dana♧