Hej ženice mene i dalje probada u jajniku i reko idem ja lh trakicu napravit...nije pozitivno al jako blizu! Šaljem vam sliku...inace nema uopce druge crte il je jedva vidljiva kad se testiram par dana prije O ili poslije O....sta to sad znaci?
Hej ženice mene i dalje probada u jajniku i reko idem ja lh trakicu napravit…nije pozitivno al jako blizu! Šaljem vam sliku…inace nema uopce druge crte il je jedva vidljiva kad se testiram par dana prije O ili poslije O….sta to sad znaci?
Aj daj sliku pa da vidimo. Al ak krenem tamniti znaci da bi uskoro trebo usljediti pik.
A 23 dc…
Moguce da je kasna O. Ovo mi zgleda da ce usljediti O. A cek. Jesi do sad u ciklusu ovom ulovila pik ili je tek sad krenula tamniti. Sori ak si vec napisala da nejdem unazad gledat.
Ulovila sam pik u ovom ciklusu 14dc...pozitivna trakica i smajlic na digitalnom testu....a danas je 23dc...vec zadnja 3 mj ulovim pik na sredini ciklusa...pa mi sad ovo nije jasnooo
Ulovila sam pik u ovom ciklusu 14dc…pozitivna trakica i smajlic na digitalnom testu….a danas je 23dc…vec zadnja 3 mj ulovim pik na sredini ciklusa…pa mi sad ovo nije jasnooo
Jest sjecam se sada da. Smajlica i trakice 👍. A tempica?
Ne pratim jer nisam pratila.kak treba al povisena...ispod ruke izmedu 36.7 i 37
https://ibb.co/MyzNqpD
Evo i mojih trakica,nije skroz tamna ali niti neznam dali je netkom ovaj kinez bio bas isti kao kontrolna crta,booo
Kako god, za svaki slucaj bit ce akcije veceras 😅❤️
Pratit cu i iduce dane,pa cemo vidit...
Jos malo breskva...za dan dva ce ti bit tamnaaa...al svejedno akcijanjeee...sretnooo 🤞😍😊
Sortiraj odgovore
Najstariji