Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    11. Kolovoz 2019. 09:01

Da vjerujte ja sam iz Bih i kod nas je danas prvi dan Bajrama praznik i ja sam bas danas saznala hehe ..
    Vjerujte koliko god imam strah od tog spontanog danas sam prelijepom nekom raspolozenju iako znam da me ceka mukotrpno vrijeme
    Clexani zbog trombofilije
    Tablete raznorazne jer imam i Insulin visok
    Onda za cuvanje vitamini ma svasta
    Od danas cu pocei piti novalac prental a ovo cu sacekati sve dok se ne posavjetujem

url=https://lilypie.com]

vuky
    11. Kolovoz 2019. 13:27

Mallla nije zbog plusica, to mi uvijek bude drago ovdje! Nego zbog ovih oko mene, jedna zatrudni a uopće nije htjela, puši cigaru na cigaru, ništa ne pazi... i eto, bez bada.... druga priča kako je rodila, ali da nije htjela dojiti pa nije ni dala da joj bebu kad se rodila stave na prsa, i da je jedva čekala da ide vani piti... to me skroz pogodilo... I počela misliti kako one bez bada trudne, a mi koje toliko želimo, mi nikako... i onda sam zaključila, one o tom ni ne misle... i onda beba dođe, jer su bezbrižne... valjda... 

vuky
    11. Kolovoz 2019. 13:28

Lady33 želim da ti sve dobro ide i uredno prođe .... 🤞🏻

Mallla
    11. Kolovoz 2019. 13:38

Pa ima toga Vuky sigurno što im je mozak na paši i onda to sve ide. Ma gle ja sam uvjerena da sam 1 T ostvarila onaj mj. Tj. Onu noć kad sam s društvom radila večeru i pretjerala s čašicom, tada napastovala MM onako bezbrižno (malo me i sram al dobro) i za 9mj trudna. MM me zeza da trebamo opet tako jer je to recept. Šalu na stranu al ja mislim da ima nešto i u tome. Ne sad u pijenju nego u opuštanju. Pod stresom nam je prolaktin visok a kad je prolaktin visok ne može doći do Trudnoće
    Uglavnom ja sam apsolutno za to da kada žena osjeti potrebu za odmorom i odmakom definitivno to treba napraviti. Ja sam mislila da ću 2mj odmarat pa na kraju nisam nego 20ak dana al opet sam se vratila "normalnija". Sad sam u odbrojavanju i najradje bi sad bila spojena na UZV dan noć 😊🙄

• justagirl2201
    11. Kolovoz 2019. 16:15

Hej curkee :) ja evo na godišnjem...na moru, uživam i lagano odbrojavam - hoće doć vještica ili ne...19 mi je DC, grudi osjetljive kao u pms-u, nos curi ko lud, temperatura 37.... vidjet ćemo :) imam neki osjećaj da ovaj mjesec nije moj mjesec al drago mi je da imam vas i da si pisemo i jadamo se :) ima li kod vas kakvih osjećaja, promjena, najava...? :) puseee

Mallla
    11. Kolovoz 2019. 17:50

Ja sam isto na godišnjem i isto 19 dc. Odbrojavam! Temp. Kad izmjerim je ekstra niska ali stalno sam pod klimom. Imam napadaje jedenja kao u PMS-u. Stomak me nešto muti tu i tamo i tako ništa specijalno. Imam mliječni iscjedak i bezvoljna sam do daske.
    Ono što još neko vrijeme radim je to da provjeravam cerkvis i on je danima već visoko, e sad jel to još ovulacijsko vrijeme ili će biti znak nećeg ljepšeg za sad ne znam... Al nadam se... Uvijek se ja nadam. 

11. Kolovoz 2019. 18:13

Mallla

Ja sam isto na godišnjem i isto 19 dc. Odbrojavam! Temp. Kad izmjerim je ekstra niska ali stalno sam pod klimom. Imam napadaje jedenja kao u PMS-u. Stomak me nešto muti tu i tamo i tako ništa specijalno. Imam mliječni iscjedak i bezvoljna sam do daske.
    Ono što još neko vrijeme radim je to da provjeravam cerkvis i on je danima već visoko, e sad jel to još ovulacijsko vrijeme ili će biti znak nećeg ljepšeg za sad ne znam… Al nadam se… Uvijek se ja nadam.

E ja sam neki dan probala probat cerkvis ali nisam nis skuzila 🤷‍♀️..citala sam kako kad treba biti ali kuzim....🤦‍♀️...e nada je spas..i uvijek se treba nadat...cak i kad mislis da je nemoguce treba se nadat 👍👍

11. Kolovoz 2019. 18:15

justagirl2201

Hej curkee :) ja evo na godišnjem…na moru, uživam i lagano odbrojavam - hoće doć vještica ili ne…19 mi je DC, grudi osjetljive kao u pms-u, nos curi ko lud, temperatura 37…. vidjet ćemo :) imam neki osjećaj da ovaj mjesec nije moj mjesec al drago mi je da imam vas i da si pisemo i jadamo se :) ima li kod vas kakvih osjećaja, promjena, najava…? :) puseee

Uzivajte dok mozete 👍👍👍😎😎...odbrojavamo skupa s tobom 😁😘...kod mene utihnulo sve...jedino me malo pocele boljikat grudi al prestali grcevi dolje..pritiska nemam vise...al ja sam na progicu pa onda ne znam koliko sam mjerodavna...al eto...sutra bi trebala stici M pa cemo vidit...

• justagirl2201
    11. Kolovoz 2019. 18:23

Moze li mi netko objasnit tu provjeru cerviksa? Kako? Što? Što znači što? :) 

• justagirl2201
    11. Kolovoz 2019. 18:25

Martina...molim se da ti ni sutra ni sljedecih 9 mj me dode vjestica...javi nam odmaah ak ces radit vec sutra test!! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.