Kako ste cure danas?
Mene danas hvataju valovi vrućine, probudila sam se preznojena, kasnije me još u 2 puta oblio znoj. Grudi su mi napuhanije al ne čini mi se ništa značajno. Želudac me povremeno isto mućka. Sve se mislim neće me valjda zabolit. Jajnike tu i tamo osjetim al isto ništa značajno. Ugl. Sporo mi prolaze dani.
Obzirom da se danima osjećam 🙄 jučer sam napravila test (budala) naravno da nema ništa, a napravila sam i LH koji su tamni, s pretpostavkom da je pik bio prije cca 4 dana to je neka moja pretpostavka. Eh da mi se opustit i ne mislit na ništa od ovoga.. Ali ne može mi bit.... Valja se strpiti.
url=https://lilypie.com]
A ja evo od jučer mi nekako loše..mučnina ko neka knedla u grlu kao da ću povraćati ali ništa..u želucu i trbuhu se čudno osjećam kao da moram na WC ali ne idem tako često..ali inače od simptoma nula bodova..a za tri dana moram dobit vješticu
Kako ste cure danas?
Mene danas hvataju valovi vrućine, probudila sam se preznojena, kasnije me još u 2 puta oblio znoj. Grudi su mi napuhanije al ne čini mi se ništa značajno. Želudac me povremeno isto mućka. Sve se mislim neće me valjda zabolit. Jajnike tu i tamo osjetim al isto ništa značajno. Ugl. Sporo mi prolaze dani.
Obzirom da se danima osjećam 🙄 jučer sam napravila test (budala) naravno da nema ništa, a napravila sam i LH koji su tamni, s pretpostavkom da je pik bio prije cca 4 dana to je neka moja pretpostavka. Eh da mi se opustit i ne mislit na ništa od ovoga.. Ali ne može mi bit…. Valja se strpiti.
Hhhhhh dobra si 😁. Eh da se mozemo iskljuciti nakon O bilo bi super. Al jezi ga. Pa dobro sve u svemu kod tebe je onda onako kako treba biti za ovaj period ciklusa ili? Evo kod mene sve isto. Samo sam se pocela fulll napuhivat i osjetim sad vec veci pritisak i doljni dio buse mi je postao bas tvrd i bas osjetim onak da me bolucka. Tako da mislim da moja stize za koji dan. Aj ima fore do nedjelje. Nadam se da ce atic ak ne opet kos ginice 🤦♀️. Nadam se da cemo za Hrvatsku sutra na par dana, pa onda nebi ni razmisljala o tome.
E da i dobila sam opet neki vodeni iscjedak. Zapravo je bijelkasto vodeni. I posusi se. Onak iscuri al se posusi. Mislim da je to jos jedan nagovjestaj da M dolazi.
A ja evo od jučer mi nekako loše..mučnina ko neka knedla u grlu kao da ću povraćati ali ništa..u želucu i trbuhu se čudno osjećam kao da moram na WC ali ne idem tako često..ali inače od simptoma nula bodova..a za tri dana moram dobit vješticu
Uf drzimo 🤞 da je razlog tome mala mrvica u busi 🤗🤗
Je je sve je kako treba biti kod mene, sve klasika za ovaj dio ciklusa jedino me temp. Baš zbunjuje ovaj mj iako ne mjerim jutarnju al svejedno do sad sam znala pravila a sad neznam ništa 😂😂 ugl... Odbrojavamo dalje do 24og
Probam postavit sliku grafa al neznam preko onog programa pa zasada odustajem...vracam se s mora i mislim da cu vas vise pratiti nego sto cu pisati...nekad je bolje malo popustit sve i ostavit vrijeme da radi svoje...cure sretno u ganjanju plusica
Dobro zvjezdice nas ipak zanima kakvo je stanje kod tebe?
Martina vodenkasto i kremasto se kod mene izmjenjuju do M, kao neki standard. Pa sad iscjedak uvijek može biti i dio simptoma T, nikad se ne zna. Navijamo da uz Lady bude bar još 1 plus 😊
Je je sve je kako treba biti kod mene, sve klasika za ovaj dio ciklusa jedino me temp. Baš zbunjuje ovaj mj iako ne mjerim jutarnju al svejedno do sad sam znala pravila a sad neznam ništa 😂😂 ugl… Odbrojavamo dalje do 24og
Ajde super onda. Ja sam ti tempicu isto krenula mjeriti tek kad ustanem pa kad odem na wc i operem zube. Stoji mi u ormaricu iznad lavaboa. Al vidim razliku od prijasnjih mjeseci. Mozda ti je takva zbog klime? Ja sam skuzila da kad mi je u sobi hladnije i tem mi bude manja a kad je toplo bude veca. I bas osjetim razliku. Bar nes sam polovila 🤣🤣🤣🤣
Probam postavit sliku grafa al neznam preko onog programa pa zasada odustajem…vracam se s mora i mislim da cu vas vise pratiti nego sto cu pisati…nekad je bolje malo popustit sve i ostavit vrijeme da radi svoje…cure sretno u ganjanju plusica
A jezi ga. Da nekad je dobro malo popustit i pustit sve kako idem. Znas da smo uz tebe 🤗☺️❤...ali svjedno nam javljaj kako si ☺️🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji