Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    10. Rujan 2019. 20:04

Hej ženice mene i dalje probada u jajniku i reko idem ja lh trakicu napravit...nije pozitivno al jako blizu! Šaljem vam sliku...inace nema uopce druge crte il je jedva vidljiva kad se testiram par dana prije O ili poslije O....sta to sad znaci?

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 20:05

https://ibb.co/n7v3Gvy

10. Rujan 2019. 20:06

justagirl2201

Hej ženice mene i dalje probada u jajniku i reko idem ja lh trakicu napravit…nije pozitivno al jako blizu! Šaljem vam sliku…inace nema uopce druge crte il je jedva vidljiva kad se testiram par dana prije O ili poslije O….sta to sad znaci?

Aj daj sliku pa da vidimo. Al ak krenem tamniti znaci da bi uskoro trebo usljediti pik. 

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 20:06

A 23 dc...

10. Rujan 2019. 20:07

justagirl2201

A 23 dc…

Moguce da je kasna O. Ovo mi zgleda da ce usljediti O. A cek. Jesi do sad u ciklusu ovom ulovila pik ili je tek sad krenula tamniti. Sori ak si vec napisala da nejdem unazad gledat. 

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 20:11

Ulovila sam pik u ovom ciklusu 14dc...pozitivna trakica i smajlic na digitalnom testu....a danas je 23dc...vec zadnja 3 mj ulovim pik na sredini ciklusa...pa mi sad ovo nije jasnooo

10. Rujan 2019. 20:17

justagirl2201

Ulovila sam pik u ovom ciklusu 14dc…pozitivna trakica i smajlic na digitalnom testu….a danas je 23dc…vec zadnja 3 mj ulovim pik na sredini ciklusa…pa mi sad ovo nije jasnooo

Jest sjecam se sada da. Smajlica i trakice 👍. A tempica? 

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 20:26

Ne pratim jer nisam pratila.kak treba al povisena...ispod ruke izmedu 36.7 i 37

Breskva
    10. Rujan 2019. 20:59

https://ibb.co/MyzNqpD

Evo i mojih trakica,nije skroz tamna ali niti neznam dali je netkom ovaj kinez bio bas isti kao kontrolna crta,booo
    Kako god, za svaki slucaj bit ce akcije veceras 😅❤️
    Pratit cu i iduce dane,pa cemo vidit... 

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 21:00

Jos malo breskva...za dan dva ce ti bit tamnaaa...al svejedno akcijanjeee...sretnooo 🤞😍😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.