Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    07. Kolovoz 2019. 11:54

I meni prošla M, 2 dana je trajala, treći neko smedarenje, sad ove poslje sam se kupala, pa mislim da nije vise ništa bilo... ne znam dal da uzmem trakice iz Mullera ili da ovaj mjesec probamo bez, mislim da sam malo ovisna 😊🤣🤣🤣

Mallla
    07. Kolovoz 2019. 11:57

vuky

I meni prošla M, 2 dana je trajala, treći neko smedarenje, sad ove poslje sam se kupala, pa mislim da nije vise ništa bilo… ne znam dal da uzmem trakice iz Mullera ili da ovaj mjesec probamo bez, mislim da sam malo ovisna 😊🤣🤣🤣

Ja jesam ovisna zato sam se ovaj mj prisilila ne uzeti ali vjeruj mi iste misli šibaju glavom kao i kad ih radim 😂😂 nepopravljiva sam

url=https://lilypie.com]

• Lady33
    07. Kolovoz 2019. 12:22

Hahahha znaci kao sto sam i mislila glupost neka ovaj urin i sol bezveze potroseno vrijeme haha

Mallla
    07. Kolovoz 2019. 12:43

Lady ima ti takva fora sa šećerom ako se stvore grudvice trudna si ako se otopi nisi. 
    Ima i sa pastom za zube bijelom. U omjeru 1:1 pomješaš pastu i urin, ako pasta poprimi plavkastu nijansu postoji šansa za T. 
    A ima i opcija opipavanja cerviksa 🙄😂 svašta sam svojedobno znala probat

07. Kolovoz 2019. 13:53

tera_

Martina1982

tera_

Zene kako ste mi?
    Evo ja na godisnjem na moru, malo udaljeni od svih i naravno da mora krenit po krivu, m mi ima 39temp i nekakvu virozu, tako da moje uzivanje se pretvorilo u skidanje temp…ali valjda ce sutra biti bolje, nadam se

O misa mu..zelim brz oporavak…a mogu si misliti kak to ide kod muskaraca sa temperaturom i skidanjem tem🤭🤭. Evo gura se pomalo. Dani idu. Simptomi su tu naravno. Svakakvi i nikakvi 🤣🤣🤣🤣…al ide 👍. Osim muzeve tempice kako si ti osobno?

Da to ti ide malo dramaticno, ali evo izgurali smo noc nekako sad je ok :) nadam se da nece vise bit je.
    Ja sam dobro, menga je zavrsila i sad se bacam na akcijanja :)

Hhhhh 👍👍👍...najbolje za tempicu da de dobro oznoji....bit ce vam korisno obostrano 🤭🤣

07. Kolovoz 2019. 13:53

točkicaa

Lady33
    Hahahaha evo upravo sam i ja to napravila i isto se otopilo, kao trudna, a piskila sam trakice i po njima nisam trudna tako da ja mislim da je to sranje al ajd viditi ćemo..imam još do menge..

Ahhaha a dajjjjj...sad ste sve napravile sad moram i jaaaaa

07. Kolovoz 2019. 13:55

Mallla

Martina tvoj graf izgleda daleko bolje nego dosadašnjih mj. Iako je i sad brdovit puuuno je bolji.
    Moj graf nema smisla, nema ni dovoljno unesenih temp tako da nije ni po čemu relevantan.
    Tera želim Vam brzo ozdravljenje…. Pa da akcija krene.
    A ovi stari načini utvrđivanja T 😂😂😂 imala sam fazu isprobavanja svačega.
    A koja glupost, pa ako je topla mokraća logično da će se sol otopit?
    Taman mi se piški ajmo se igrati 😂😂😂

Pa bar ga je lijepse za vidit ak nis drugo..mislim da ce sljedeci ciklus biti jos bolji 😁

• justagirl2201
    07. Kolovoz 2019. 16:13

Ja sam se prehladila! Nisam pod klimama...vani je 40 stupnjeva a meni nos curi ko da ne postoji sutra :0 Zastooo? :D

• justagirl2201
    07. Kolovoz 2019. 17:47

Točkica ja vidim neku sjenu...nije skroz bijelo... a jel ti već kasni ili? Beta hcg iz krvi ili pričekaj još para dana pa novi testić....želim ti + !!! :)

07. Kolovoz 2019. 18:06

točkicaa

Za 4-5 dana moram tek dobiti.

Najbolje da napravis za koji dan opet...jer ja na moment vidim sjenu sjene a onda pak ne...Drzim fige da bude ➕🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.