Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamino
    11. Rujan 2019. 14:15

Cure moje,
    Bila sam pisala kako mi je tempica pokazivala 36.6 I da nista od moje trudnoce.... Tako ja I prokrvarim sitno, rozkasto pola dana pa pola dana smeckasto alo samo iscjedak, ne izljev krvi! Bol u grudima se smanjila, grcevi kao za dobiti mengu... Krvarenje nakon dana ipo stane, menge nema... Ucinim test, veliki plus, danas idem vadit betu (16dan nakon ovulacije) ona 87,5 (sto I nije tako malo), pokazuje trudnocu.... U petak opet na betu da vidimo jel se pravilno dupla... Nadam se I uzdam u Boga da ce sve biti ok, da nije vanmatericno ili biokemijsko... Zene moje, nista nije izgubljeno dok menga ne dode...

• justagirl2201
    11. Rujan 2019. 14:38

Ajmeeeeeeeee ČESTITAAAAAAAM!!!!! 😍😍😍😍😍😍

zvjezdica37
    11. Rujan 2019. 14:39

Mamino

Cure moje,
    Bila sam pisala kako mi je tempica pokazivala 36.6 I da nista od moje trudnoce…. Tako ja I prokrvarim sitno, rozkasto pola dana pa pola dana smeckasto alo samo iscjedak, ne izljev krvi! Bol u grudima se smanjila, grcevi kao za dobiti mengu… Krvarenje nakon dana ipo stane, menge nema… Ucinim test, veliki plus, danas idem vadit betu (16dan nakon ovulacije) ona 87,5 (sto I nije tako malo), pokazuje trudnocu…. U petak opet na betu da vidimo jel se pravilno dupla… Nadam se I uzdam u Boga da ce sve biti ok, da nije vanmatericno ili biokemijsko… Zene moje, nista nije izgubljeno dok menga ne dode…

E pa super prica na kraju!Nadam se da ce sve biti ok kod tebe!👍🥰

• justagirl2201
    11. Rujan 2019. 15:11

Kod mene je 24dc...ujutro temp 36,5. Sada 37. Ne znam sto da mislim o tome...rekla sam da necu mjerit temp a opet mjerim :D

11. Rujan 2019. 15:16

Mamino

Cure moje,
    Bila sam pisala kako mi je tempica pokazivala 36.6 I da nista od moje trudnoce…. Tako ja I prokrvarim sitno, rozkasto pola dana pa pola dana smeckasto alo samo iscjedak, ne izljev krvi! Bol u grudima se smanjila, grcevi kao za dobiti mengu… Krvarenje nakon dana ipo stane, menge nema… Ucinim test, veliki plus, danas idem vadit betu (16dan nakon ovulacije) ona 87,5 (sto I nije tako malo), pokazuje trudnocu…. U petak opet na betu da vidimo jel se pravilno dupla… Nadam se I uzdam u Boga da ce sve biti ok, da nije vanmatericno ili biokemijsko… Zene moje, nista nije izgubljeno dok menga ne dode…

Aaaaaaa cestitammmmm....wuhuuuu...bit ce sve u redu sigurno 🤞❤...javi nam se 😁...to ja i kazem stalno...nista dok ne dode M...jer svaka zena je za sebe a i svaka trudnoca je razlicita...ne kazem da nema nekih klasicnih uzoraka. Moraju postojat inace bi bilo sve zbrda zdola. Ali zato postoje i iznimke. Ti se odmaraj i ne brini bit ce sve u redu. 🤞🤞🤞❤❤

11. Rujan 2019. 15:17

justagirl2201

Kod mene je 24dc…ujutro temp 36,5. Sada 37. Ne znam sto da mislim o tome…rekla sam da necu mjerit temp a opet mjerim :D

Hahahahaha ti si bome ko i ja komplicirana🤣🤣🤣( pozitivno naravno)....cekaj da dode dan za M pa ces vidit 😘

11. Rujan 2019. 15:19

tinchy-_-

Po njihovom sam trudna 7 tjedana..ali po mome i kad sam radila test je tek 5 tjedana..jer od dana kad sam ga radila i kad je pokazao 1-2 tjedna. Do danas ispada 5 tjedana..i ginić je sam rekao da kao da sam trudna 5 a ne 7..zato je to još tako malo možda..barem se nadam…

7 tjedana od zadnje M ak sam dobro skuzila. I ti kazes da je 5.  S tim da je tu jos - 2 tjedna kakti do Ovulacije i zaceca. Sto bi znacilo da si trudna pravo od zaceca 3 tjedna. Ako sam dobro shvatila jel? Ak je tak onda da ne brigaj...na sljedecem srce kuca ko kuca 😘😘😘😘😘

Mallla
    11. Rujan 2019. 15:32

Baby mašemo i mi tvojoj bebici ❤️
    Lady_E čestitaaammm ❤️ poseban je to osjećaj!
    Tinchy, što ti je pokazao uzv? Ako gin kaže uredu je onda je uredu, ima se fore do 9tt da prokuca srčeko. Uživaj, mazi pazi pupu i bit će sve u redu.
    Mamino, čestitam, lijepa priča na kraju! Navijamo da se beta dupla!

url=https://lilypie.com]

Mikixy
    11. Rujan 2019. 15:43

Cure čestitam! A ova priča sa dvije ovulacije je super!😅😅Posudi nama koje nikako da zatrudnimo jednu 😂😂😂 moji testići još nisu stigli a M gotova i sad se bojim da ću preskočiti ovulaciju 😏😏😏

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• baby
    11. Rujan 2019. 15:45

Cestitke novim plusicima :) meni je beta 14.dan nakon ovulacije bila 83, pravilno se duplala kasnije tako da samo opusteno koliko se moze, treba vjerovati da je sve dobro i cim vise paziti na sebe :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.