Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    11. Kolovoz 2019. 18:58

Martina1982

Dobro dosla…mozes nam se i ti pridruziti ako zelis na odbrojavanj☺️.. Da da to bi bio pik…dobro da ste i cete akcijati. Drzim 🤞 da bude dobitan. Hvala na lijepim rjecima. Zato smo tu da si pomognemo i budemo utjeha u onim D danima. A i meni je od kad sam ovdje sve nekako lakse. Znam da nisam sama. Nazalost kad vec imamo takve probleme sto si ne bi bile podrska. 😎😉. Evo imamo bar jedan plusic svaki mjesec tako da ipak se nes desava pozitivno 👏

Mozes me staviti na odbrojavanje!😊
    Ciklusi su mi redovni i sljedeca M bi trebala biti 26.08.,pa evo,zajedno cemo cekati!
    Nama je ovo zapravo prvi ciljani pokusaj s trakicama,pa cemo vidjeti sto ce biti na kraju mjeseca!
    Za sad jos uvijek nisam niti u stresu niti zabrinuta,ne mislim kako smo stari(iako smo po komentarima pojedinaca vec trebali imati dvoje,troje djece,spremne za skolu,i nije im jasno sta smo cekali,kad planiramo,zasto jos nema nista a vec smo godinu u braku...)slazemo se super,lijepo zivimo,oboje radimo i sad su nam se neke stvari poslozile u zivotu pa smo spremni i za taj korak!
    Ali potpuno razumijem vas koje pokusavate duze vremena pa se uvijek nesto zakomplicira ili zavrsi tuzno,da vam bude svega preko glave,i da postanete depresivne,ljute,tuzne,bezvoljne...ali bit ce to sve na kraju dobro!😊❤️

zvjezdica37
    11. Kolovoz 2019. 19:02

Martina1982

justagirl2201

Hej curkee :) ja evo na godišnjem…na moru, uživam i lagano odbrojavam - hoće doć vještica ili ne…19 mi je DC, grudi osjetljive kao u pms-u, nos curi ko lud, temperatura 37…. vidjet ćemo :) imam neki osjećaj da ovaj mjesec nije moj mjesec al drago mi je da imam vas i da si pisemo i jadamo se :) ima li kod vas kakvih osjećaja, promjena, najava…? :) puseee

Uzivajte dok mozete 👍👍👍😎😎…odbrojavamo skupa s tobom 😁😘…kod mene utihnulo sve…jedino me malo pocele boljikat grudi al prestali grcevi dolje..pritiska nemam vise…al ja sam na progicu pa onda ne znam koliko sam mjerodavna…al eto…sutra bi trebala stici M pa cemo vidit…

Kod mene nist nist.Samo kremast iscjedak.Temp u padu tako da...i ja cu dobit za dan dva tri...

Arwen87
    11. Kolovoz 2019. 19:04

Lady33

Da vjerujte ja sam iz Bih i kod nas je danas prvi dan Bajrama praznik i ja sam bas danas saznala hehe ..
    Vjerujte koliko god imam strah od tog spontanog danas sam prelijepom nekom raspolozenju iako znam da me ceka mukotrpno vrijeme
    Clexani zbog trombofilije
    Tablete raznorazne jer imam i Insulin visok
    Onda za cuvanje vitamini ma svasta
    Od danas cu pocei piti novalac prental a ovo cu sacekati sve dok se ne posavjetujem

Cestitke i od mene na plusu😊
    Nadam se da ce sve proci sto lakse i sa sto manje komplikacija i problema!❤️

zvjezdica37
    11. Kolovoz 2019. 19:05

Sto se tice price o cerviksu ja sam jedino u T osjetila da je sve mekano pri odnosu,tj imala sam osjecaj da unutra sve izgleda kao spuzva.
    Nisam nikad pipala pa neznam kako tewba izgledati

• Lady33
    11. Kolovoz 2019. 19:30

Arwen87

Lady33

Da vjerujte ja sam iz Bih i kod nas je danas prvi dan Bajrama praznik i ja sam bas danas saznala hehe ..
    Vjerujte koliko god imam strah od tog spontanog danas sam prelijepom nekom raspolozenju iako znam da me ceka mukotrpno vrijeme
    Clexani zbog trombofilije
    Tablete raznorazne jer imam i Insulin visok
    Onda za cuvanje vitamini ma svasta
    Od danas cu pocei piti novalac prental a ovo cu sacekati sve dok se ne posavjetujem

Cestitke i od mene na plusu😊
    Nadam se da ce sve proci sto lakse i sa sto manje komplikacija i problema!❤️

Hvalaa dragaa nadam se da ovaj put hoce. treca sreca valjda

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    11. Kolovoz 2019. 21:00

Evo meni još 4 dana do M.. nemam nikakve simptome..ama baš ništa..jedino tu i tamo neko jadno sjeckanje u jajniku. Jedino šta mi nos curi i kišem ko luda..mislim da ni ovaj mj ništa😟😟

vuky
    11. Kolovoz 2019. 22:12

Martina navijam da ti ne dođe M 🤞🏻 Ma sigurna sam da ti je ovo dobitni ciklus 😊 mantramo pozitivu...

Mallla
    11. Kolovoz 2019. 23:25

Ajde ajde cure sjetite se onoga: ništa nije gotovo dok ne zacrvenimo, a ako zacrvenimo to nije kraj nego novi početak! Idemo pozitivne mislli.
    Dakle Cerkvis.... Jeste čule za menstrualne čašice, ja sam ozbiljno o tome razmišljala i tražila koja mi paše, a za to je potrebno 1 i 4 dc opipat cerkvis i izmejeriti duljinu. E tada sam prvi put pronašla gospodina C. Koji je tada bio relativno nisko i opipom kao vrh nosa. Neko sam vrijeme to pratila i nisam kužila puno. E onda sam mislila da kužim neko vrijeme pa sam se prestala baviti time. Jedan mj. Kad sam imala plus (biokemijska) cerviks je bio kao balon napuhan j nizak, inače bi trebao biti mekan i visoko.
    Inače ide ovako teorijski priča: operete ruke dooobro baš temeljito, čučnete ili dok sjedite na wc gurnete 1 ili 2 prsta unutra. Bilo bi dobro početi početkom ciklusa jer je tada C nisko i kao vrh nosa opipom, bilo bi dobro svaki dan u isto vrijeme ga pogledati, kako se bliži O tako se on udaljava i postaje mekši kao da pipate obraz i uočite krug (opipom) koji je kao američka krofna, stane vam jagodica prsta u krugić. Što je O bliže to je C mekši kao da dirate usne, nekada ga nećete moći ni dohvatiti a bit će poprilično sluzav. Nakon O se vraća u prvobitno stanje, spušta se nisko i podsjeća na vrh nosa. Ako je došlo do T ostaje visoko zatvoren (nema krofne) i mekan. E sad stvar je toga da smo sve različite i ova metoda nije 100% ali može pomoći npr. Uz trakice. Nisam se nikada posvetila ovoj metodi detaljno da bi znala što točno i kako al evo ovo je malo mog istraživanja i teorije, koja kame kada je C visoko, mekan i otvoren tada je vrijeme O. 

url=https://lilypie.com]

• Nadalica11
    12. Kolovoz 2019. 01:30

Lady33 iskrene čestitke, baš si obradovala s lijepom vijesti 😁😁😁 kod mene još uvijek ništa..nema simptoma, nema M, nema T 🤷 test sam radila prije 2 dana, a ako mi ne dođe sutra probati ću još jedan napraviti, a ako i taj bude neg čekam gđu M i idem kod gin da vidim zašto mi kasni ovoliko. Znači cijeli život tj.  otkad dobivam M ona dolazi uvijek uredno, možda mi je tokom tog svog perioda tako dugo kasnila par puta i sad baš kad želim bebu ona me ovako zezaa 😩 čak sam pomislila da se to događa zbog velike želje i uzbuđenja, samim tim i stresa. Ma ne znam, čekam da prođe pa da mi gin kaže što je posrijedi, samo se nadam da nije neki veći problem 🙏😔

12. Kolovoz 2019. 05:48

vuky

Mallla nije zbog plusica, to mi uvijek bude drago ovdje! Nego zbog ovih oko mene, jedna zatrudni a uopće nije htjela, puši cigaru na cigaru, ništa ne pazi… i eto, bez bada…. druga priča kako je rodila, ali da nije htjela dojiti pa nije ni dala da joj bebu kad se rodila stave na prsa, i da je jedva čekala da ide vani piti… to me skroz pogodilo… I počela misliti kako one bez bada trudne, a mi koje toliko želimo, mi nikako… i onda sam zaključila, one o tom ni ne misle… i onda beba dođe, jer su bezbrižne… valjda…

Vjerujem da je tako da. Al aj ti ne razmisljaj 🤦‍♀️🤭. Ne kazem da nije sve u psihi al opet. I da oces nemres se opustit skroz i ne mislit o tome. Eventualno malo stat na loptu i ne dopustit da te to okupira u svakodnevnom zivotu. Al bit ce sigurno. Kad tad. 😎😘😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.