Curke...imam par pitanja pa ak bi znali odgovorit jer sam nova u ovom. 13 dan ciklusa mi je test ovulacije bio pozitivan i to debelo - testna linija je bila puni deblja i tamnija od kontrolne. Taj dan i dan prije smo imali odnose. 14 dan ciklusa sam radila opet test za ovulaciju i bio je negativan. Taj dan smo ipak imali odnose da pokrijemo ak je bila kasnije ovulacija. Jesmo pokrili što treba ne znam...ali 13dc kad je test bio pozitivan sam "osjetila" ovulaciju po sluzi i po bolovima u desnom jajniku. Nakon toga sam se (danas) prehladila - sto mi se NIKAD u zivotu nije dogodilo ljeti. Moze li to biti povezano? Mozda zvuci glupo al ko zna...šmrcam, pušem nos i usta puna sline :/ što se tiče temperature vidjela sam da pisete o povisenju...to inace bude nakon ovulacije ili? I koliko bi trebala biti povisena kao moguc simptom trudnoce? Ja mjerila na poslu i 36,8....
Točkica vidi se sjena ali ih iskreno ne doživljavam više obzirom na iskustva.
Želim ti za par dana debeli +
Justagirl, koji ti je dan ciklusa to je važan podatak. Moguće je da bude O na dan pika, zašto ne. Želim ti simptome da se fino zakuhtaju....
Sad ću vam se za koji dan i ja pridružit u simptomima.
url=https://lilypie.com]
Martina tvoj graf izgleda daleko bolje nego dosadašnjih mj. Iako je i sad brdovit puuuno je bolji.
Moj graf nema smisla, nema ni dovoljno unesenih temp tako da nije ni po čemu relevantan.
Tera želim Vam brzo ozdravljenje…. Pa da akcija krene.
A ovi stari načini utvrđivanja T 😂😂😂 imala sam fazu isprobavanja svačega.
A koja glupost, pa ako je topla mokraća logično da će se sol otopit?
Taman mi se piški ajmo se igrati 😂😂😂
Hvala...kod nas uvjek akcija pa i pod temp, tada je jos ludji hahahah :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zene kako ste mi?
Evo ja na godisnjem na moru, malo udaljeni od svih i naravno da mora krenit po krivu, m mi ima 39temp i nekakvu virozu, tako da moje uzivanje se pretvorilo u skidanje temp…ali valjda ce sutra biti bolje, nadam se
O misa mu..zelim brz oporavak…a mogu si misliti kak to ide kod muskaraca sa temperaturom i skidanjem tem🤭🤭. Evo gura se pomalo. Dani idu. Simptomi su tu naravno. Svakakvi i nikakvi 🤣🤣🤣🤣…al ide 👍. Osim muzeve tempice kako si ti osobno?
Da to ti ide malo dramaticno, ali evo izgurali smo noc nekako sad je ok :) nadam se da nece vise bit je.
Ja sam dobro, menga je zavrsila i sad se bacam na akcijanja :)
Hhhhh 👍👍👍…najbolje za tempicu da de dobro oznoji….bit ce vam korisno obostrano 🤭🤣
Hahahahahah tako jei i bilo i vise nema temp :))
Kbc St
Zavisi od zene do zene. Moja je niza u odnosu na prosjek. Evo ti tekst sa neta. Ali to je znaci ono opcenito da ti bude jasnije.Temperatura se obično kreće oko 36,1 do 36,4 °C .Odmah nakon ovulacije, zbog povišene razine progesterona, temperatura se povisi za oko 0,3 do 0,5°C, sve do slijedeće menstruacije. Po ovom povišenju temperature ćete znati da ste imali ovulaciju. Znaci desi ti se pad temperature i nagli porast.Ako vam bazalna tjelesna temperatura ostane povišena nakon dana kad ste trebali dobiti mjesečnicu, to bi mogao biti rani pokazatelj trudnoće. Ako padne ili pocinje padati mjesecnica dolazi. E sad ti moras uloviti svoj uzorak da bi bila sigurna. Trenutno sta ti mogu reci da je ova tvoja temp. ok za sada i ako tako nastavi biti i do dana kad bi trebala dobiti M postoji mogucnost trudnoce.
Curee, ja sam radila clearblue test, pojavila mi se kaaao jedva crtica (sjena) ali nije u roku nego tek za jedno sat..
Znam da ne treba gledati poslje 10tak min ali eto 🙄
Ja se iskreno nadaam da bi moglo nesta biti ali opet, vidjeti ćemo za koji dan opet. Ne znam jel vi vidite, možda sam i zabrijala koliko sam bolesna
http://a64.tinypic.com/15dwehi.jpg
Probaj neki drugi test, taj je i mene tako zeznuo i doveo i jos veci stres...sretno :)
Kbc St
Hvala curke na odgovoru...jos jedno pitanje...je li moguce da test za ovulaciju bude pozitivan a da do ovulacije ne dođe? Kod zdrave osobe...tu ne računam PCOS i ostale slučajeve di mogu biti lažno pozitivni testovi...falaaa :) i daj Bože svima veeelikeee ++++ uskoro!!! :)
Justagirl2201 ja sam u 6mj imala pozitivan O test, a bila sam na uzv i gin mi je rekao da mi je folikul 30mm i prešao i cistu i da neće biti O... tako da, izgleda da može 😕
Ne nadamo se, pa se ipak nadamo ... a već se bojiš i nadati... bar meni bude tako... ovaj mjesec mislila kako sam sve dobro podnesla i onda se raspala 2 dan m... plakala na sve... i onda se saberes i ideš dalje... ali opustiti se ne mogu i ne misliti ne mogu i užasno mi fali suprug i većinu vremena budem skroz sama i onda ajd ne misli... 😕
Što se bazalne tiče tu baš svaka od nas mora uloviti svoj uzorak da bi sa relativnom sigurnošću mogla zaključivati. Npr. Meni se pokazalo da ljeti moja temp. Pada ispod svakog prosjeka i da nema baš smisla mjeriti tj. Oslanjati se na temp. Otprilike se u ranoj T temp. Kod većine žena kreće oko 37 do 37.3.
LH trakice mogu biti itekako pozitivne a da ne bude O. Jer LH pik je pokazatelj da je vrijeme O ali ne i da će ona 100% bit. Pa naprimjer kombiniranje te dvije metode može dati malo jasnije rezultate iako opet ne sa 100% sigurnosti.
Točkice želim ti baš sreću i da ovaj put bude točkica.
Zvjezdica nam dala dvojku, otišla na odmor i uskratila nas za simptome 🙄 al znamo mi da će podnjet ona izvještaj kad se vrati.
Tera pa ja iskreno malo zavidim na tolikoj seksualnoj želji. Koliko ste dugo skupa? Pa ne znam ni jedan par da se toliko praši kao vi. I baš mi je upitnik kako se nije dogodio + vi ste ga vrijedno zaslužili 😊
Ja i moj M u 9om mj imamo 10 godina veze, a u 10mj 4 god braka, prosjek nam je 10 puta mjesečno.... Nismo baš neki aktivni rekla bih, a i obzirom da radimo na bebaču. Mislim da si pašemo po tom pitanju al evo čisto me golica koliki je vama prosjek, ako ga znate.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji