Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2019. 07:13

Ovako...
    Skuzila sam da mi koji se opterecujemo Lh trakicama i testovima teze ostajemo trudne.
    Evo par cura(sve su preko 35godina) ostale su trudne nakon mjesec dana veze,pusile i cugale.
    A mi koje pratimo O sipak🙈
    Smatram da je definitivno istina kad kazu pusti kvragu trakice i sve.
    I odsad vise necu pratit ni trakice ni temp.
    Pusa svima

Mallla
    11. Rujan 2019. 07:23

MarinaI

Ovako…
    Skuzila sam da mi koji se opterecujemo Lh trakicama i testovima teze ostajemo trudne.
    Evo par cura(sve su preko 35godina) ostale su trudne nakon mjesec dana veze,pusile i cugale.
    Pusa svima

Ima sigurno jedan dio toga al prije trakica svima nam je bio period kad bude bude pa nije bilo onda smo se uhvatile trakica. A kad osjetimo zamor malo ih pustimo na miru. S druge strane prateći svoj ciklus mnoge su spoznale da im je potrebna potpomognuta itd. Ima priča koje drže i jednu ali i drugu stranu podjednako. Svakako kome je prropterećenje bolje da se ostavi toga na neko vrijeme al sad baš da je to recept.. Nije. 
    Neznam u 1 T smo se trudili 10mj, od toga sam 3mj pratila trakice i temp. I praktični točno znam koja akcija je bila dobitna! Mislim da kad odlučiš imati bebu što god radio jednostavno ne možeš biti 100% opuštena i ne misliti na to, pogotovo kako se bliži očekivani dan M 

url=https://lilypie.com]

11. Rujan 2019. 07:43

justagirl2201

Očito dvije ovulacije imam…doktor mi je reko tak nešt…tipa da imam velike rezerve al ja ga nisam skužila…jel moguće to?

Moguce je,ja sam jedna od njih kod koje je u razmaku dva tjedna nasao dvije O,tokom jedne je bio aktivniji desni jajnik,a u drugoj oba,obzirom da su mi bake s obje strane imale blizance uopce me nije sokirala cinjenica da su ovulirala oba jajnika 😂

• justagirl2201
    11. Rujan 2019. 08:08

Mogućee crne rupee...ja sam blizanka tak da :) hihi

• tinchy-_-
    11. Rujan 2019. 08:32

Hej curke..evo stigao je napokon dan mog pregledaaaa🤗🤗 držite fige da je sve ok..javim se🤗😘

• justagirl2201
    11. Rujan 2019. 08:48

Sretnooo Tinchyyy!!🤞🤞🤞 javi nam kak prošlo!!

Breskva
    11. Rujan 2019. 09:05

Sretno tincy, 😍😍

11. Rujan 2019. 09:44

MarinaI

Ovako…
    Pusa svima

Ima nesto u tome ali nije da je to razlog zasto se ostane trudan ako se "ne misli na to i pusti". Mnoge zene su "opterecene" time i razmisljaji i bave se trakicama pa su ostale trudne. Fala Bogu imamo trudnica na ovoj temi od pocetka teme. Mislim da je vise stvar u tome sto kao ne mislis o tome pa eto desi se. A desilo bi se da i mislis o tome. Neki dan sam napisala kako ja to usporedujem. " kad stojis pored vode i cekas da zavrije cinit ce se kao vjecnost. A ako odes i nesto radis zavrijaz ce za cas" zapravo joj je vremenski isto trrbala zavrit samo smo se necim umeduvremenu zokupili pa na je vrijeme brze proslo. Kad zena shvati da je opterecena trudnocom to nije u redu. Neka stane na loptu. Makne se od sveg i uzme zraka. Nismo sve iste. Svak ima svoj prag do koje moze ili ne moze. Ja sam od onih koje vole cekat pored vode da vidr kad ce mjehurici pocet 🤣😁😎

11. Rujan 2019. 09:45

tinchy-_-

Hej curke..evo stigao je napokon dan mog pregledaaaa🤗🤗 držite fige da je sve ok..javim se🤗😘

Sretnoooo javi kak je proslo ❤

Mallla
    11. Rujan 2019. 09:46

Sretno Tinchy čekamo tvoje oduševljenje u slijedećoj objavi ❤️
    Crnerupe i justagirl pa curee kod vas kad bude bit će odma duplo 😁😀 finooo! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.