Cure moje,
Bila sam pisala kako mi je tempica pokazivala 36.6 I da nista od moje trudnoce.... Tako ja I prokrvarim sitno, rozkasto pola dana pa pola dana smeckasto alo samo iscjedak, ne izljev krvi! Bol u grudima se smanjila, grcevi kao za dobiti mengu... Krvarenje nakon dana ipo stane, menge nema... Ucinim test, veliki plus, danas idem vadit betu (16dan nakon ovulacije) ona 87,5 (sto I nije tako malo), pokazuje trudnocu.... U petak opet na betu da vidimo jel se pravilno dupla... Nadam se I uzdam u Boga da ce sve biti ok, da nije vanmatericno ili biokemijsko... Zene moje, nista nije izgubljeno dok menga ne dode...
Cure moje,
Bila sam pisala kako mi je tempica pokazivala 36.6 I da nista od moje trudnoce…. Tako ja I prokrvarim sitno, rozkasto pola dana pa pola dana smeckasto alo samo iscjedak, ne izljev krvi! Bol u grudima se smanjila, grcevi kao za dobiti mengu… Krvarenje nakon dana ipo stane, menge nema… Ucinim test, veliki plus, danas idem vadit betu (16dan nakon ovulacije) ona 87,5 (sto I nije tako malo), pokazuje trudnocu…. U petak opet na betu da vidimo jel se pravilno dupla… Nadam se I uzdam u Boga da ce sve biti ok, da nije vanmatericno ili biokemijsko… Zene moje, nista nije izgubljeno dok menga ne dode…
E pa super prica na kraju!Nadam se da ce sve biti ok kod tebe!👍🥰
Kod mene je 24dc...ujutro temp 36,5. Sada 37. Ne znam sto da mislim o tome...rekla sam da necu mjerit temp a opet mjerim :D
Cure moje,
Bila sam pisala kako mi je tempica pokazivala 36.6 I da nista od moje trudnoce…. Tako ja I prokrvarim sitno, rozkasto pola dana pa pola dana smeckasto alo samo iscjedak, ne izljev krvi! Bol u grudima se smanjila, grcevi kao za dobiti mengu… Krvarenje nakon dana ipo stane, menge nema… Ucinim test, veliki plus, danas idem vadit betu (16dan nakon ovulacije) ona 87,5 (sto I nije tako malo), pokazuje trudnocu…. U petak opet na betu da vidimo jel se pravilno dupla… Nadam se I uzdam u Boga da ce sve biti ok, da nije vanmatericno ili biokemijsko… Zene moje, nista nije izgubljeno dok menga ne dode…
Aaaaaaa cestitammmmm....wuhuuuu...bit ce sve u redu sigurno 🤞❤...javi nam se 😁...to ja i kazem stalno...nista dok ne dode M...jer svaka zena je za sebe a i svaka trudnoca je razlicita...ne kazem da nema nekih klasicnih uzoraka. Moraju postojat inace bi bilo sve zbrda zdola. Ali zato postoje i iznimke. Ti se odmaraj i ne brini bit ce sve u redu. 🤞🤞🤞❤❤
Kod mene je 24dc…ujutro temp 36,5. Sada 37. Ne znam sto da mislim o tome…rekla sam da necu mjerit temp a opet mjerim :D
Hahahahaha ti si bome ko i ja komplicirana🤣🤣🤣( pozitivno naravno)....cekaj da dode dan za M pa ces vidit 😘
Po njihovom sam trudna 7 tjedana..ali po mome i kad sam radila test je tek 5 tjedana..jer od dana kad sam ga radila i kad je pokazao 1-2 tjedna. Do danas ispada 5 tjedana..i ginić je sam rekao da kao da sam trudna 5 a ne 7..zato je to još tako malo možda..barem se nadam…
7 tjedana od zadnje M ak sam dobro skuzila. I ti kazes da je 5. S tim da je tu jos - 2 tjedna kakti do Ovulacije i zaceca. Sto bi znacilo da si trudna pravo od zaceca 3 tjedna. Ako sam dobro shvatila jel? Ak je tak onda da ne brigaj...na sljedecem srce kuca ko kuca 😘😘😘😘😘
Baby mašemo i mi tvojoj bebici ❤️
Lady_E čestitaaammm ❤️ poseban je to osjećaj!
Tinchy, što ti je pokazao uzv? Ako gin kaže uredu je onda je uredu, ima se fore do 9tt da prokuca srčeko. Uživaj, mazi pazi pupu i bit će sve u redu.
Mamino, čestitam, lijepa priča na kraju! Navijamo da se beta dupla!
url=https://lilypie.com]
Cure čestitam! A ova priča sa dvije ovulacije je super!😅😅Posudi nama koje nikako da zatrudnimo jednu 😂😂😂 moji testići još nisu stigli a M gotova i sad se bojim da ću preskočiti ovulaciju 😏😏😏
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Cestitke novim plusicima :) meni je beta 14.dan nakon ovulacije bila 83, pravilno se duplala kasnije tako da samo opusteno koliko se moze, treba vjerovati da je sve dobro i cim vise paziti na sebe :)
Sortiraj odgovore
Najstariji