Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nadalica11
    08. Kolovoz 2019. 01:25

Žene drage ja još odbijam napraviti test iako mi je još u utorak trebala ne doći M..prošli ciklus mi se nešto poremetilo i M mi je kasnila a nije bila u pitanju trudnoća i sad me strah da me opet ne zeza to nešto pa da zato kasni. Između ostalog ne želim raditi test jer mi je u petak točno dva tjedna od ovulacije pa ću onda napraviti da budem sigurna, ako nije T svakako ću poći kod gin da vidim o čemu se radi. A što se tiče mogućih simptoma trudnoće ne mogu istaknuti ništa osim laganog pritiska u donjem dijelu trbuha otprilike kao skroz lagani predmenstrualni bolovi..🤷 

E Mallla što se prosjeka tiče pa ja bi rekla otprilike da je nama od 12 do 15 puta mjesečno. Skupa smo 6 godina, a u braku uskoro jednu 😁😁

Mallla
    08. Kolovoz 2019. 09:48

Anastazija da tako otprilike i ode 2tj nakon O bi idealno bio dan očekivane M ili +. Tako da još mrvu strpljenja. 
    Dobar prosjek.... Ja mogu reći da dok nismo radili i imali djete imali smo veći prosjek, a sad su se prioriteti toliko presložili da nam je akcija pomalo i luksuz. Volila bi ja da je više sad kad radimo na bebaču. 
    E da i još je caka što se naša želja/volja ne poklapa s mojim ciklusima. Odmah nakon M smo mi najluđi i tamo pred M a između često suša.... Evo neznam možda je to razlog da nismo još uspili, loš tajming. 
    Pita on mene neku večer kako to da nam opet ne ide.... Kao uvjeravali su nas da drugi put ide puno brže... Hahh ma moš mislit. 

url=https://lilypie.com]

08. Kolovoz 2019. 10:13

1.5.2019 nam je bilo 6 godina veze a 28.12.2019 ce nam biti prva godisnjica braka. 😊. Uf..kod nas je to malo komplicirano bilo. Buduci je bio na terenu a ja u Hrvatskoj imali smo odnose svaka 3 mj.🤣🤣🤣 jedno 3 godine. Nakon toga ja sam dosla u Njemacku i odnosi su bili jednom mjesecno. Nedugo nakon toga je poceo dolaziti vikendima kuci jer smo naravno bili blizu pa je i mogao te su nam tako bili i odnosi. I tako je to trajalo do prije dva mjeseca kad je poceo raditi 50 km od naseg mjesta stanovanja pa je svaki dan kuci. Odnosi su trenutno na svaki drugi dan. Ali....ako dode M ovaj ciklus e onda cemo se svaki dan od zadnjeg dana M pa da vidimo....

08. Kolovoz 2019. 10:14

Anastazija136

Žene drage ja još odbijam napraviti test iako mi je još u utorak trebala ne doći M..prošli ciklus mi se nešto poremetilo i M mi je kasnila a nije bila u pitanju trudnoća i sad me strah da me opet ne zeza to nešto pa da zato kasni. Između ostalog ne želim raditi test jer mi je u petak točno dva tjedna od ovulacije pa ću onda napraviti da budem sigurna, ako nije T svakako ću poći kod gin da vidim o čemu se radi. A što se tiče mogućih simptoma trudnoće ne mogu istaknuti ništa osim laganog pritiska u donjem dijelu trbuha otprilike kao skroz lagani predmenstrualni bolovi..🤷

E Mallla što se prosjeka tiče pa ja bi rekla otprilike da je nama od 12 do 15 puta mjesečno. Skupa smo 6 godina, a u braku uskoro jednu 😁😁

Da 2 tjedna nakon O je najbolje za raditi test jet tada treba nekako i M stici. Nista se ne sekiraj. Ako nije T a mi drzimo fige da je 🤞🤞🤞🤞...lagano kod ginice pa ces vidit.😘

08. Kolovoz 2019. 10:15

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 2 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 3 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 3 dana☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 7 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 9 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 15 dana☆
    Justagirl2201 - 23.8.2019 - 15 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 16 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 18 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 22 dana ☆

Mallla
    08. Kolovoz 2019. 12:36

Ooo Martina i ti si nam u vrhu liste odbrojavanja... Ima li šta simptomčića....

08. Kolovoz 2019. 13:56

Mallla

Ooo Martina i ti si nam u vrhu liste odbrojavanja… Ima li šta simptomčića….

Tem je danas 36.3 jutarnja...jucer bila 36.4..dnevna bude 37...imala sam sad par dana kao menstrualne grceve i bolove al ne tak jake...i neka nadutost i pritisak dolje..danas je kao samo neko probadanje dolje povremeno...sise napuhane ali nisu bolne...22DC mi je...sve u svemu...nis posebno...🤣🤣🤣

Mallla
    08. Kolovoz 2019. 14:36

Daa, neki standard ni tamo ni vamo. Ništa čekamo, kako dani prolaze tako se bliži biti ili ne biti. 
    Ja na tren mislim da mi je O bila pa drugi tren da ce tek biti, tko bi znao. Da bar postoji na našem tijelu neka točkica po kojoj bi znali jel O bila 😊

• Nadalica11
    08. Kolovoz 2019. 14:47

Mallla

Daa, neki standard ni tamo ni vamo. Ništa čekamo, kako dani prolaze tako se bliži biti ili ne biti.
    Ja na tren mislim da mi je O bila pa drugi tren da ce tek biti, tko bi znao. Da bar postoji na našem tijelu neka točkica po kojoj bi znali jel O bila 😊

Baš to! Da bar postoji neki znak to je to, a ne ovak puste kalkulacije 😩 ako mi još netko kaže da je slučajno napravio bebu ja ću se ranit hahah ja sam se bojala svake kapljice sperme dok još nismo planirali bebu ni bili u braku, a sad vidim da nekad ni sa cijelom vojskom spermića ne može dogoditi oplodnja

08. Kolovoz 2019. 15:00

Mallla

Ma da bas to. A tak i tak cu morat raditi test u ponedjeljak zbog progesterona. Al ne polazem nade bas i iskreno ne nadam se ovo ciklusu da je bio uspjesan. Tako da se necu ni razocarati kad vidim - . A za daljnje cilkuse cemo vidit. 😎😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.