Čitala sam da je mliječni iscjedak dobar nakon ovulacije i može biti znak trudnoće…tak da - kak Martina kažee sve je moguće!! Meni je isto 20dc…cicke malo bole malo ne…vise su osjetljive…trbuh napuhan, naduta…nis posebno se ne događa…kao i svaki mjesec :/ Martina, imam dvije kolegice s posla kojoj su svi testovi bili negativni a ginekolog potvrdio trudnocu zbog niske razine hcg-a. Druga imala 2 mj mengu…nije pojma imala da trudna…tak da je sve moguce i svega ima…pratit O…hopsat u te dane i nadat se čudu :)
Ma zna desava se....al znas kako to ide...uvijek mislim ma nisam ja jedna od tih...i do sad se tak ispostavilo. Al nema veze..Idemo mi dalje...Pa cemo vidit kako ce se stvari odvijat...💪💪💪
Martina1982,vjeruj mi da mi nekim cudom kasni i napravim test,a ono pozitivno,vjeruj mi da bi se sokirala! Pogotovo kad smo muz i ja odlucili zbog svega sto se izdogadalo to odgodit na koji mjesec dok stanemo opet stabilno na noge,ali bila bi presretna da me iznenadi,makar sumnjam 😂😂 kazem,nadam se samo da me nece zeznuti za svadbu iduci vikend 🤦♀️🙈
Martina, znam točno na što mislis...i ja sam takva...uvijek mislim to se nece meni dogodit...al ko zna!! Hrabro naprijed 💪💪💪 mora se i nama jednom potrefit!!! Btw. spavala sam popodne nekih dva sata jer je vani PAKAO...probudila se maloprije, izmjerila temp i 37 je....opet naraslaaa....20dc...nadam se da se nesto prima 😊😊😊
Curke primila sam danas prvu inekciju ali su mi ruzno dale ovdje pa idem sutra kod sestara od moje ginicke da mi pokazu kako cu i da se narucim nece me.primiti sigurno 2-3 sedmice na pregled jer sam tek po mojoj menstruaciji 3 sedmice i 4 dana od zadnje menstruacije to je prerano tako da mi valja cekati heye
url=https://lilypie.com]
Lady ja sam i dalje pod dojmom kako ti se rano pokazao +. Samo neka nastavi sve biti baš kako treba.
Jusragirl navojam da se nešto lijepo zbiva samo polako, još malo.
Ja radim na tome da se opustim koliko mogu, ali ne ide mi baš. Trudim se ne gledat simptome ali ih gledam i tako čekam dane da prođu.
Cure vjerujte ni ja ne vjerujem xd
Damas 26 fdc ponovila ev opet ujutro test i sad se vidi i na ovkm trakicama ne mora se vise nagadjat jel kma crta il nema nije jos ono jaka al sad ima.pa nadam se da ce sve biti dobro sad valja cekati 2-3 sedmice na pregled a za to vrijeme se pikati. Danas cu se naruti za pregled
Martina1982,vjeruj mi da mi nekim cudom kasni i napravim test,a ono pozitivno,vjeruj mi da bi se sokirala! Pogotovo kad smo muz i ja odlucili zbog svega sto se izdogadalo to odgodit na koji mjesec dok stanemo opet stabilno na noge,ali bila bi presretna da me iznenadi,makar sumnjam 😂😂 kazem,nadam se samo da me nece zeznuti za svadbu iduci vikend 🤦♀️🙈
Hhhh a nema veze...bilo bi to lijepo iznenadenje. Da sad sam se sjetila da si pisala da cete malo to odgoditi. 👍. Nadam se da te ipak nece zeznut za svadu da se mozes opusteno veseliti kako treba 😉
Martina, znam točno na što mislis…i ja sam takva…uvijek mislim to se nece meni dogodit…al ko zna!! Hrabro naprijed 💪💪💪 mora se i nama jednom potrefit!!! Btw. spavala sam popodne nekih dva sata jer je vani PAKAO…probudila se maloprije, izmjerila temp i 37 je….opet naraslaaa….20dc…nadam se da se nesto prima 😊😊😊
Ajde drzimo fige da da 🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗
Cure vjerujte ni ja ne vjerujem xd
Damas 26 fdc ponovila ev opet ujutro test i sad se vidi i na ovkm trakicama ne mora se vise nagadjat jel kma crta il nema nije jos ono jaka al sad ima.pa nadam se da ce sve biti dobro sad valja cekati 2-3 sedmice na pregled a za to vrijeme se pikati. Danas cu se naruti za pregled
Super 👍👍. Bit ce sve u redu. Ti se opusti koliko mozes i javljaj nam se 😉🤗😘
V obrojavanje 2019
Anastazija136 - 6.8.2019 - ….☆
Martina1982 - 12.8.2019 - ...dana☆
Lalla - 12.8.2019 - ...dana☆
Lady33 - 16.8.2019 ➕
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 4 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 10 dana☆
Justagirl2201 - 23.8.2019 - 10 dana☆
Malla - 24.8.2019 - 12 dana☆
Arwen87 - 26.8.2019 - 13 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 14 dana ☆