Jooj curke kojima se bliži (ne)menga želim Vam od srca + !! Sve je to tako čudno…kad se sjetim koliko sam se čuvala u mladosti haha…ne daj Bože ni blizu…sve moguće zaštite…ja mlada i neupućena mislila ak se keksaš bez zaštite to je odmah trudnoća :D a sad shvaćam koliko se faktora mora poklopit…to je zbilja čudo! Nekad mislim da se meni to neće dogoditi, nekak mi se čini nemoguće da ću dobit taj plusić…stres, posao, ovulacije, pobrkani ciklusi…i mm radi stresan posao…ali moram biti pozitivna :) imamo li trudnica tu? Koji su najčešće prvi simptomi? Znam da na tu temu ima STO postova…kad počinju grudi bolit kad je moguća T a kada kad je PMS…meni je danas 16DC…ovulacija prosla prije 3 dana a već me počele bolit…sve je to isto…pms i moguća T…baš nam ne daju zaključit ništ dok ne kasni :/ curke sretno svimaaaaa…veselim se prvoj koja će nam poslat svoj plusić!!!!
Sve je moguce...zato je i tako stresno i komplicirano. Najbolje ne osluskivat simptome i cekat M da dodem. Ak kasni uradit test...ak dode jezi ga....Cekat i nadat se dok ne ugledamo plus. Citala sam da je moguce poslje O osjetiti bolove..imat iscjedak ili bolne grudi...
Bok zenice, vidim pisale ste o vezi i odnosu… ja i moj smo u vezi bili 7g prije braka, 19.8 ce nam 2g braka.. znamo hopsati 15do20 puta mjesecno..et danas 4 puta, tocno nam pase ovaj godisnjicuvali se cjelu vezu, pa m zna rec e sad mi je krivo svih tih godina pazim i sad sipak..
Posebne bebe se malo duze cekaju, docekat cemo i mi :)
🤣🤣🤞🤣 4 putaaaa....ajme ne sjecam se kad smo zadnji puta tako nes izveli. Bilo je toga na pocetku veze sjecam se...al sad..ne ne...🤭🤭🤭
Ljudi ja imam bjelog iscjedka nekakvog jel on normalan u ovo doba nema mirisa 22 dc mi je
Mislim da jest. Dolazi obicno nakon O.
A tera majke ti 4 puta 🙄 pa radite vi šta u danu osim sexa 😂😂😂 šala mala, zanemari me… Al rjetki ste.
Nemam ja takvog pastuha, mi dok s posla i po kući jedno od nas zahrče.
Simptomi, opet ću bit dosadna sa svojom 1 T ali tada po ničemu ne bi zaključila da sam T osim po temperaturi jer sam kao i sad sve živo pratila. Prve prave simptome sam imala sa 6 tjedana.
Bijeli iscjedak je normalan nakon ovulacije.
Dalje da se požalim… Haraju viroze pa je mala pobrala isto, sada dežuram jer pratim njenu temp. Muž je umoran i spava a iskreno ne bi ni akcijala lad mi nju boli. Pita on večeras što sam tako napaljena, kažem mu da su otprilike plodni dani (inače ne govorim jer onda tek ništa od akcije) i on mi onda priopči za još jednu poznanicu u nizu da je T. I ja umjesto da budem sretna ja sam tužna, zavidna i bezveze…. Proć će me ali evo… Kako ne osjetiti gorčinu? Sve sam bila ponosna što me ovaj put ne krpi tako i onda me iznenada ovako pokosi. Ne plačem inače za ovakve stvari ali evo sad jesam. Eto neznam što reći ni što više raditi. Proć će me ovo samo sam trebala izbaciti iz sebe.
Razumijem te potpuno. Nije to nista lose. Tako jednostavno to jest od silne zelje. Ja to zovem pozitivna zavidnost🤭. Jer zapravo nisam zavidna na tu osobu jer je trudna ..dapace...presretna sam....nego sam zavidna ma tom cinu...i ljuta sta ja nisam 😁😁...najbolje je da covjek izbaci iz sebe sta ima...ne valja skupljat u sebi
..
Martina1982
10:15 08. KOLOVOZ 2019.
V obrojavanje 2019
Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 1 dan☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 2 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 2 dana☆
Lady33 - 16.8.2019 - 6 dana ☆
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 8 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 14 dana☆
Justagirl2201 - 23.8.2019 - 14 dana☆
Malla - 24.8.2019 - 15 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 17 dana ☆
Tera_ - 30.08.2019 - 21 dana ☆
A tera majke ti 4 puta 🙄 pa radite vi šta u danu osim sexa 😂😂😂 šala mala, zanemari me… Al rjetki ste.
Nemam ja takvog pastuha, mi dok s posla i po kući jedno od nas zahrče.
Simptomi, opet ću bit dosadna sa svojom 1 T ali tada po ničemu ne bi zaključila da sam T osim po temperaturi jer sam kao i sad sve živo pratila. Prve prave simptome sam imala sa 6 tjedana.
Bijeli iscjedak je normalan nakon ovulacije.
Dalje da se požalim… Haraju viroze pa je mala pobrala isto, sada dežuram jer pratim njenu temp. Muž je umoran i spava a iskreno ne bi ni akcijala lad mi nju boli. Pita on večeras što sam tako napaljena, kažem mu da su otprilike plodni dani (inače ne govorim jer onda tek ništa od akcije) i on mi onda priopči za još jednu poznanicu u nizu da je T. I ja umjesto da budem sretna ja sam tužna, zavidna i bezveze…. Proć će me ali evo… Kako ne osjetiti gorčinu? Sve sam bila ponosna što me ovaj put ne krpi tako i onda me iznenada ovako pokosi. Ne plačem inače za ovakve stvari ali evo sad jesam. Eto neznam što reći ni što više raditi. Proć će me ovo samo sam trebala izbaciti iz sebe.
Hhahahah znamo mi malo poludit, zato sad imam upalu misica hahahah :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Bok zenice, vidim pisale ste o vezi i odnosu… ja i moj smo u vezi bili 7g prije braka, 19.8 ce nam 2g braka.. znamo hopsati 15do20 puta mjesecno..et danas 4 puta, tocno nam pase ovaj godisnjicuvali se cjelu vezu, pa m zna rec e sad mi je krivo svih tih godina pazim i sad sipak..
Posebne bebe se malo duze cekaju, docekat cemo i mi :)
🤣🤣🤞🤣 4 putaaaa….ajme ne sjecam se kad smo zadnji puta tako nes izveli. Bilo je toga na pocetku veze sjecam se…al sad..ne ne…🤭🤭🤭
Joj neznam vise gdje da pobjegnem hahahah...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Odeš na tinypic stranicu i tamo učitaš sliku, kopiraš link koji je za forume, bbc i nešto još, neznam na pamet ali jedan ke je link i onda zaljepiš ovdje link.
url=https://lilypie.com]
Cure kako vi postavitr te slike sad ?
Evo ovak. Kliknes na lik koji cu staviti. Zatim ce ti otvoriti moj graf sa desne strane a sa lijeve ces imati ponudeno zelena strelica prema gore i pise Upload. Tu stisnes. Zatim ti se otvori drugi prozor i tamo ces imat ponudeno odaberi datoteku. Kliknes na to odaberes sliku. Zatim ces morat nes upisat ono da nisi robot i otvorit ce ti se linkovi. Kopiras zadnji link i stavis ovdje i mi vidimo sliku. Razumijes? Da nije pao testic mozda? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji