Martina taman će se vratit željan 😀😀😀
Ma ne bedira mene dolazak M, samo neka oba dođe na vrijeme, T će biti kad tad. Mene zasmeta zapravo samo kad osjetim da sam pretjerala raznišljanjem o T, ništa drugo. Al i to je od dana do dana.
Ovaj ću tjedan iskoristiti za more tako da onaj tjedan u M budem mirna
Hhhh bas to. A jos nismo nikako od kad mi je M dosla.🤭🤭🤭🤭. Da da istina slazem se i mene isto to zasmeta. I bas se naljutim na sebe i onda kao ne razmisljam...al to brzo prode pa se vratim na isto i tako se vrtim u krug mjesecima...i vrtit cu se doke ne dobim ➕ 🤣🤣🤣🤣..jaooooo moreee kupanjeee....suncannjeee...pravo za opustiti se....👍👍👍
Ja cu danas ili sutra u nabavku trakica. Uzet cu opet onaj od Clearblue jer naravno nisam narucila one sa neta. M je pri kraju. M oso na teren. Vraca se u cetvrtak. Taman 🤣.
Drzim fige da sve prode ok i da ti progic pomogne i da bude bebara
❤❤❤
Mislim da ce sutra stic, najkasnije prekosutra jer imam nešto rozog iscjetka. To će značiti da mi je maca regulirala na školskih 27 ili 28 dana. Kada sam pila macu i vrkutu ciklus mi je bio skoro kao i bez njih a sad s macom čini mi se skraćen.
url=https://lilypie.com]
Mislim da ce sutra stic, najkasnije prekosutra jer imam nešto rozog iscjetka. To će značiti da mi je maca regulirala na školskih 27 ili 28 dana. Kada sam pila macu i vrkutu ciklus mi je bio skoro kao i bez njih a sad s macom čini mi se skraćen.
A da nije implantacijsko?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
A da nije implantacijsko?
Kamo sreće, al to je nešto što najmanje očekujem. Vidit ćemo, još malo. Al mislim da je to M u dolasku.
I Tako sam opet naručila testove i trakice. Vratila sam se svojim provjerenim starim, rozim trakicama. Pa evo jednom će upaliti. Jutros sam izmjerila temp. Koja je niska pa je moja nada lagano splasnila. Ali guramo dalje jednom će upaliti. Brojim još sitno do kraja ovog ciklusa. Ima netko da će testirati ovih dana ili sam prva za otpis!
Ja sam trenutno u potrazi za provjerenim trakicama , gdje ih narucujes? U Mulleru je 5 trakica 75 kn a to je ipak malo preskupo :)
Mogu reči da sam ja imala sve klasične simptome dolaska menge, imala sam implatacijsko krvarenje koje je izgledalo kao prvi dan menge. Grcevi i sve je bilo isto kao dok dobijem. Jos sam i tabletu pila protiv bolova jer me uzasno grčilo. Ni na kraju pameti mi nije bilo da sam ja trudnaas.Kad je nakon 2 dana krvarenje stalo posumnjala sam na trudnoću.i pokazao se +.
Bez obzira sto trudnoća nije dobro zavrsila , sad se zezamo da smo napokon skuzili kako se podruzit jer točno znamo kad se malecka primila. Bila sam na folikulometrijama i ginić je potvrdio da je taj dan ovulacija. Dok sam dosla doma a sječam se da je bilo jos jutro ,muz se taman probudio i onda smo se lijepo podruzili. Nakon toga noge u zrak 15 min i suzdržavala sam se od pišanja oko 1 sat!!!
Inače nismo bas jutarnji tipovi ali evo bilo je dobitno. Kraj priče je tuzan, ali nema veze s začečem..
Vjerujem da nisam otkrila Ameriku ali eto, mozda dobro dođe nekom 😂 Nadam se da ćemo ubrzo opet tako ,sad jos samo isprobavamo trakice i izbjegavamo odnos u te dane jer moram rijesit svakakve nalaze.
Naručujem s ebaya jer mi je najpovoljnija opcija. Onako 100kom oko 70 kn i piškam od jutra do sutra 😀
Žao mi je da je loše završilo ali priča o začeću je baš lijepa.
Mi smo prvi put uspili s trakicama i točno znam kad. Al evo sad neće pa neće...ako dođemo do folikulometrije onda ću ovu tvoju priču u glavi vrtit kao primjer.
Naručujem s ebaya jer mi je najpovoljnija opcija. Onako 100kom oko 70 kn i piškam od jutra do sutra 😀
Žao mi je da je loše završilo ali priča o začeću je baš lijepa.
Mi smo prvi put uspili s trakicama i točno znam kad. Al evo sad neće pa neće…ako dođemo do folikulometrije onda ću ovu tvoju priču u glavi vrtit kao primjer.
Ma ja mislim da sam negdje pročitala da je
ujutro najbolje vrijeme!!! I ne mokriti i nakon odnosa , ni slučajno!! 😂😂
Jel mozes stavit link od tih trakica da ne trazim ?
Obzirom da sam prva na listi za odstrel evo malo izvještaja, osjećan se kao da ću dobit vrlo skoro, jučer me klimatiziran prostor dotukao pa me baš žicalo preko mjehura i jajnika, sad isto povremeno zna al to prepisujem klimi.
Bazalna temp niska do bola. Iako je nisam redovno mjerila znam kako se kreće inače tako da ništa ovaj mj. Grudi povećane i mekane. Iscjedak neki sličan ovulacijskom. Uglavnom za vikend očekujem crvenilo.
Ja isto pila antibiotik ovih dana.ubija me dolje svrab a krenula sam na folikulometrije pa mi bas bed.
Pijem neke probiotike i koristim kokosovo ulje da ublazim...joj mi zene🥴
Klima je ubojica...mene sve pokoci od nje a dobila sam i upalu sinusa od nje....grozna je
Sortiraj odgovore
Najstariji