Lady33 kako si? Jesi se cula sa ginicom? Sta kazu na previjanju jel mozes uzimat inekcije?
Zato vam kažem da treba cerviks upoznati unutarcprvih dana ciklusa jer ovako u pola i pred kraj teško da ga skontate. Treba vremena.
Kod nas je danas pakleno baš baš. Za ne izlazit iz kuće.
Moj FF je maknuo O 😂😂😂 zbunila sam ga svim podatcima što unosim. Jedino s temp. Nisam ažurna ovih dana.
Danas mi ke 20dc, dakle ni tamo ni vamo. Ovih me dana muči želudac, trbuh i sise ili ja to sve umišljam (što je vrlo moguće). Inače imam loš želudac pa je to ništa novo. A osjećam se kao da ću dobiti svaki tren, što bi bilo bezveze i rano. Imam hrpu bijelog iscjetka onako sklizavo al mliječno.
url=https://lilypie.com]
Čitala sam da je mliječni iscjedak dobar nakon ovulacije i može biti znak trudnoće...tak da - kak Martina kažee sve je moguće!! Meni je isto 20dc...cicke malo bole malo ne...vise su osjetljive...trbuh napuhan, naduta...nis posebno se ne događa...kao i svaki mjesec :/ Martina, imam dvije kolegice s posla kojoj su svi testovi bili negativni a ginekolog potvrdio trudnocu zbog niske razine hcg-a. Druga imala 2 mj mengu...nije pojma imala da trudna...tak da je sve moguce i svega ima...pratit O...hopsat u te dane i nadat se čudu :)
Evo meni još 4 dana do M.. nemam nikakve simptome..ama baš ništa..jedino tu i tamo neko jadno sjeckanje u jajniku. Jedino šta mi nos curi i kišem ko luda..mislim da ni ovaj mj ništa😟😟
Ne preostaje nista nego pricekat jos tih par dana i drzim 🤞 da ti bude dobitan ovaj mjesec 😘
Hvalaaaa😘😘😘😘
Lalla kakvo je stanje kod tebe?
Anastazija isto pitanje?☺️
Justagirl2201 znas sta cu ti rec. Sve je moguce u nista nije moguce. Vidla sam i cula svasta. Tako da….dok ne procuris nadamo se da si trudna ti ili bilo koja druga 🤭. Inace ne bi trebala past. Ali moguce su Oscilacije. Obicno oko 25 dana pocne padat (kao npr.meni) sto se vidi u grafu. Ili ostane visoka. Al opet. To je sve relativno i zavisi od zene do zene. Kazu da moze doc do pada kod implatancije. Pa onda opet raste. Ma mislim da nije bilo rano za test jer postoje dve mogucnosti kad sam mogla imat O i od obe je vec proslo dosta dana da bi test bio poz ili bar blijeda crta. A moje bijelooo ko snijeg 🤣🤣🤣🤣
Baš sam sinoć napisala.. ništa novo 🤷 Testovi negativni, čekam M koja kasni već 6 dana. Kad prođe idem kod gin da vidim zašto kasni. Mislim da ću malo olabaviti sa planiranjem T..sama sam sebe isforsirala. Više ništa neću pratiti jer mi to samo presing stvara.
Drage cure cestitam onima koje su ugledale plus ko recimo Lady i ne znam koje si vjeroispovjesti,ali ukoliko slavis Bajram onda puno srece,zdravlja - Bajram Serif Mubarek Olsun,vjerujem da ti je to najljepsi poklon za blagdane koje si mogla dobiti!
Ja trebam dobiti u petak po rasporedu,nit bolovi,nit cvrste i bolne grudi,apsolutno nista,ali cijelo vrijeme ima neki iscjedak pa ju cekam. Valjda nece kasniti jer iduci vikend putujem za Bosnu na svadbu,al koje sam srece moglo bi me potrefit 😂😂😂
Kako ste mi sve ovako inace,mimo ganjanja plusica i crtica? 😎😁
Hmmm što ima u mom životu osim crtica..... Ima vrućina, danas je baš pakleno. Protekli vikend smo odradili jednu virozu i sad sve po starom. Popodne na plažu i tako. Ništa posebno.
Anastazija kada osjetiš potrebu za odmorom uzmi ga, osjećaji ne varaju, neka se um malo oporavi a u međuvremenu te možda iznenadi..
Justagirl, znam da može mliječni biti dobar znak ali i da ga imam uvijek nakon O. Zaptavo sve znan a ništa neznam. Uvijek mi je žao što nisam od tih koje T iznenadi.... Iako i ovaj trud ima svoje čari.
url=https://lilypie.com]
Zato vam kažem da treba cerviks upoznati unutarcprvih dana ciklusa jer ovako u pola i pred kraj teško da ga skontate. Treba vremena.
Kod nas je danas pakleno baš baš. Za ne izlazit iz kuće.
Moj FF je maknuo O 😂😂😂 zbunila sam ga svim podatcima što unosim. Jedino s temp. Nisam ažurna ovih dana.
Danas mi ke 20dc, dakle ni tamo ni vamo. Ovih me dana muči želudac, trbuh i sise ili ja to sve umišljam (što je vrlo moguće). Inače imam loš želudac pa je to ništa novo. A osjećam se kao da ću dobiti svaki tren, što bi bilo bezveze i rano. Imam hrpu bijelog iscjetka onako sklizavo al mliječno.
E i ja evo dobila taj neki mlijecno bijeli iscjedak. Btw. Kod nas kisa lije evo cijeli dan....
Drage cure cestitam onima koje su ugledale plus ko recimo Lady i ne znam koje si vjeroispovjesti,ali ukoliko slavis Bajram onda puno srece,zdravlja - Bajram Serif Mubarek Olsun,vjerujem da ti je to najljepsi poklon za blagdane koje si mogla dobiti!
Ja trebam dobiti u petak po rasporedu,nit bolovi,nit cvrste i bolne grudi,apsolutno nista,ali cijelo vrijeme ima neki iscjedak pa ju cekam. Valjda nece kasniti jer iduci vikend putujem za Bosnu na svadbu,al koje sam srece moglo bi me potrefit 😂😂😂
Kako ste mi sve ovako inace,mimo ganjanja plusica i crtica? 😎😁
Ma daj Boze da kasni i da je u pitanju T 🤭🤭🤭🤭🤞🤞
Lalla kakvo je stanje kod tebe?
Anastazija isto pitanje?☺️
Justagirl2201 znas sta cu ti rec. Sve je moguce u nista nije moguce. Vidla sam i cula svasta. Tako da….dok ne procuris nadamo se da si trudna ti ili bilo koja druga 🤭. Inace ne bi trebala past. Ali moguce su Oscilacije. Obicno oko 25 dana pocne padat (kao npr.meni) sto se vidi u grafu. Ili ostane visoka. Al opet. To je sve relativno i zavisi od zene do zene. Kazu da moze doc do pada kod implatancije. Pa onda opet raste. Ma mislim da nije bilo rano za test jer postoje dve mogucnosti kad sam mogla imat O i od obe je vec proslo dosta dana da bi test bio poz ili bar blijeda crta. A moje bijelooo ko snijeg 🤣🤣🤣🤣
Baš sam sinoć napisala.. ništa novo 🤷 Testovi negativni, čekam M koja kasni već 6 dana. Kad prođe idem kod gin da vidim zašto kasni. Mislim da ću malo olabaviti sa planiranjem T..sama sam sebe isforsirala. Više ništa neću pratiti jer mi to samo presing stvara.
Da najbolje ti je uraditi onako kako mislis da je najbolje za tebe. Ne valja se sekirat i stvarat presing. Od toga nema nista pozitivnog. Bas mi je zao da te tak M zeza 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji