Trebam pomoc, ako netko zna mozda.. dosao mi je papa i pise dole sumamed, i pitam ja sestru zasto nema za partnera nista, ona kaze ne znam nista bez doktorice.. je li bi mi trebala ginekologica prepisat i za njega antibiotik ili to moze dokt. opce prakse njegova?
Jer dala mi je bila prije pape neku kremu ali ocito nema ucinka ako se samo ja lijecim
Uf za to ne znam tocno ali bi prije rekla ako je u pitanju antibiotik da daje dr.opce prakse zbog mogucih alergija ili slicnog. Tebe pozna pa zna sve. Ne znam mozda sam u krivu. Pa da ak je neka bakterija nema ucinka sam kod tebe. Ja sam jednom isto imala al sam ja pila neke tebleze a moj M se mazo
Ma pokusavam ih i poslije jos dobiti na telefon ali nikako, bas je frustrirajuce sta svaki put moras otici tamo osobno da nesto rjesis.
Sta cu postici ako samo ja popijem antibiotik, opet cemo se vrtit u krug 😑 a i nece ni beba doci ovako, sve nas to sprijecava
Ej cure, mene trbuh poceo jako boliti. Mislim da stvari stizu uskoro. Tako da mislim da ni od mene nista ovaj mjesec.
Uskoro cu na godisnji pa sam se narucila na sve moguce preglede pa cu viditi sta je i kako je.
Ali i dalje brojimo i vjerujemo da ce sve biti ok 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ej cure, mene trbuh poceo jako boliti. Mislim da stvari stizu uskoro. Tako da mislim da ni od mene nista ovaj mjesec.
Uskoro cu na godisnji pa sam se narucila na sve moguce preglede pa cu viditi sta je i kako je.
Kakva ti je temperatura? Meni je dan prije menge pala, a do tad se drzala na 37
A misa joj. Aj vidit cemo oce li doci. Dobro da si si sredila da pod godisnjem to obavis. Lakse je nego kombinirat termine uz posao. Ma bit ce sve ok 😎😉
Pala i meni. Bila mi je 37, i 37,1 jutros mjerila kada sam ustala 36.6.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
A misa joj. Aj vidit cemo oce li doci. Dobro da si si sredila da pod godisnjem to obavis. Lakse je nego kombinirat termine uz posao. Ma bit ce sve ok 😎😉
Biti ce sve ok. Ne damo se mi 😊
Napravim sutra taj test, ali poznam svoje tijelo i vec znam kako mi je kada trebam dobiti.
Ali idemo dalje sve i guramo. Biti ceee kad tad ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
Onda kao i meni, novi ciklus, nova nada. Drzim fige da nam što prije uspije
💕
Jutro! Evo da vam ukratko ispričam svoju situaciju, odem ja prije koji dan kupiti par onih mullerovih trakica za trudnoću, nisam ih nikada isprobala pa reko da probam. Nisam mogla izdržati i napravim prvi sinoć navečer prije spavanja. Napravim kad ono šok, pojavila se blijeeeda crtica u roku minute i ja tako presretna legnem u krevet da dočekam jutro da mogu opet napraviti i da mi pokaže malo tamniju crticu, kad ono isto tako, čak i svijetlija..da bi mene nakon tog testa otprilike sat vremena nakon zabolilo dolje bas kao kad trebam dobiti, odem u wc i naravno procurim.
http://a64.tinypic.com/sowjeh.jpg
Jel tko probao ove testove da im je isto pokazivao sjene ili svijetle crtice, ne znam šta bih mislila prvi put sam ih koristila.
Došao je novi ciklus i nova nada 🥰🤞🏻
Ja sam koristila i uvjek su mi bile tocne(negativne).
Pa meni izgledaju to bas dobre sjene, samo nemogu razaznat dali su imalo roze? Dali ti bas jako curi ili?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Jutro! Evo da vam ukratko ispričam svoju situaciju, odem ja prije koji dan kupiti par onih mullerovih trakica za trudnoću, nisam ih nikada isprobala pa reko da probam. Nisam mogla izdržati i napravim prvi sinoć navečer prije spavanja. Napravim kad ono šok, pojavila se blijeeeda crtica u roku minute i ja tako presretna legnem u krevet da dočekam jutro da mogu opet napraviti i da mi pokaže malo tamniju crticu, kad ono isto tako, čak i svijetlija..da bi mene nakon tog testa otprilike sat vremena nakon zabolilo dolje bas kao kad trebam dobiti, odem u wc i naravno procurim.
http://a64.tinypic.com/sowjeh.jpg
Jel tko probao ove testove da im je isto pokazivao sjene ili svijetle crtice, ne znam šta bih mislila prvi put sam ih koristila.
Došao je novi ciklus i nova nada 🥰🤞🏻
😣😣vide se linije...ako si jace procurila onda je mozda bilo nesto sto je priroda sama selektirala...nadam se da nisi previse tuzna...kakva ti je sad situacija
I moja pocela padat....😫😭🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji