Mogućee crne rupee…ja sam blizanka tak da :) hihi
Daj ne zezaj? Ja mislim da sam mozda imala 2 O. Jucer me poceo desni jajnik boliti i idem pogledat cerviks kad ono otvoren ko krafnica...🤭🤭🤭🤭...a jucer i danas imala pad tem nakon sto mi je FF oznacio O u petak koja bi se poklopila sa ginicom i ultrazvukom. Pa et sta reci...a inace neki dan smo M i ja pricali o blizancimam. U njegovoj familiji ima sa mamine i tatine strame blizanaca a kod mene ono sta ja znam je da mi tetina kcer ima dve blizanke curice. Tako da.....
Očito dvije ovulacije imam…doktor mi je reko tak nešt…tipa da imam velike rezerve al ja ga nisam skužila…jel moguće to?
Moguce je,ja sam jedna od njih kod koje je u razmaku dva tjedna nasao dvije O,tokom jedne je bio aktivniji desni jajnik,a u drugoj oba,obzirom da su mi bake s obje strane imale blizance uopce me nije sokirala cinjenica da su ovulirala oba jajnika 😂
Ti ces odmah dvoje da si mirna neko vrijeme 🤣🤣🤣🤣
VI odbrojavanje
Tockica - 9.9.2019 - … dana ♧
Sanja0508 - 9.9.2019 - …dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 3 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 6 dana♧
Marinal - 21.9.3019 - 10 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 12 dana♧
Mika111 - 23.9.2019 - 12 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 14 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 15 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 18 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 19 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 19bdana♧
VII odbrojavanje 2019
Coco - 1.10.2019 - 20 dan♧
Hope2804 - 3.10.2019 - 22 dana♧
Mikixy - 3.10.2019 - 22 dana ♧
Tera_ - 8.10.2019 - 27 dana♧
Pozdrav cure, svratila sam vidjeti dal ima kakvih novosti..mi smo sutra u 14. tjednu trudnoce, dobro napredujemo, po ultrazvuku je beba tjedan dana manja ali zasad se dobro razvija i uvijek pristojno mahne rukicom na ultrazvuku :) zelim vam cim prije pozitivne testove, sad dolazi hladnije vrijeme pa se utoplite uz muzeve 😉
Pozdrav cure, svratila sam vidjeti dal ima kakvih novosti..mi smo sutra u 14. tjednu trudnoce, dobro napredujemo, po ultrazvuku je beba tjedan dana manja ali zasad se dobro razvija i uvijek pristojno mahne rukicom na ultrazvuku :) zelim vam cim prije pozitivne testove, sad dolazi hladnije vrijeme pa se utoplite uz muzeve 😉
A dusa mala ❤️❤️❤️...fala Bogu da je sve u redu 🙏. Nek si se ti nama javila.😍
Ej curke, evo me nazad, postala sam teta pa mi je sva paznja bila usmjerena na to 😊 tako da mi je ova M prosla neprimjetno, uopce ju nisam dozivjela.
Cekam posiljku Lh trakica pa krece uskoro pisanje i pracenje 🤪😁 jel netko radi uskoro test da javi lijepe vijesti? 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Ej curke, evo me nazad, postala sam teta pa mi je sva paznja bila usmjerena na to 😊 tako da mi je ova M prosla neprimjetno, uopce ju nisam dozivjela.
Cekam posiljku Lh trakica pa krece uskoro pisanje i pracenje 🤪😁 jel netko radi uskoro test da javi lijepe vijesti? 😊
Oooo cestitammmmm wuhuuuuu 😁😁
Evo meeee😆 trudnoća potvrđena.. 7+4😍😍
Ima 3mm..pa mi još ništa ekstra nije rekao .jer se još ne čuje srčeko .ali kaže da je sve u redu. Da dođem za 19.09 da bi trebalo bit već bolje..kaže da je vjerovatno kasna ovulacija😍😍😍😍 sretna sam 😍😍 samo me malo brine da se još ne čuje srčeko..je to normalno ili 😊😊😊
Tinchy suuupeeer 😍😍😍
Bas mi je drago za tebe,samo nista ne brini i uzivaj u svojoj malusnoj bebici💋💋🥰
Po njihovom sam trudna 7 tjedana..ali po mome i kad sam radila test je tek 5 tjedana..jer od dana kad sam ga radila i kad je pokazao 1-2 tjedna. Do danas ispada 5 tjedana..i ginić je sam rekao da kao da sam trudna 5 a ne 7..zato je to još tako malo možda..barem se nadam...
Sortiraj odgovore
Najstariji