Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    10. Rujan 2019. 11:13

Martina1982

zvjezdica37

sanja0508

Hope2804

sanja0508

Ej cure, mene trbuh poceo jako boliti. Mislim da stvari stizu uskoro. Tako da mislim da ni od mene nista ovaj mjesec.
    Uskoro cu na godisnji pa sam se narucila na sve moguce preglede pa cu viditi sta je i kako je.
    Ali i dalje brojimo i vjerujemo da ce sve biti ok 😊

Kakva ti je temperatura? Meni je dan prije menge pala, a do tad se drzala na 37

Pala i meni. Bila mi je 37, i 37,1 jutros mjerila kada sam ustala 36.6.

I moja pocela padat….😫😭🤭🤭

Cuj bus vidla sutra kak ce biti ako krene opet padat onda jezi ga…aliiii…ako ne krene padat u bude opet prema gore…onda znas sta je…znas da postoji implatancijski pad tempice….🤞

Nisam ni ocekivala da je T...po simptomima mi izgleda da ce doci...evo i sad mjerim pod pazuh i pala je ispod 37...ali nocurak me spasio barem za sada nemam bolove i nesvjestice
    Sad ce ona padat par dana tako da cu taman za 3ili4dana dobit
    Ih...ako nista drugo imam jos vremena za radjane🤗

10. Rujan 2019. 11:35

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

sanja0508

Hope2804

sanja0508

Ej cure, mene trbuh poceo jako boliti. Mislim da stvari stizu uskoro. Tako da mislim da ni od mene nista ovaj mjesec.
    Uskoro cu na godisnji pa sam se narucila na sve moguce preglede pa cu viditi sta je i kako je.
    Ali i dalje brojimo i vjerujemo da ce sve biti ok 😊

Kakva ti je temperatura? Meni je dan prije menge pala, a do tad se drzala na 37

Pala i meni. Bila mi je 37, i 37,1 jutros mjerila kada sam ustala 36.6.

I moja pocela padat….😫😭🤭🤭

Cuj bus vidla sutra kak ce biti ako krene opet padat onda jezi ga…aliiii…ako ne krene padat u bude opet prema gore…onda znas sta je…znas da postoji implatancijski pad tempice….🤞

Nisam ni ocekivala da je T…po simptomima mi izgleda da ce doci…evo i sad mjerim pod pazuh i pala je ispod 37…ali nocurak me spasio barem za sada nemam bolove i nesvjestice
    Sad ce ona padat par dana tako da cu taman za 3ili4dana dobit
    Ih…ako nista drugo imam jos vremena za radjane🤗

Oooo ma dok ne procuris ne vjerujem nista 🙅‍♀️🤭😁😘❤

10. Rujan 2019. 11:37

Mika111

Prvi je bio u 2.mj.prošle godine, u 8.om tj., nekoliko dana nakon urednog pregleda gdje smo vec vidjeli i srcanu akciju sam prvo dobila smeđi iscjedak pa bila nekoliko dana na duphastonima i mirovanje, ali je za tjedan dana bas krenulo obilno krvarenje i bio je inkompletni spontani pa sam bila i na kiretazi, a drugi je bio tocno prije godinu dana, u 6.om.tj.ponovno smeđi iscjedak i sve se ponovilo samo sam se sama očistila.
    Sad sam nedavno bila kod gin pa me malo zabrinuo jer sam mu spomenula da su mi unazad nekoliko mjeseci m oskudnije nego inace pa je spominjao priraslice nakon kiretaze i da bi bilo dobro napraviti histeroskopiju ako ne uspije uskoro…..ne znam jel ima koja od vas iskustva s tim?
    Da, da, citala sam malo temu i stvarno nas je puno sa spontanim….nisam ni znala da je to toliko često

A nisu te slali na nikakve pretrage? Da ima nas i vise nego mislimo samo se ne prica o tome bas. 

anKol
    10. Rujan 2019. 11:37

Mene skroz bolucka ta lijeva strana di je bila O, i ledja me bole...a di je nedjelja :D najgore mi je to razdoblje id O do M

10. Rujan 2019. 12:03

anKol

Mene skroz bolucka ta lijeva strana di je bila O, i ledja me bole…a di je nedjelja :D najgore mi je to razdoblje id O do M

Slazem se. Bas jest taj period koma za cekanje. I sam nes oslukujem i umisljam 🤣🤣🤣🤣. Pa na kraju vise ne znam jel stvarno osjecam ili umisljam 🤣🤣🤣

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 12:12

Ženice moje.. meni je dns nekak depra dan..mislim da to ima veze s utorkom...ne volim ih nikako...al imam snazan osjecaj da cu dobit m ovaj mj. 23 dc je, sise su me prestale bolit (ne kuzim) inace pred mengu ne mogu ih taknut. Sve simptome pms-a imam i narucila sam danas 30lh trakica...eto tolko se ne nadam T....bzvze dan uglavnom...

anKol
    10. Rujan 2019. 12:19

justagirl2201

Ženice moje.. meni je dns nekak depra dan..mislim da to ima veze s utorkom…ne volim ih nikako…al imam snazan osjecaj da cu dobit m ovaj mj. 23 dc je, sise su me prestale bolit (ne kuzim) inace pred mengu ne mogu ih taknut. Sve simptome pms-a imam i narucila sam danas 30lh trakica…eto tolko se ne nadam T….bzvze dan uglavnom…

Mene su inace uvijek bolile pred mengu u to dok ne procurim....i onda jedan ciklus su me prestale bolit prije menge i to je bio dobitan ciklus :)

• justagirl2201
    10. Rujan 2019. 12:30

Woooow....to mi je sad malo dalo novu nadu 😍🤞 hvala ti!

anKol
    10. Rujan 2019. 14:07

justagirl2201

Woooow….to mi je sad malo dalo novu nadu 😍🤞 hvala ti!

To mi je prvo bilo sumnjivo, i zbog toga sam radila test 

Mika111
    10. Rujan 2019. 15:24

Martina, jesu, radila sam briseve, serologiju na TORCH, pretrage na trombofiliju, kariograme, štitnjaču, OGTT, inzulinsku rezistenciju, sve je uredno jedino mi je D vitamin bio nizi pa sam uzimala visoke doze D vitamina i sad nikako da ponovno uspijem ostati T..........valjda ce biti uskoro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.