Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2019. 16:05

justagirl2201

Ženice moje.. meni je dns nekak depra dan..mislim da to ima veze s utorkom…ne volim ih nikako…al imam snazan osjecaj da cu dobit m ovaj mj. 23 dc je, sise su me prestale bolit (ne kuzim) inace pred mengu ne mogu ih taknut. Sve simptome pms-a imam i narucila sam danas 30lh trakica…eto tolko se ne nadam T….bzvze dan uglavnom…

Hahaha svi ne vole ponedjeljke a ti utorke 🤣🤣🤣🤣🤣....a bome sam si ih i ja narucila. I to one plave. Nisam htjela ni zelene ni roze bas plave. Vidla kod jedne zenske na youtunu vodila evidenciju u biljeznicu i bas je lijepo zgledalo. 🤭🤭🤭🤭..a za sise ne znam sta bi ti rekla meni je to malo zbrckano sve. Tek sam ih prosli mjesec osjetila nakon duzeg vremena. 

10. Rujan 2019. 16:07

Mika111

Martina,jesu, radila sam briseve, serologiju na TORCH, pretrage na trombofiliju, kariograme, štitnjaču, OGTT, inzulinsku rezistenciju, sve je uredno jedino mi je D vitamin bio nizi pa sam uzimala visoke doze D vitamina i sad nikako da ponovno uspijem ostati T……….valjda ce biti uskoro

Aj super da je sve ok onda sta se tice te strane. A gle...nekad nece koliko mi htjela....znas da se mora sve poklopiti kak treba da bi uspilo.....drzim ti 🤞 da bude sto prije da ne moras vise cekat ❤🥰😘

10. Rujan 2019. 17:38

Cekam placu u petak sad al neka,to me nije sprijecilo da za 50kn kupim 20 testova na trudnocu i 30 LH trakica...nesto je muz sumnjiv pricao je za bebu kad ce radit i nece mozda ic da ga onda ne krivim jer ga slucajno nekad lupim u sveto mjesto🤭 pa reko necu ja nista pitat samo sam narucila 😂😂 kako ste mi vi danas? Ja ne pratim ni ovulaciju ni nista potpuno sam se izgubila u tome kako sam imala streptokok i znam da ce znog toga kasnit ovaj mjesec al svejedno da vidim sto ima kod vas i kako ste miii 😁😁😁

10. Rujan 2019. 18:24

crnerupe

Cekam placu u petak sad al neka,to me nije sprijecilo da za 50kn kupim 20 testova na trudnocu i 30 LH trakica…nesto je muz sumnjiv pricao je za bebu kad ce radit i nece mozda ic da ga onda ne krivim jer ga slucajno nekad lupim u sveto mjesto🤭 pa reko necu ja nista pitat samo sam narucila 😂😂 kako ste mi vi danas? Ja ne pratim ni ovulaciju ni nista potpuno sam se izgubila u tome kako sam imala streptokok i znam da ce znog toga kasnit ovaj mjesec al svejedno da vidim sto ima kod vas i kako ste miii 😁😁😁

20 testova 🤭🤭🤭🤭...dobra si. Ti si se sad opskrbila bome dobro. I na kraju ti nece trebat bas svi🤣...ajde neka ti prode ovaj ciklus pa da krene ostalo u miru 😎...ma dobro je...more i gore al more i bolje. I ja sam si narucila LH trakice. Sutra trebaju stici. Reko nek se nade. Eto kod mene kak ti po tempici bila O u petak. A kak ti i po ginici. E sad dal je puklo ili nije bumo vidli za 12 dana 🤣🤣🤣....kud puklo puklo 🤣🤣🤣

sanja0508
    10. Rujan 2019. 18:29

točkicaa

Bila sam bas jako razočarana i tužna kad sam procurila, ali nekako mi je lakše sad kad znam da sam ipak uspjela ostati trudna. To mi malo ulijeva nadu. Svakako cu se otići naručiti kod gin…

A jooooj bas mi je zao.
    Negdje u 1 mj se meni ista stvar dogodila. Testic pokazao pozitivino (mislim bila je jako jako slaba crtica) i onda pljus za koji dan dobila. 
    Tada sam to povezala da je test bio neispravan jer nisam htjela glavu razbijati previse jer bi bila previse tuzna. Malo se isplakala, krivila sama sebe i shvatila da to nije uredu od mene da si radim tako nesto kada mozda i nije nista i nastavila se truditi od tada i dalje....
    Napravila sam i ja test, minus velik kao kuca. Jos nisam dobila, ali mislim da ni necu jos. Meni su ciklusi preko ljeta uvijek poremeceni radi vrucine, kretanja i nemam pojma ja cega (prosli je trajao 48 dana) 
    Jucer sam pricala sa dragim, i on je pristao da ide samnom na sve moguce pretrage. I da vidimo sta je. 
    Mladi smo, a ovo pokusavanje traje jako dugo. 
    Cudno je to. Prije malo vise od godinu dana kada smo krenuli pricati da bi bebu sve je jos bilo u strahu, kao idemo se prestati paziti pa kada bude bude....tko bi rekao da ce se to razvuci ovako. Nekako sam se nadala da ce to biti lakse. Ali eto, svi strahovi kojih sam se bojala nekada se ostvarili i bas nam je tesko doci do bebe. 
    Novi mjesec, nova nada. Mozemo mi to cure ❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Breskva
    10. Rujan 2019. 18:53

Pozdrav zene,evo mene 9 dc, danas mi je pad temperature... tj. bila je danima 36.4 ,a  od danas je 36.0 ...
    To vi znacilo da bi ovulacija bila kroz 2/3 dana???

coco
    10. Rujan 2019. 18:57

Baš mi je žao točkicaa... kao što kažeš, barem znaš da ste uspjeli jednom, uspijet ćete opet, a mi ovdje držimo fige da bude uspješnije 
    Ja sam bila danas opet kod svoje gin i namolila ju da prepiše i za mm antibiotik, tako da evo još jedan ciklus provodimo u apstinenciji, a do onda imam vremena smisliti što nam je idući korak, jer je dragi i sam predložio da će napraviti sve što god treba samo da vidimo neki napredak, mi radimo na bebici malo više od godinu dana i još ništa, baš ništa  

10. Rujan 2019. 19:55

sanja0508

točkicaa

Bila sam bas jako razočarana i tužna kad sam procurila, ali nekako mi je lakše sad kad znam da sam ipak uspjela ostati trudna. To mi malo ulijeva nadu. Svakako cu se otići naručiti kod gin…

A jooooj bas mi je zao.
    Negdje u 1 mj se meni ista stvar dogodila. Testic pokazao pozitivino (mislim bila je jako jako slaba crtica) i onda pljus za koji dan dobila.
    Tada sam to povezala da je test bio neispravan jer nisam htjela glavu razbijati previse jer bi bila previse tuzna. Malo se isplakala, krivila sama sebe i shvatila da to nije uredu od mene da si radim tako nesto kada mozda i nije nista i nastavila se truditi od tada i dalje….
    Napravila sam i ja test, minus velik kao kuca. Jos nisam dobila, ali mislim da ni necu jos. Meni su ciklusi preko ljeta uvijek poremeceni radi vrucine, kretanja i nemam pojma ja cega (prosli je trajao 48 dana)
    Jucer sam pricala sa dragim, i on je pristao da ide samnom na sve moguce pretrage. I da vidimo sta je.
    Mladi smo, a ovo pokusavanje traje jako dugo.
    Cudno je to. Prije malo vise od godinu dana kada smo krenuli pricati da bi bebu sve je jos bilo u strahu, kao idemo se prestati paziti pa kada bude bude….tko bi rekao da ce se to razvuci ovako. Nekako sam se nadala da ce to biti lakse. Ali eto, svi strahovi kojih sam se bojala nekada se ostvarili i bas nam je tesko doci do bebe.
    Novi mjesec, nova nada. Mozemo mi to cure ❤

👍👍👍👍

10. Rujan 2019. 19:56

coco

Baš mi je žao točkicaa… kao što kažeš, barem znaš da ste uspjeli jednom, uspijet ćete opet, a mi ovdje držimo fige da bude uspješnije
    Ja sam bila danas opet kod svoje gin i namolila ju da prepiše i za mm antibiotik, tako da evo još jedan ciklus provodimo u apstinenciji, a do onda imam vremena smisliti što nam je idući korak, jer je dragi i sam predložio da će napraviti sve što god treba samo da vidimo neki napredak, mi radimo na bebici malo više od godinu dana i još ništa, baš ništa

Aj super da ste dobili antibiotik 👍. Sad malo odmorko i onda dalje i bas mi je drago da je i M tako odreagiro. Bitno je da se podrzavate i da ste jedam uz drugog ❤❤❤ 

10. Rujan 2019. 19:58

Breskva

Pozdrav zene,evo mene 9 dc, danas mi je pad temperature… tj. bila je danima 36.4 ,a od danas je 36.0 …
    To vi znacilo da bi ovulacija bila kroz 2/3 dana???

Ak ti bude naredna 3 dana visoka tem onda znaci da se O desila ili se desava danas. Jer porast od tri dana nakon pada tem pokazuju da je O vec bila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.