Mallla generacijo :) niste anti sex par nego se mi opustili zbog produzenog vikenda hehe…koliko dugo radite na bebi ak smijem pitat? Jesu uredni ciklusi? Ja samo koristim ove lh evo drugi mjesec…temp ne mjerim…
Imamo djevojčicu od 2,5god. E od kad sam nju rodila prvu godinu smo se pazili s rikvercom. E onda idućih pola godine izbjegavali plodne dane pa krenuli gađat i plodne daane. U sječnju je bila biokemijska…. Tako da aktivnog truda je 8mj. Ciklusi su relativno uredni, prosjek 32 dana s tim da ovulacija šeta. Eto koliko god uredna toliko sam i zbrkana, tko bi znao.
Martina, moje misli: idem kupit trakice.. Hmmm a šta će mi pa imat ćemo akciju svakako šta će mi sad trakice…. Uđem u Miler i idem prema trakicama i usput stanem kraj parfemskih sprejeva i lakova za nokte uzmem po jedan i odoh. Dakle nisam kupila 😂😂 Imam sad 5 potencijalnih dana, obzirom da moje O šetaju od 15 do 20dc….tako da još malo hopsanja i onda slijepo čekanje.
Lady i ja čekam poštara i zato odoljevam kupiti trakice u Milera, računam brzo će poštar.
A takodjer sma u iskusenju da kupim a svako jutro gledam da nece doci postar trebao je davno
url=https://lilypie.com]
Zene kako ste mi?
Evo ja na godisnjem na moru, malo udaljeni od svih i naravno da mora krenit po krivu, m mi ima 39temp i nekakvu virozu, tako da moje uzivanje se pretvorilo u skidanje temp...ali valjda ce sutra biti bolje, nadam se
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ufff teraaa suosjećam, s jadna ti s njim. Al evo traje 3 dana ako te tješi. Ima ju par ljudi oko mene a nadam ss da neće do mojih 🙄
Justagirl ma čekat ću svoju dr. Lijena sam za nešto drugo.
Zabavno mi ke sada u neko doba dana izmjerit temp. I upisat u aplikaciju i tako svaki dan u različito vrijeme, pogotovo mi je zabavno kad zapravo ne znam kad je bila ili će biti O. Kaže FF da je bila prije 3 dana... Neznam od kud mu ta ideja.
Martina 1982 nemoj ni gubit nadu jer će se primiti bebica…mora :) kao sto si rekla, bile su dvije izgubljene T, to znači da možete, sad ćeš dovest cikluse u red i bit će dobro. Moja seka je izgubila bebu u 6.mj T…šok i nevjerica…imala je razne bakterije, policisticne jajnike i jos svasta nesto.ne zna se jos razlog tome..al evo nisu gubili nadu, sad je opet T i kaze doktorica da za sad sve ide prema dobrome..tako da uvijek samo pozitivno…čuda se događaju svaki dan i unatoč svim izazovima. Moja kolegica s posla zatrudnila u 45.oj…potrosila milijune na umjetne…odustali prije 5-6 godina i onda…spontano i neočekivano…malo čudo…zdrava curica…evo već 3 godine ima :)
❤
Zene kako ste mi?
Evo ja na godisnjem na moru, malo udaljeni od svih i naravno da mora krenit po krivu, m mi ima 39temp i nekakvu virozu, tako da moje uzivanje se pretvorilo u skidanje temp…ali valjda ce sutra biti bolje, nadam se
O misa mu..zelim brz oporavak...a mogu si misliti kak to ide kod muskaraca sa temperaturom i skidanjem tem🤭🤭. Evo gura se pomalo. Dani idu. Simptomi su tu naravno. Svakakvi i nikakvi 🤣🤣🤣🤣...al ide 👍. Osim muzeve tempice kako si ti osobno?
Ufff teraaa suosjećam, s jadna ti s njim. Al evo traje 3 dana ako te tješi. Ima ju par ljudi oko mene a nadam ss da neće do mojih 🙄
Justagirl ma čekat ću svoju dr. Lijena sam za nešto drugo.
Zabavno mi ke sada u neko doba dana izmjerit temp. I upisat u aplikaciju i tako svaki dan u različito vrijeme, pogotovo mi je zabavno kad zapravo ne znam kad je bila ili će biti O. Kaže FF da je bila prije 3 dana… Neznam od kud mu ta ideja.
Ahahah " ne znam od kud mu ta ideja" 🤣🤣🤣🤣🤣 a jesi me nasmijalaaaa..daj stavi graf da vidimo 😎...evo ja stavljam svoj...
V obrojavanje 2019
Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 3 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 4 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 4 dana☆
Lady33 - 16.8.2019 - 8 dana ☆
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 9 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 16 dana☆
Justagirl2201 - 23.8.2019 - 16 dana☆
Malla - 24.8.2019 - 17 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 19 dana ☆
Tera_ - 30.08.2019 - 23 dana ☆
Evo linka. Ak nece odmah otvorit treba ponoviti ucitavanje ili malo pricekat pa ce se pojaviti slika.
http://i68.tinypic.com/2568nbt.jpg
Zene jel neka probala nekad neku starinsku metodu odredjivanja trudnoce sa urinom i soli.haha to sam vidjela malo prije i odradila sad kolko vi vjerujete u to. Danas sam imala isto 36.8 oralno temperaturu a 21 dc
Sortiraj odgovore
Najstariji