Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Kolovoz 2019. 08:20

Lady33

Martina1982

Lady33

http://i63.tinypic.com/35i9hdi.jpg

Eto ga od jutros jos samo da odem da mi neko pokaze kako se daje clexan i to je to a to mogu kod nas tek u utorak jer sam iz Bosne i Bajram je.
    A i moram pitati kako ce clexan uticati na ovu ranu od ulja

Ajmeeeee imamo plusss…cestitammmmmmm 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

Hvala draga al vas sam u strahu zbog clexana moran ga poceti sto prije koristiti a ne znam kako utice na ovu ranu otvorenu idem na previjanja svaki drugi dan da nece potaci neko krvarenje :/
    Danas eto 5 dana do menstruacije a clear blue je pokazao . Nadam se da ce biti sve oke 2 trudnoce sam izgubila. LH TRAKICE su mi pomogle zaista

Bit ce sve i redu ne brini. Kad odes na previjanje reci im da si uradila test pa ces vidit sta ce reci oni. I dogovori kod ginice. Bas mi je drago da su ti pomogle. Sad samo smireno i polako naprijed ❤❤

11. Kolovoz 2019. 08:23

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 0 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 0 dans☆
    Lady33 - 16.8.2019 ➕
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 6 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 12 dana☆
    Justagirl2201 - 23.8.2019 - 12 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 13 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 15 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 19 dana ☆
    VI odbrojavanje
    Tockica - 9.9.2019 - 29 dana ♧

11. Kolovoz 2019. 08:25

Mallla

Lady vidim crtu iako sam se njih nagledala pa sam sad preoprezna, nekako ih gledam a ne doživljavam previše. Ono što ti želim je da ova crtica bude bebuška, pratimo te pratimo.
    Točkice a da, znači i tebi je znalo tako biti s crtama al dobiješ regularno, onda razumiješ moju 😐 za dvije crtice.
    Trebam u nekom pravilu dobiti otprilike 24.8 zapravo najkasnije tada. Ima za mene još jahanja…. Ovo je moglo lako biti i ovulacijsko krvarenje. Ovaj put nisam radila trakice pa ne znam. Neki "simptomi" su mi davali ideju da je O bila ranije al evo baš ne znam ovaj mj.
    Antonija hvala na lijepim riječima.

Moze biti ovulacijsko. A sta ono kaze FF? Ja iduci kupujem trakice i svaki dan do kraja testiram i akcijamo svaki dan...ajde da vidmo kod tebe kako ce zavrsiti...mozda bude i dobitan 🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘

11. Kolovoz 2019. 08:33

Antonija1989

Pozz svima! Citam vas vec neko vrime, pa evo da napisem svoje iskustvo. Kad smo se odlucili na bebicu odma san kupila lh trakice priko ebaya ali meni se nisu pokazale dobre, bila bi mi jedan dan tamnija, drugi svijetla, pa treci opet tamna.. tako da san se nakon 3 miseca izludjivanja sa crticama odlucila kupit clearblue koji pokazuje smajli, radila sam ga prvom jutarnjom mokracom, imali smo odnose 8.7. ( to jutro je test bia negativan) 9.7 je test bia pozitivan,ali odnose smo opet imali tek 11.7. Dobitan misec 🥰 tila bi napomenit da 15-ak dana prije O nisan nista citala po forumima jer me to cinilo jos napetijom i cinilo mi se nemogucon misijon ostat trudan kad vidin koliko ih ima taj problem.. tako da sam to odlucila odmaknit malo od sebe, jos uz to ovi misec se nisan nadala niti malo da bi moga bit dobitan jer san mislila da je O vec prosla. Sve misece prije san pravila testove prije M s nadom da ce bit crtica, pratila simptome, a ovi bas nisam nista pratila.. cak san tila da idemo pit jedan vikend jer san bila sigurna da je O prosla, al eto srica da nisan pila.. mislim da mi je pomoglo to sta san bila opustena u glavi taj misec eto..

Superrr...cestitam i zelim skolsku trudnocu ❤🤗...pa jest da...stres stvara kocnicu u glavi i utjece ma hormone

11. Kolovoz 2019. 08:40

Arwen87

Pozdrav svim dragim trudilicama i onima koje su svoje plusiće već dočekale!😊

Pročitala sam cijeli forum od prve do posljednje stranice,pa sam vam se evo i ja odlučila pridružiti,naravno,ako me primate u društvo!

Naime,ja i suprug smo 10 godina zajedno,od toga u braku od prošle godine,i sad smo odlučili malo ozbiljnije poraditi na bebici jer nam se čini kao pravo vrijeme za to!
    Meni su 32 godine,a on je 10 godina stariji!
    Prije par mjeseci obavila sam pregled kod ginekologa jer nisam bila malo duže vremena,eto čisto da provjerim da li je ono osnovno ok prije nego se bacimo na posao!
    Odradili su mi uzv,papa test i kolposkopiju i sve je u redu!
    Suprug je odradio spermiogram i spermokulturu,i kod njega je isto takodjer sve kako treba!
    Oboje smo htjeli prije pregledati bar ono osnovno da znamo odmah u startu s čime raspolažemo i da provjerimo da li ima nekih problema koji bi mogli utjecati na trudnoću ili nemogućnost da dodje do iste,a ne da ostanem trudna kojim slučajem pa onda otkrijem da imam kojekakve ciste,priraslice ili bilo sto drugo zbog čega bih morala koristiti lijekove,a možda se moglo sanirati prije!
    Prošli mjesec sam narucila trakice za utvrđivanje ovulacije i mislim da sam uspjela uhvatiti pik,ali zbog hrpe obaveza i gužve nismo imali odnos u plodnim danima tako da je to propalo!
    Sinoć sam piškala na trakicu i testna crtica mi je bila iste 

Dobro dosla...mozes nam se i ti pridruziti ako zelis na odbrojavanj☺️.. Da da to bi bio pik...dobro da ste i cete akcijati. Drzim 🤞 da bude dobitan. Hvala na lijepim rjecima. Zato smo tu da si pomognemo i budemo utjeha u onim D danima. A i meni je od kad sam ovdje sve nekako lakse. Znam da nisam sama. Nazalost kad vec imamo takve probleme sto si ne bi bile podrska. 😎😉. Evo imamo bar jedan plusic svaki mjesec tako da ipak se nes desava pozitivno 👏

11. Kolovoz 2019. 08:45

vuky

Točno tako i ja mislim! Kog vraga bi mi i došlo jedno malo krhko stvorenje kad sam toliko zabrinuta, sva u moranja, već sad u panici i stresu… misli si bebica, pa neću tu, da se ni malo ne zabavljam☺️
    I ja ću, trenirati koliko mi se trenira ( već jučer sam bila i čučanj sa 60kg) i neću se sputavati… ako ću izaći i popiti ću izaći i popiti, ako ću pojesti nešto “loše” ću pojesti… ako mi se bude na dijeti ću biti na dijeti… i kad mi dođe ću se maziti i sexati, a ne jer ko taj dan bi trebali, ili danas nebi trebali pa ćemo sutra bolje… zajeee… neka smo se požalile… drago mi je da nisam jedina… 😀🤣😀🤣 ludaca…. 🤣

👍👍👍..samo naprijed. Tako i treba. Ostvarivanje trudnoce nije posao koji moras "odraditi". Drago mi je da si to sve napisala jel kad u glavi T postane opterecenje tek onda se desava kurslus. Bar ja tako mislim. Ostvarit cete vi to brzo sigurna sam 👍👍👍..saljem puno 😘😘😘😘 i 🤗🤗🤗🤗🤗. Ja jesam pod dojmom ali ne jos da bi se makla od toga. Nije alarmantno. Mislim da ce postat ako ne uspije sa medikamentima. Dajem si fore jos do 11 mj. A onda ide panika 🤣🤣🤣🤣

• Lady33
    11. Kolovoz 2019. 08:49

Drage cure samo da kazem da su mi na ovom forumu dosta pomogle zene i kada sam bila sretna zbog trudnoca i kada sam imala spontane i kada sam radila nalaze ama bas sve .. 
    Sa vama je sve lakse..
    Ja se nadam da ce ovaj put biti dobto sto se mene tice ..
    A uradila danas i drugi test  crta skoro pa se i ne vidi nikako dobra je bila ideja sto sam uzela ovaj clear blue i samo pise. Na ovim testovima se jos ne vidi jer je bas bas rano nekome i na kasnjenju ne bude jasna debela linija .a meni jos 5 dana ima bas rano

url=https://lilypie.com]

11. Kolovoz 2019. 08:49

Tockicaa slazem se sa svim sta si napisala. Covjek sebi mora biti na prvom mjestu. Sto psihicki sto fizicki. Nase stanje uma je jakoooo komplicirano i nismo ni svjesni sta nam radi podsvjest. Ja sam za ne testiranje prije M. Bas radi razocaranje. Ali kako tko voli. Drzim 🤞 da bude ➕ sto prije. LH trakice su ok cisto iako i one znaju pridonjet stresu 😉😎...a nemres nama zenam udovoljiti....
    TKO SMO MI?- ZENE!!!
    STA ZELIMO? - NE ZNAMO!!!
    KAD ZELIMO? - ODMAH!!!

11. Kolovoz 2019. 08:54

Lady33

Drage cure samo da kazem da su mi na ovom forumu dosta pomogle zene i kada sam bila sretna zbog trudnoca i kada sam imala spontane i kada sam radila nalaze ama bas sve ..
    Sa vama je sve lakse..
    Ja se nadam da ce ovaj put biti dobto sto se mene tice ..
    A uradila danas i drugi test crta skoro pa se i ne vidi nikako dobra je bila ideja sto sam uzela ovaj clear blue i samo pise. Na ovim testovima se jos ne vidi jer je bas bas rano nekome i na kasnjenju ne bude jasna debela linija .a meni jos 5 dana ima bas rano

Sam polako i smireno. Sve ce biti dobro.🤗🤗🤗🤗 Da trakice su zeznute. One budu blijede i svas nea. A ovo pokaze da/ne. Iako kad njega rastavis vidis da je zapravo unutra trakica a Display je digitalni 🤭🤭🤭. Pa on pokaze da ili ne umjesto crte.

Mallla
    11. Kolovoz 2019. 08:56

Lady čeatitammm... To je jako mala T ali je tuuu. Bravooo. Čuvaj se sad koliko možeš a mi navijamo da se priča razvija pozitivno. Da prođe ovih 5 dana strepnje a onda polako i ostali dani. Baš je lijepo ovako kad te dočeka plusić. 
    Vuky važno je da si se ispuhala, daj si koji dan pa se možda umiriš. Obično ovakve misli dođu kad izbombarfiraju plusići a mi nismo na popisu. Ako trebaš oddmor, uzmi ga.. Nekada je u odmoru ključ. 
    Martina meni FF kaže da mi je O bila 11 dc i da trebam dobit 17og hahah malo se pomješali lončići, a zapravo trebam dobit 24og i O je vjerovatno bila 17dc. Tako da vodjet ćemo kuha li se šta, sad sam u odbrojavanju. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.