Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    12. Kolovoz 2019. 09:07

Mallla

Ja sam si kupila tu menstrualnu casicu,nisam nista opipavala,uzela sam onu najmanju za pocetnike,jer meni svakako M nisu obilne,a i nisam je uzela zbog toga,nego jer sam citala kako su je neke zene koristile nakon odnosa da plivaci ne odu van!
    U svakom slucaju,koristila sam je jednom i sad mi stoji u kupaonici jer mi se iskreno ne da zezati s tim ni izvoditi kojekakve akrobacije nakon odnosa...vidjet cemo,ako ne bude do kraja godine nista mozda cu je pokusati koristiti malo cesce ili otici prekontrolirati hormone da vidim da li je tu sve ok!

Arwen87
    12. Kolovoz 2019. 09:26

Mallla

Arwen ovo što si ispričala ti je bez obzira na godine, ja punim 30 u 11om mj, prvo djete sam rodila s 27 dakle s 26 sam bila trudna a godinu prije se udala, misliš d ame nisu čekale iste priče, i da sada svi pilaju s drugim djetetom i nakon će s trećim i tako… Ljudi valjda ne znaju šta bi drugo pitali 😂😂 al da diže živce je itekako

Aha,znaci i ti si u zaostatku🤦😂😂

zvjezdica37
    12. Kolovoz 2019. 09:39

Martina1982

Arwen87

Martina1982

Dobro dosla…mozes nam se i ti pridruziti ako zelis na odbrojavanj☺️.. Da da to bi bio pik…dobro da ste i cete akcijati. Drzim 🤞 da bude dobitan. Hvala na lijepim rjecima. Zato smo tu da si pomognemo i budemo utjeha u onim D danima. A i meni je od kad sam ovdje sve nekako lakse. Znam da nisam sama. Nazalost kad vec imamo takve probleme sto si ne bi bile podrska. 😎😉. Evo imamo bar jedan plusic svaki mjesec tako da ipak se nes desava pozitivno 👏

Mozes me staviti na odbrojavanje!😊
    Ciklusi su mi redovni i sljedeca M bi trebala biti 26.08.,pa evo,zajedno cemo cekati!
    Nama je ovo zapravo prvi ciljani pokusaj s trakicama,pa cemo vidjeti sto ce biti na kraju mjeseca!
    Za sad jos uvijek nisam niti u stresu niti zabrinuta,ne mislim kako smo stari(iako smo po komentarima pojedinaca vec trebali imati dvoje,troje djece,spremne za skolu,i nije im jasno sta smo cekali,kad planiramo,zasto jos nema nista a vec smo godinu u braku…)slazemo se super,lijepo zivimo,oboje radimo i sad su nam se neke stvari poslozile u zivotu pa smo spremni i za taj korak!
    Ali potpuno razumijem vas koje pokusavate duze vremena pa se uvijek nesto zakomplicira ili zavrsi tuzno,da vam bude svega preko glave,i da postanete depresivne,ljute,tuzne,bezvoljne…ali bit ce to sve na kraju dobro!😊❤️

Ajde super onda. 👍. Nek ti se ostvari ➕ sto prije da mozes pobjec na drugu temu 😉😎. Ma kakva starost. Btw. Ja imam 37 a M mi ima 30 😉🤭🤣

Bas fora vas dvoje👍🥰
    Simpaticno je skroz,godine su samo broj ako znas zivjeti,razlike postoje u svemu ako cemo tako gledat.
    Btw kakve su ti tempice jel jos uvijek pijes prog?
    Ja pijem i onako...drze se gore ali kad prestanem piti mislim da cu dobiti M..danas mi je 12.dan ciklusa i ne osjecam se trudno niti napuhano niti ista...zaista mislim da nema nista od T jer mi grudi cak nisu bolne ni ista.
    Blago receno promasaj🥴
    Napravit cu test za dva dana pa da mogu prestat trosit prog.

12. Kolovoz 2019. 11:36

zvjezdica37

Martina1982

Arwen87

Martina1982

Dobro dosla…mozes nam se i ti pridruziti ako zelis na odbrojavanj☺️.. Da da to bi bio pik…dobro da ste i cete akcijati. Drzim 🤞 da bude dobitan. Hvala na lijepim rjecima. Zato smo tu da si pomognemo i budemo utjeha u onim D danima. A i meni je od kad sam ovdje sve nekako lakse. Znam da nisam sama. Nazalost kad vec imamo 

Bas fora vas dvoje👍🥰
    Simpaticno je skroz,godine su samo broj ako znas zivjeti,razlike postoje u svemu ako cemo tako gledat.
    Btw kakve su ti tempice jel jos uvijek pijes prog?
    Ja pijem i onako…drze se gore ali kad prestanem piti mislim da cu dobiti M..danas mi je 12.dan ciklusa i ne osjecam se trudno niti napuhano niti ista…zaista mislim da nema nista od T jer mi grudi cak nisu bolne ni ista.
    Blago receno promasaj🥴
    Napravit cu test za dva dana pa da mogu prestat trosit prog.

Evo stavit cu link za graf da vidis tem. Da kad prestanes piti ako nisi T dobit ces M. Ali ne moraju tu znakovo znaciti da nisi. Mozda bas auprotno jer so sada si svaki put imala simptome. Ak imas graf stavi da vidim. Jucer mi bila zadnja tableta za ovaj ciklus. Sad cekam M. Svaki cas ce jer me poceo boliti trbuh. Test je negativan danas. Sto sam i ocekivala. Grudi su mi jucer pocele biti kao malo bolne. Al ne toliko na dodir nego onak ih osjetim. Ne znam kak bi se izrazila 🤣🤣🤣. Napuhane su al ne tvrde. I malo sam istrazivala razgovor sa kumom od prosle godine kad sam zacela i vidla sam da sam joj pisala da sam uzimala i tablete za Ovulaciju  i Progesteron poslje. Tako da sam jos ovaj i sljedeci ciklus smirena. Onda ide kontrola i tablete za Ovulaciju. I tada vjerujem da ce biti uspjesno. A tebi drzim fige da nas mala pikulica zafrkne sa simptomima i mami donese ➕. 🤗🤗🤗😘😘😘

12. Kolovoz 2019. 11:39

Arwen87

Martina 1982
    Ma to su gluposti!Godine su ionako samo broj!

Ali uvijek se nadju neki koji vole dati svoje misljenje iako ga nisam ni trazila pa me to pomalo zivcira!
    I nemam problema s tim kad me netko s kim sam bliska zeza ili pita da li sta planiramo,ali mi ide na jetru kad mi netko s kim sam na "bok" i tko me vidi par puta godisnje,krene ispitivati nesto u sto ne zabadaju nos ni moji najblizi!
    Bili smo dugo u vezi pa je pojedince brinulo da li i kad sta planiramo,onda smo se zarucii pa ih je opet brinulo kad ce biti vjencanje i da ne budemo predugo zaruceni jer onda nema nista od toga,pa kad smo se vjencali doslovno nakon mjesec dana su krenula pitanja da li cemo i kad imati djece,jer vec imamo dosta godina pa nemamo sta cekati i tako….
    A neki dan mi mama kaze da ju je susjeda onak u prolazu stala ispitivati ima li sta kod nas pa se zivo zabrinula jer smo u braku vec cijelu godinu a ja jos nisam trudna pa im nije jasno sta se dogadja!🤦
    Nisam znala da postoji neki odredjeni period nakon vjencanja nakon kojeg moram objaviti trudnocu na sva zvona kako mi se okolina ne bi sekirala!
    Mislim,ne znam kako vi ostale i imate li uopce takvih zabadala u zivotu,ali mene takve osobe i pitanja zaista iritiraju!
    Eto,sad sam se bas neplanirano raspisala,ne zamjerite😂😂

Ma naravno. Uvijek sto pitanja. I samo jedno vuce drugo. Katastrofa. Al ja se oglusim na to i idemo dalje. Nakon sta nam se izdesavalo to sta je Fala Bogu pa niko vise ne pita kad ce dijete. Jer im je neugodno. Sad su svi umuknuli. 😁 Sam ti njih na ignor. 

12. Kolovoz 2019. 11:41

Mallla

Martina čak je poželjno tijekom tuširanja jer sibtada opuštena i čista. Al opet ti kažem teško ćeš skužit dok ga ne probaš u početku ciklusa kad je kao vrh nosa onda skužiš šta to je zapravo.

Aha aj super. Bas cu i to isprobat. Nesto novo 🤣👍🤭

• justagirl2201
    12. Kolovoz 2019. 11:42

Martina, mozda je jos rano za testic....mogao bi bit plusić za par dana...držim fige!! I inace grudi prestanu bolit na dan kad trebas dobit...bar je meni tak...tak da bi mogao bit +. Držim fige!!! Meni je 20dc...temp je pala na 36, 5 :( to odmah uglavnom znaci da nije doslo do T ili je svejedno moguce?

12. Kolovoz 2019. 11:44

Evo linka za moj graf 😉

http://i67.tinypic.com/s5vfqc.jpg

• justagirl2201
    12. Kolovoz 2019. 11:45

Ja potaknuta pricom o cerviksu maloprije nakon tusiranja isla isprobat...i u principu nisam napipala nista...niti kao usne niti kao vrh nosa....mekano je, usko, vlažno i to je to :) tak da nemam pojma sta da mislim o tom haha :D

12. Kolovoz 2019. 11:53

Lalla kakvo je stanje kod tebe?
    Anastazija isto pitanje?☺️
    Justagirl2201 znas sta cu ti rec. Sve je moguce u nista nije moguce. Vidla sam i cula svasta. Tako da....dok ne procuris nadamo se da si trudna ti ili bilo koja druga 🤭. Inace ne bi trebala past. Ali moguce su Oscilacije. Obicno oko 25 dana pocne padat (kao npr.meni) sto se vidi u grafu. Ili ostane visoka. Al opet. To je sve relativno i zavisi od zene do zene. Kazu da moze doc do pada kod implatancije. Pa onda opet raste. Ma mislim da nije bilo rano za test jer postoje dve mogucnosti kad sam mogla imat O i od obe je vec proslo dosta dana da bi test bio poz ili bar blijeda crta. A moje bijelooo ko snijeg 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.