Martina…molim se da ti ni sutra ni sljedecih 9 mj me dode vjestica…javi nam odmaah ak ces radit vec sutra test!! ❤
Hhhh hvala ti 😘...al ne nadam se tomu ovaj ciklus. Ne znam cak ni dal mi je O bila 🤭
Dobro dosla…mozes nam se i ti pridruziti ako zelis na odbrojavanj☺️.. Da da to bi bio pik…dobro da ste i cete akcijati. Drzim 🤞 da bude dobitan. Hvala na lijepim rjecima. Zato smo tu da si pomognemo i budemo utjeha u onim D danima. A i meni je od kad sam ovdje sve nekako lakse. Znam da nisam sama. Nazalost kad vec imamo takve probleme sto si ne bi bile podrska. 😎😉. Evo imamo bar jedan plusic svaki mjesec tako da ipak se nes desava pozitivno 👏
Mozes me staviti na odbrojavanje!😊
Ciklusi su mi redovni i sljedeca M bi trebala biti 26.08.,pa evo,zajedno cemo cekati!
Nama je ovo zapravo prvi ciljani pokusaj s trakicama,pa cemo vidjeti sto ce biti na kraju mjeseca!
Za sad jos uvijek nisam niti u stresu niti zabrinuta,ne mislim kako smo stari(iako smo po komentarima pojedinaca vec trebali imati dvoje,troje djece,spremne za skolu,i nije im jasno sta smo cekali,kad planiramo,zasto jos nema nista a vec smo godinu u braku…)slazemo se super,lijepo zivimo,oboje radimo i sad su nam se neke stvari poslozile u zivotu pa smo spremni i za taj korak!
Ali potpuno razumijem vas koje pokusavate duze vremena pa se uvijek nesto zakomplicira ili zavrsi tuzno,da vam bude svega preko glave,i da postanete depresivne,ljute,tuzne,bezvoljne…ali bit ce to sve na kraju dobro!😊❤️
Ajde super onda. 👍. Nek ti se ostvari ➕ sto prije da mozes pobjec na drugu temu 😉😎. Ma kakva starost. Btw. Ja imam 37 a M mi ima 30 😉🤭🤣
Hej curkee :) ja evo na godišnjem…na moru, uživam i lagano odbrojavam - hoće doć vještica ili ne…19 mi je DC, grudi osjetljive kao u pms-u, nos curi ko lud, temperatura 37…. vidjet ćemo :) imam neki osjećaj da ovaj mjesec nije moj mjesec al drago mi je da imam vas i da si pisemo i jadamo se :) ima li kod vas kakvih osjećaja, promjena, najava…? :) puseee
Uzivajte dok mozete 👍👍👍😎😎…odbrojavamo skupa s tobom 😁😘…kod mene utihnulo sve…jedino me malo pocele boljikat grudi al prestali grcevi dolje..pritiska nemam vise…al ja sam na progicu pa onda ne znam koliko sam mjerodavna…al eto…sutra bi trebala stici M pa cemo vidit…
Kod mene nist nist.Samo kremast iscjedak.Temp u padu tako da…i ja cu dobit za dan dva tri…
A daj? O misa mu. Ajd ja se ipak nadam da neces. Gledala sam malo trudnicke grafove i jest da je neki uzorak da tem ostane povisena ali nije nuzno da ne mora oscilirati. Tako da dok ne procuris mislit cemo ono drugo 😎😉😁
Martina navijam da ti ne dođe M 🤞🏻 Ma sigurna sam da ti je ovo dobitni ciklus 😊 mantramo pozitivu…
Hvala ti 😘
Ajde ajde cure sjetite se onoga: ništa nije gotovo dok ne zacrvenimo, a ako zacrvenimo to nije kraj nego novi početak! Idemo pozitivne mislli.
Dakle Cerkvis…. Jeste čule za menstrualne čašice, ja sam ozbiljno o tome razmišljala i tražila koja mi paše, a za to je potrebno 1 i 4 dc opipat cerkvis i izmejeriti duljinu. E tada sam prvi put pronašla gospodina C. Koji je tada bio relativno nisko i opipom kao vrh nosa. Neko sam vrijeme to pratila i nisam kužila puno. E onda sam mislila da kužim neko vrijeme pa sam se prestala baviti time. Jedan mj. Kad sam imala plus (biokemijska) cerviks je bio kao balon napuhan j nizak, inače bi trebao biti mekan i visoko.
Inače ide ovako teorijski priča: operete ruke dooobro baš temeljito, čučnete ili dok sjedite na wc gurnete 1 ili 2 prsta unutra. Bilo bi dobro početi početkom ciklusa jer je tada C nisko i kao vrh nosa opipom, bilo bi dobro svaki dan u isto vrijeme ga pogledati, kako se bliži O tako se on udaljava i postaje mekši kao da pipate obraz i uočite krug (opipom) koji je kao američka krofna, stane vam jagodica prsta u krugić. Što je O bliže to je C mekši kao da dirate usne, nekada ga nećete moći ni dohvatiti a bit će poprilično sluzav. Nakon O se vraća u prvobitno stanje, spušta se nisko i podsjeća na vrh nosa. Ako je došlo do T ostaje visoko zatvoren (nema krofne) i mekan. E sad stvar je toga da smo sve različite i ova metoda nije 100% ali može pomoći npr. Uz trakice. Nisam se nikada posvetila ovoj metodi detaljno da bi znala što točno i kako al evo ovo je malo mog istraživanja i teorije, koja kame kada je C visoko, mekan i otvoren tada je vrijeme O.
E bome si fino objasnila. Ja sam probala al nis ja tu ne kuzim. Ja gurnila prst a ono islo islo islo nema kraja. Sve nes ljigavo bilo i gumeno 🤣🤣🤣🤣....tak da nemam pojma. Al aj bas cu probat jos koji put. Mogu ja to dok se tusiram jel? Pa onak zabacim nogu na kadu? To dovoljno?
Evo meni još 4 dana do M.. nemam nikakve simptome..ama baš ništa..jedino tu i tamo neko jadno sjeckanje u jajniku. Jedino šta mi nos curi i kišem ko luda..mislim da ni ovaj mj ništa😟😟
Ne preostaje nista nego pricekat jos tih par dana i drzim 🤞 da ti bude dobitan ovaj mjesec 😘
V obrojavanje 2019
Anastazija136 - 6.8.2019 - ....☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 0 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 0 dana☆
Lady33 - 16.8.2019 ➕
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 5 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 11 dana☆
Justagirl2201 - 23.8.2019 - 11 dana☆
Malla - 24.8.2019 - 12 dana☆
Arwen87 - 26.8.2019 - 14 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 15 dana ☆
Tera_ - 30.08.2019 - 18 dana ☆
VI odbrojavanje
Tockica - 9.9.2019 - 28 dana ♧
Martina 1982
Ma to su gluposti!Godine su ionako samo broj!
Ali uvijek se nadju neki koji vole dati svoje misljenje iako ga nisam ni trazila pa me to pomalo zivcira!
I nemam problema s tim kad me netko s kim sam bliska zeza ili pita da li sta planiramo,ali mi ide na jetru kad mi netko s kim sam na "bok" i tko me vidi par puta godisnje,krene ispitivati nesto u sto ne zabadaju nos ni moji najblizi!
Bili smo dugo u vezi pa je pojedince brinulo da li i kad sta planiramo,onda smo se zarucii pa ih je opet brinulo kad ce biti vjencanje i da ne budemo predugo zaruceni jer onda nema nista od toga,pa kad smo se vjencali doslovno nakon mjesec dana su krenula pitanja da li cemo i kad imati djece,jer vec imamo dosta godina pa nemamo sta cekati i tako....
A neki dan mi mama kaze da ju je susjeda onak u prolazu stala ispitivati ima li sta kod nas pa se zivo zabrinula jer smo u braku vec cijelu godinu a ja jos nisam trudna pa im nije jasno sta se dogadja!🤦
Nisam znala da postoji neki odredjeni period nakon vjencanja nakon kojeg moram objaviti trudnocu na sva zvona kako mi se okolina ne bi sekirala!
Mislim,ne znam kako vi ostale i imate li uopce takvih zabadala u zivotu,ali mene takve osobe i pitanja zaista iritiraju!
Eto,sad sam se bas neplanirano raspisala,ne zamjerite😂😂
Martina čak je poželjno tijekom tuširanja jer sibtada opuštena i čista. Al opet ti kažem teško ćeš skužit dok ga ne probaš u početku ciklusa kad je kao vrh nosa onda skužiš šta to je zapravo.
url=https://lilypie.com]
Arwen ovo što si ispričala ti je bez obzira na godine, ja punim 30 u 11om mj, prvo djete sam rodila s 27 dakle s 26 sam bila trudna a godinu prije se udala, misliš d ame nisu čekale iste priče, i da sada svi pilaju s drugim djetetom i nakon će s trećim i tako... Ljudi valjda ne znaju šta bi drugo pitali 😂😂 al da diže živce je itekako
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji